Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Dün olsaymis iyi olurmus bence de yarin pik olur ama catlama süresi ne kadar eğer 1 gün filan pik kalıyorsa bu aksam olabilir ama hemen catliyosa riskli

Dün olsaymis iyi olurmus bence de yarin pik olur ama catlama süresi ne kadar eğer 1 gün filan pik kalıyorsa bu aksam olabilir ama hemen catliyosa riskli
Oldu da stres oldu boşalamadı malesef . Geçen ay 20 saatte çatladı canım 12. Gün 15 te pikti 13. Gün 11 de çatladı

Oldu da stres oldu boşalamadı malesef . Geçen ay 20 saatte çatladı canım 12. Gün 15 te pikti 13. Gün 11 de çatladı
Yani yine oyle catlayacaksa bu aksam fazla geciktirmeden iftardan sonra olsa mi acaba ama erken catlarsa bu defa cok riskli olur bilemedim bilenler gelirse onlar da soyler bisey bekle bi bakalim

iwashereonce ElifAsel54 büyük ihtimal yarın ultra pik olacak geçen ay 20 satte çatlamıştı 14. Günde çatlar diye düşünüyorum
Canım akşam da kontrol et koyuluk yine böyle aynı kaldıysa bence deneme olsun ama diğer arkadaşlarda yorum yapsın
Koyulaşma devam ettiyse sen vücudunu tanıyorsun hesapla 2 günden az süre kaldıysa çatlamaya deneme olmasın

Geçen ay 20 saatte çatladı canım yarın pik yapsa test ertesi gün 11 gibi çatlayacak
Çatlama ya iki gün kala ilişkiyi bırak diger aylar takip ettiysen ne zaman çatlayacak bir tahminin vardır

Yani yine oyle catlayacaksa bu aksam fazla geciktirmeden iftardan sonra olsa mi acaba ama erken catlarsa bu defa cok riskli olur bilemedim bilenler gelirse onlar da soyler bisey bekle bi bakalim
Canım ya hiçbirinde nubu görünmüyor
Kızlar atıyorum 48 saat değilde 36-40 saat arası çatlado diyelim kız olma ihtimali sizce kaş . 36 önce olupta kızı olan varmı bildiğiniz

Olmasın risk canim kalsin bole önümüzdeki ay denersin nede olsa acelen yok

S sakyuz risk alma cabim nicin acele ediyosun geç olsun güç olmasın kiz icin 2 2.5 gün önce bunun aksini deneme
Tamam canım denemiyorum o zaman bu akşam belki çok daha erken çatlar çok riskli olur . Evet kuzum acalem yok . Eşime sinir oldum ya bir ton kavga ettim senin nazın yüzünden bu ay kaçtı. Çocuk istemiyorum artık demekki sen bir kızın olmasını istemiyorsun neden sadece ben çabalıyorum dedim rest çektim atıyorum testleri çöpe artık bende istemiyorum dedim .ağladıö sinirlerim bozuldu resmen . Eşimde özür diledi çok istediğini Söyledi . Önümüzdeki ay ben ne dersem uyacakmış. Ama yinede bu ay olda sevinirdim . Önümüzdeki aya kaldı umutlar.

ElifAsel54 ve iwashereonce yarın pik olacak şimdi yaptım test hala pik değil son öneriniz nedir
Bu ay bole kalsin canim risk alma daha dur 2.ayın 3 ay iyice alışmış olucak test ne durumda olup olmayacağını ona göre de yol alırsın peki yarın pik olur diyosun çat ta 1 gün sürüyorsa deneme olur eger çat kısa ise yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…