Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok cnm etmedim valla bikere olmuştu ilişki zaten onda tuttu cnm inşallah ailmin cnm ya inş bi oğlum olur hyirkisiyla sağol.cnm benim
Takma kafana bu kadar insan sadece yumurtlama gününde mi hamile kalıp oğlan doğuruyor kısmet bunlar inşanlah seninde benimde bu topikte Allah hepinize erkek evlatlar verir gönlünüzdeki olsun inşanlah

Takma kafana bu kadar insan sadece yumurtlama gününde mi hamile kalıp oğlan doğuruyor kısmet bunlar inşanlah seninde benimde bu topikte Allah hepinize erkek evlatlar verir gönlünüzdeki olsun inşanlah
Aynen doğru diyon cnm tabi Allahin istediği olur elbette inşallah cnm amimn hepimize nasip etsin Allah'ım.

merhaba kızlar 12. haftadan selam size
bugün muayene oldum ama cinsiyeti bir dahaki ay söyleyeceğim dedi doktorum ☺ hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Eklentiler

• IMG_20200430_151516.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 67
15 haftada kesin belli olurdu doktorun nasıl anlamamış sende ovulasyon testiyle hamile kaldın canım benim
Ya canım bende erkek hissediyorum ama doktorum kordon değilse erkek dedi 1 hafta önce bu gün gittim çıkıntı yok ama kız veya erkek bisey diyemiyorum dedi ortada kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…