- 12 Nisan 2020
- 1.221
- 1.509
- 63
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.861
Aman beee tutarlı yani dengede gidiyo benimki bi aciliyo bi koyuluyo çok kararsiz çekimser
Biz yeni başladık canım hiç şikayet etmeyelim defalarca yapanlar var allah sabır versin
Bence yumurta nazlanıyor çatlasamı çatlamasa mı diyeElifAsel54 ve diğer kizlar bi bakin bakalim akibetime
Aynen yaa vala kafasi benden karışıkBence yumurta nazlanıyor çatlasamı çatlamasa mı diye
Canım bence bugün de pik yok ama kızlar daha iyi bilir eskileri okuyorum çok koyu haline bile pik değil demişler diğer çizgiyi koyuluk olarak geçince pik demişlerDün geceye göre bi tık koyu ama hakkini yemeyelim
Canım kaç güne bir adet oluyorsun kaçıncı günün bugün 1-2 güne koyulaşır bence sen bu günden itibaren sabah 11 öğlen 15 te yap kaçırma
Ben şimdi 6 ya kadar sıvı tüketcem sınra kesicem 9 da tuvalete çıkıp birkaç yudum su içicem 12 de yapıcam gece testi. Olur değil mi kızlar
Olur canımBen şimdi 6 ya kadar sıvı tüketcem sınra kesicem 9 da tuvalete çıkıp birkaç yudum su içicem 12 de yapıcam gece testi. Olur değil mi kızlar
Tabi pik degil zaten su an ama geceye göre koyu sadece belki daha koyulasmaya baslarCanım bence bugün de pik yok ama kızlar daha iyi bilir eskileri okuyorum çok koyu haline bile pik değil demişler diğer çizgiyi koyuluk olarak geçince pik demişler
İnşallah canım yakalarız öğrenirizTabi pik degil zaten su an ama geceye göre koyu sadece belki daha koyulasmaya baslar
Aynen mantikli Canim eger pik i görürsen uyumayip teste devam edersin ama bu gün olmaz pik bence diğer kizlar daha iyi bilir amaBen şimdi 6 ya kadar sıvı tüketcem sınra kesicem 9 da tuvalete çıkıp birkaç yudum su içicem 12 de yapıcam gece testi. Olur değil mi kızlar
Tmm canim ama bi sonrakinin arasini acmali miyim 3 saate devam mi senceCanım teste devam er bencede
Canım ben genelde 4-5 saate bir yaptım ama benim ki önemli değildi kız bebek için denemeyi bırakmıştım zaten bence 4 -5 saate yapsanda sıkıntı olmazTmm canim ama bi sonrakinin arasini acmali miyim 3 saate devam mi sence
Canım ben genelde 4-5 saate bir yaptım ama benim ki önemli değildi kız bebek için denemeyi bırakmıştım zaten bence 4 -5 saate yapsanda sıkıntı olmazTmm canim ama bi sonrakinin arasini acmali miyim 3 saate devam mi sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?