Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Bende tek ilişkiyi biraz riskli buldum mesela ya yumurtan pik günü 24 saat sonra çatlamışsa ondan iki ilişki oldu artık hayırlısı saglıklı olsunlarda
Ogrendinmipeki cinsiyetini ben tek ilişki yaşadım ama baksana bi erkek olabilir dediler bi kız olabilir dediler tek ilişkide bazen tutmuyo

Bugün 16.gün esim arkadasinin yerine ise gitti ve ovu.teslim koyulasti. muhtemelen esim gelene kadar ve aksam iftar olana kadar coktan catlicak bu ay benim iş yatti gelecek ay denicem ..
Bu gece silinir ama esim yarin sabah 9 da gelcek uf ya hep erken oluyo boyle planladigmda 18 de catladi bu ay 16.da catlicak

Canım okuduğun kitaplarda kız bebek için neler yapılması gerektiğide yazıyormuydu anlatırmısın bende kız bebek istiyorum allah nasip ederse inşallah .
L Laladunya @Azraam1718 kızlar ben hala hastalanmadm ve smdi test yaptm.sizcee gebelik varmı ben soktayimda inanamiyrm böyle okunca var oluyor mu

Canım süper hamilesin çok sevindim . Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla al kucağına.
S sakyuz ne yaptın sesin cikmiyo

Canım bugün 10. Günüm geçen ay 13. Çatladı
Buda bugün ki test

Eklentiler

• 22BA2818-C8FB-464A-AB47-9FA3E3EDDC44.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 52
1 2 güne pik olabilir son deneme ne zmaan olacak

iwashereonce canım bugün 10. Gün testim geçen ay 13/ gün sabah 11 de çatlamıştı ne önerirsin bugün ilişki olacak yarın teste göre mi deneme yapayım

Eklentiler

• 23684F23-FC39-4F43-B7B8-97D9D9B1F11A.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 44
Canım benim aminn ya çok sağol kuzum benim inşaat Allah'ım hepinize nasip etsin

Kiz annelerimiz bi yerde okudum adete yakin gün asiri iliskiyle kiz olasiligi yüksekmis sizce dogrulugu nedir yorumlarinizi alabilirmiyim

Kizlar iyi geceler nasilsiniz bu ara hem sessiz hem çok düşünceliyiz sanirim ben bu gece adet oldum 7 sinde olmustum 24 gün çok erken değil mi hiç bu kadar erken olmamistim 28 den 27 26 24 diye düştü sebebi ne olabilir

Kiz annelerimiz bi yerde okudum adete yakin gün asiri iliskiyle kiz olasiligi yüksekmis sizce dogrulugu nedir yorumlarinizi alabilirmiyim
Kesinlikle sık iliski cnm kiz bebek getiriyor
Kiz icin deneme yapacaksan eger yapacagin gun iki iliski olsun ilki korumali ikincisi korumasiz

Stres

Bu akşam düşünüyorum canım geçen ayda öyle yapmıştım ya 11. Gün riskli olur demiştiniz ama yarın test durumuna bakacağım yine pik olmazsa belki denerim
Canim yerinde olsam bugun deneme yaparim ama oncesinde sirkeli vajinal dus yaparimm azicik. Yarin ki duruma gore de yine deneme yaparim

Naptin canimm catlama oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…