- 18 Şubat 2017
- 360
- 618
- 53
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #87.901
Çok mu silik yarın devam et istersen
Böyle canimÇok mu silik yarın devam et istersen
Baya silik sıvı fazla kaçmış olabilir miBöyle canim
3 damlaaBaya silik sıvı fazla kaçmış olabilir mi
Gece yatmadan kendini ayarla yap bakalım7 de tekrar yapmayi düşünüyorum yapayim mi yoksa bende 10 da falan mi yapayım
Sıvıya dikkat ettiysen yarın yap canim şimdiki testte göre yani daha yapma benceBöyle canim
Biraz once attim bak onu 7 buçukta yaptim canim yarin mi yapayim tekrar gece miGece yatmadan kendini ayarla yap bakalım
3 damla fazla damlatmiyorum zaten ve 1 1 bucuk saat hiç bisey icmedimSıvıya dikkat ettiysen yarın yap canim şimdiki testte göre yani daha yapma bence
O değil canım içtiğin sıvı fazla kaçmışsa diye dedim3 damlaa
3 saat içmicektin3 damla fazla damlatmiyorum zaten ve 1 1 bucuk saat hiç bisey icmedim
1 saatten fazla hic bisey içmedim o zaman şimdiden hic bişey içmeyim yatmadan tekrar yaparimO değil canım içtiğin sıvı fazla kaçmışsa diye dedim
Ya zaten çok içmiyorum toplasan 1 lt su icmemisimdir bu gün susadim yani ama gece yapayim madem tekrar artik icmiyorum dahaYaaa ama son 1 saat diyolardi
1 1.5 saat çok az en 3 saat olsun canim testler oyüzden yaniltabili3 damla fazla damlatmiyorum zaten ve 1 1 bucuk saat hiç bisey icmedim
1 litre miYa zaten çok içmiyorum toplasan 1 lt su icmemisimdir bu gün susadim yani ama gece yapayim madem tekrar artik icmiyorum daha
Önce idrara çık 3 saat bekle sonra test1 saatten fazla hic bisey içmedim o zaman şimdiden hic bişey içmeyim yatmadan tekrar yaparim
Ben en son 18.30 da yarım bardak su içtim lavaboya daha önce çıkmıştım 10 gibi test yapıcam inşallah daha önce içtiklerim seyreltmez diye umut ediyorumYa zaten çok içmiyorum toplasan 1 lt su icmemisimdir bu gün susadim yani ama gece yapayim madem tekrar artik icmiyorum daha
Tuvalete git bir iki yudum iç hemen 3 saat sonra yap testi1 saatten fazla hic bisey içmedim o zaman şimdiden hic bişey içmeyim yatmadan tekrar yaparim
Tmmdir canimTuvalete git bir iki yudum iç hemen 3 saat sonra yap testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?