- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #88.901
Canım o dediğim masajı okumuş muydun o ayni zamanda yumurtlama masajiymis çok inanmasamda yaptim 2 gün ve 18-22. Gün arasi gelen yumurtlama 16.gün oldu inanamadim bence sizde deneyinYok benimde pik canım olmayacak herhalde bu ay inşallah vaktinde gelir adet
Kız gibi canım benim herhalde bellidir cinsiyetKızlar sizce cinsiyet nedir ?
Yaptım canım masajı fayda etmediCanım o dediğim masajı okumuş muydun o ayni zamanda yumurtlama masajiymis çok inanmasamda yaptim 2 gün ve 18-22. Gün arasi gelen yumurtlama 16.gün oldu inanamadim bence sizde deneyin
Adet için devam edeyim bari en azından adetim gelsinCanım o dediğim masajı okumuş muydun o ayni zamanda yumurtlama masajiymis çok inanmasamda yaptim 2 gün ve 18-22. Gün arasi gelen yumurtlama 16.gün oldu inanamadim bence sizde deneyin
Akline geldikce 15 defa yap günde 3 defa degil ben kizimla oynarken bile aklima geldikce yaptimAdet için devam edeyim bari en azından adetim gelsin
Bayadır gitmiyorum doktora bu fotoyuda videodan çektim .Kız gibi canım benim herhalde bellidir cinsiyet
Yumurtlama takip falan oldu mu hayırlısı olsun canımBayadır gitmiyorum doktora bu fotoyuda videodan çektim .
Bu nasıl doktor emin olamıyor ben öyle doktorlar tanıyorumki 12 inci haftada kesin diyor bence kordon degil pipi bu bebek erkek yani bariz ortada maşşalahEki Görüntüle 2628809 kızlar merhaba bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo
Ya kuzum bu kontrolden 1 hafta sonra gittiğimde de pek çıkıntı gözükmemişti o yüzden ikilemde kaldımBu nasıl doktor emin olamıyor ben öyle doktorlar tanıyorumki 12 inci haftada kesin diyor bence kordon degil pipi bu bebek erkek yani bariz ortada maşşalah
Bir diger kontrolde netleşir eger kız olsaydı hiç bişey gözükmezdi bildigin paralel 3 çizgi ama seninde baya kafanı karıştırmış bence bir daha başka doktora gitYa kuzum bu kontrolden 1 hafta sonra gittiğimde de pek çıkıntı gözükmemişti o yüzden ikilemde kaldım
Bu topiğin ilk sayfalarından beri pik lafı geçerKonuyla alakasi yokta bu Pik lafida iyi ki virusle kesfedildi simdi her yerde pik yapmistir, pik olmustur canim diye yazilar var pik diyince panik oluyorum artik. Neyse lugatimiza guzel bir kelime daha geldi pik gunlerini degerlendirin kizlar haydii pik pikk
Yaa öyle mi algida secicilik ben yeni goruyorum herhalde olabilir:)Bu topiğin ilk sayfalarından beri pik lafı geçerpik yeni bir kelime değil ki
OlabilirYaa öyle mi algida secicilik ben yeni goruyorum herhalde olabilir:)
Pik kelimesini yıllardır biliyoruz. Nasıl virüsle ilk keşfettin.Konuyla alakasi yokta bu Pik lafida iyi ki virusle kesfedildi simdi her yerde pik yapmistir, pik olmustur canim diye yazilar var pik diyince panik oluyorum artik. Neyse lugatimiza guzel bir kelime daha geldi pik gunlerini degerlendirin kizlar haydii pik pikk
Olmuştu . Ama cinsiyetimiz kızada benzettiler erkeğede .Yumurtlama takip falan oldu mu hayırlısı olsun canım ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?