- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.821
Ben erkege benzettimmerhaba kızlar 12. haftadan selam size
bugün muayene oldum ama cinsiyeti bir dahaki ay söyleyeceğim dedi doktorum ☺ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Bence erkekİyi akşamlar kızlar benim son ultrason fotom var mı yorumu olan 12 haftalık
Sekil olarak erkeğe benziyor cnm ama nubun önüne artı işareti gelmis görünmüyormerhaba kızlar 12. haftadan selam size
bugün muayene oldum ama cinsiyeti bir dahaki ay söyleyeceğim dedi doktorum ☺ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Teşekkür ederim canım bugün deneme yaptım yarım yine atarım testi buraya yardımcı olursunuz banaCanim yerinde olsam bugun deneme yaparim ama oncesinde sirkeli vajinal dus yaparimm azicik. Yarin ki duruma gore de yine deneme yaparim
Üç hafta sonra ogrenicez kesin olarak çanim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kızıma arkadaş olurBen kiza benzettim cnm
Ayy ne bilim yaa bu aralar hem bu konuda hem iş yönünden yorgun ve stresliyim doğru
Saat 1 de ultra pik oldu sadece bakmak icin bakiyorum esim yokNaptin canimm catlama oldu mu
Sonu guzel olsun da canim beklerizAyy ne bilim yaa bu aralar hem bu konuda hem iş yönünden yorgun ve stresliyim doğru
Hayirlisi olsun insallah canimSaat 1 de ultra pik oldu sadece bakmak icin bakiyorum esim yok
Tabi ki cnm benim kalbine gore olsun insallahTeşekkür ederim canım bugün deneme yaptım yarım yine atarım testi buraya yardımcı olursunuz bana
Üstteki 10 da yaptim alttaki 1 deNaptin canimm catlama oldu mu
İnşallah amin canın teşekkür ederim .Tabi ki cnm benim kalbine gore olsun insallah
Evet alttaki ultrapik takip et canım belki eşinin geliş saatine uyarÜstteki 10 da yaptim alttaki 1 de
Valla iki ay önce 6 saatte silindi gecen ay öğlen 3 de pik oldu ertesi sabah 8 de catladiHayirlisi olsun insallah canim
Kisa mi suruyor pikler
Gelsede oruclu olucaz ya bu ay kaldi nasip tam da 4 gün ideal perhiz olmustu yaaİnşallah amin canın teşekkür ederim .
Evet alttaki ultrapik takip et canım belki eşinin geliş saatine uyar
İki kiz muhtesem bisey emin olÜç hafta sonra ogrenicez kesin olarak çanim sağlıklı olsun da gerisi önemli değil kızıma arkadaş olur
Keske yarin iftar sonrasina kalsaÜstteki 10 da yaptim alttaki 1 de
Hic belli olmaz takip etmeye devam et canim insallah yarin iftardan sonra olur catlama degerlendirirsinValla iki ay önce 6 saatte silindi gecen ay öğlen 3 de pik oldu ertesi sabah 8 de catladi
Ay keske ama cok zaman var nasip ya esim normalde evde olacaktı ama arkadasi ev diziyomus onun yerine gitti bi de kavga ettik telefondaKeske yarin iftar sonrasina kalsa
Kalir insallah cnm nasipte varsa olurAy keske ama cok zaman var nasip ya esim normalde evde olacaktı ama arkadasi ev diziyomus onun yerine gitti bi de kavga ettik telefondaniye gittn diye bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?