- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.801
Ogrendinmipeki cinsiyetini ben tek ilişki yaşadım ama baksana bi erkek olabilir dediler bi kız olabilir dediler tek ilişkide bazen tutmuyo
Benim cinsiyet daha çok erken yaaOgrendinmipeki cinsiyetini ben tek ilişki yaşadım ama baksana bi erkek olabilir dediler bi kız olabilir dediler tek ilişkide bazen tutmuyo
Nubu tam net degil erkek gibi sanki bende herkese erkek diyorum hayır olsun inşanlahİyi akşamlar kızlar benim son ultrason fotom var mı yorumu olan 12 haftalık
Ben de öyle gördüm ama doktor kıza benzetti canımNubu tam net degil erkek gibi sanki bende herkese erkek diyorum hayır olsun inşanlah
Hayırlısı olsun canım benimBen de öyle gördüm ama doktor kıza benzetti canım
Ben çin takvimine inanmıyorum cevremde tutturanda olmadı ayrıca diğer sayfalardaki yazılarda olan kitaplardan aldım internetten hazel chesterman phillips ve op.doktor yılmaz salatan iki kitaptada yumurtalam günü ilişki vucut sıcaklığı ve diyetin üstüne basıyolar ondan sonrası Rabbime kalmışHala metotları deneyip tutturan cinsiyeti öğrenen yok mu kızlar????
L Laladunya @Azraam1718 kızlar ben hala hastalanmadm ve smdi test yaptm.sizcee gebelik varmı ben soktayimda inanamiyrm böyle okunca var oluyor mu
1 2 güne pik olabilir son deneme ne zmaan olacakCanım okuduğun kitaplarda kız bebek için neler yapılması gerektiğide yazıyormuydu anlatırmısın bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse inşallah .
Canım süper hamilesin çok sevindim . Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına.
Canım bugün 10. Günüm geçen ay 13. Çatladı
Buda bugün ki test
Bu akşam düşünüyorum canım geçen ayda öyle yapmıştım ya 11. Gün riskli olur demiştiniz ama yarın test durumuna bakacağım yine pik olmazsa belki denerim1 2 güne pik olabilir son deneme ne zmaan olacak
Ben kiza benzettim cnmİyi akşamlar kızlar benim son ultrason fotom var mı yorumu olan 12 haftalık
Canım benim aminn ya çok sağol kuzum benim inşaat Allah'ım hepinize nasip etsinCanım okuduğun kitaplarda kız bebek için neler yapılması gerektiğide yazıyormuydu anlatırmısın bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse inşallah .
Canım süper hamilesin çok sevindim . Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına.
Canım bugün 10. Günüm geçen ay 13. Çatladı
Buda bugün ki test
Kesinlikle sık iliski cnm kiz bebek getiriyorKiz annelerimiz bi yerde okudum adete yakin gün asiri iliskiyle kiz olasiligi yüksekmis sizce dogrulugu nedir yorumlarinizi alabilirmiyim
StresKizlar iyi geceler nasilsiniz bu ara hem sessiz hem çok düşünceliyiz sanirimben bu gece adet oldum 7 sinde olmustum 24 gün çok erken değil mi hiç bu kadar erken olmamistim 28 den 27 26 24 diye düştü sebebi ne olabilir
Canim yerinde olsam bugun deneme yaparim ama oncesinde sirkeli vajinal dus yaparimm azicik. Yarin ki duruma gore de yine deneme yaparimBu akşam düşünüyorum canım geçen ayda öyle yapmıştım ya 11. Gün riskli olur demiştiniz ama yarın test durumuna bakacağım yine pik olmazsa belki denerim
Naptin canimm catlama oldu muBugün 16.gün esim arkadasinin yerine ise gitti ve ovu.teslim koyulasti.muhtemelen esim gelene kadar ve aksam iftar olana kadar coktan catlicak bu ay benim iş yatti gelecek ay denicem ..
Bu gece silinir ama esim yarin sabah 9 da gelcek uf ya hep erken oluyo boyle planladigmda 18 de catladi bu ay 16.da catlicak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?