- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.921
Dün olsaymis iyi olurmus bence de yarin pik olur ama catlama süresi ne kadar eğer 1 gün filan pik kalıyorsa bu aksam olabilir ama hemen catliyosa riskliiwashereonce ElifAsel54 ve diğer kızlar bugün 12. Günüm 10. Gün oldu ilişki malesef dün oldu ama eşim boşalamadı olamadı yani tahminen yarın ultra pik olacak gibi bu akşam ilişki olsun mu yoksa kaç tımı bu ay ikisi aynı test
Oldu da stres oldu boşalamadı malesef . Geçen ay 20 saatte çatladı canım 12. Gün 15 te pikti 13. Gün 11 de çatladıDün olsaymis iyi olurmus bence de yarin pik olur ama catlama süresi ne kadar eğer 1 gün filan pik kalıyorsa bu aksam olabilir ama hemen catliyosa riskli
Yani yine oyle catlayacaksa bu aksam fazla geciktirmeden iftardan sonra olsa mi acaba ama erken catlarsa bu defa cok riskli olur bilemedim bilenler gelirse onlar da soyler bisey bekle bi bakalimOldu da stres oldu boşalamadı malesef . Geçen ay 20 saatte çatladı canım 12. Gün 15 te pikti 13. Gün 11 de çatladı
Canım ya hiçbirinde nubu görünmüyorBunlar var Can m ilki dokuz haftalık sonraki oniki haftalik
Bana kordon gibi geldi çünkü sonra uzuyor sola doğru aralıklarla ama kordon pipiyi de örtebiliyor bazenEki Görüntüle 2628809 kızlar merhaba bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo
Canım akşam da kontrol et koyuluk yine böyle aynı kaldıysa bence deneme olsun ama diğer arkadaşlarda yorum yapsıniwashereonce ElifAsel54 büyük ihtimal yarın ultra pik olacak geçen ay 20 satte çatlamıştı 14. Günde çatlar diye düşünüyorum
Çatlama ya iki gün kala ilişkiyi bırak diger aylar takip ettiysen ne zaman çatlayacak bir tahminin vardıriwashereonce ElifAsel54 büyük ihtimal yarın ultra pik olacak geçen ay 20 satte çatlamıştı 14. Günde çatlar diye düşünüyorum
Geçen ay 20 saatte çatladı canım yarın pik yapsa test ertesi gün 11 gibi çatlayacakCanım akşam da kontrol et koyuluk yine böyle aynı kaldıysa bence deneme olsun ama diğer arkadaşlarda yorum yapsın
Koyulaşma devam ettiyse sen vücudunu tanıyorsun hesapla 2 günden az süre kaldıysa çatlamaya deneme olmasın
Çatlama ya iki gün kala ilişkiyi bırak diger aylar takip ettiysen ne zaman çatlayacak bir tahminin vardır
Yani yine oyle catlayacaksa bu aksam fazla geciktirmeden iftardan sonra olsa mi acaba ama erken catlarsa bu defa cok riskli olur bilemedim bilenler gelirse onlar da soyler bisey bekle bi bakalim
Kızlar atıyorum 48 saat değilde 36-40 saat arası çatlado diyelim kız olma ihtimali sizce kaş . 36 önce olupta kızı olan varmı bildiğinizCanım ya hiçbirinde nubu görünmüyor
Olmasın risk canim kalsin bole önümüzdeki ay denersin nede olsa acelen yokiwashereonce ElifAsel54 ve diğer kızlar bugün 12. Günüm 10. Gün oldu ilişki malesef dün oldu ama eşim boşalamadı olamadı yani tahminen yarın ultra pik olacak gibi bu akşam ilişki olsun mu yoksa kaç tımı bu ay ikisi aynı test
Tamam canım denemiyorum o zaman bu akşam belki çok daha erken çatlar çok riskli olur . Evet kuzum acalem yok . Eşime sinir oldum ya bir ton kavga ettim senin nazın yüzünden bu ay kaçtı. Çocuk istemiyorum artık demekki sen bir kızın olmasını istemiyorsun neden sadece ben çabalıyorum dedim rest çektim atıyorum testleri çöpe artık bende istemiyorum dedim .ağladıö sinirlerim bozuldu resmen . Eşimde özür diledi çok istediğini Söyledi . Önümüzdeki ay ben ne dersem uyacakmış. Ama yinede bu ay olda sevinirdim . Önümüzdeki aya kaldı umutlar.
Bu ay bole kalsin canim risk alma daha dur 2.ayın 3 ay iyice alışmış olucak test ne durumda olup olmayacağını ona göre de yol alırsın peki yarın pik olur diyosun çat ta 1 gün sürüyorsa deneme olur eger çat kısa ise yapma
Çat 20 saat sürüyor canımBu ay bole kalsin canim risk alma daha dur 2.ayın 3 ay iyice alışmış olucak test ne durumda olup olmayacağını ona göre de yol alırsın peki yarın pik olur diyosun çat ta 1 gün sürüyorsa deneme olur eger çat kısa ise yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?