Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518

Denemek isteyen kızlar bu takvime görende uygulasın bende bu hesaplamaya bakarak yaptım.

Ruveydam2015 canım 21 güne kadar normal deniyor ama yine de bir dr a görünüp bir sıkıntı olup olmadığını öğrenmek iyi olabilir gerçi bu dönemde zor dr gitmek ama
Evet hastane işi sıkıntı sirf bu yüzden bazen ertelemeyi bile düşünüyorum sen ne yaptin

Canım bugünde olsun
Gerekirse yarın da olur ☺

tamam canım bugün de olması için elimden geleni yapıcam yarında inşallah kocayı ikna ederim
Bugün ve Yarında olsun çünkü sık ilişki kız bebek
Tamam canım

Kola Gibi Asitli şeyleri bol tüketseydin ama şu sirkeli vajinayı uygun görmüyorum insan hasta olur yaa hiçbir sorun yokken sorun çıkar spermleri yakar vala hiç tutmaz

kola belki 10yıldır içmiyorumncanım ama bol sirke tüketiyorum ve sağlıklı besleniyorum

ElifAsel54 canın üstteki teste baksana dünşe aynı dün ilişki oldu bugünü esmi geçsem yarın mı olsa ilişki ne dersin sanırım 14. Gün veya 15. Gün çatlayacak bu ay
Canım test yapma şansın olsada yapıp ona göre yol alsan keşke bugunde deneme olsun oruç etkiliyor yumu biraz geç olacak gibi pik

Kızlar sizce cinsiyet nedir ?

Eklentiler

• 3CDAB82F-FF32-4932-AD34-3A3AD9EECA82.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…