Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Yok benimde pik canım olmayacak herhalde bu ay inşallah vaktinde gelir adet
Canım o dediğim masajı okumuş muydun o ayni zamanda yumurtlama masajiymis çok inanmasamda yaptim 2 gün ve 18-22. Gün arasi gelen yumurtlama 16.gün oldu inanamadim bence sizde deneyin

kızlar merhaba bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo

Eki Görüntüle 2628809 kızlar merhaba bu ultrason görüntüsünde bebeğim bacaklarını açtı ama doktor emin olamadı kordon mu pipi mi diye sizce neye benziyo
Bu nasıl doktor emin olamıyor ben öyle doktorlar tanıyorumki 12 inci haftada kesin diyor bence kordon degil pipi bu bebek erkek yani bariz ortada maşşalah

Bu nasıl doktor emin olamıyor ben öyle doktorlar tanıyorumki 12 inci haftada kesin diyor bence kordon degil pipi bu bebek erkek yani bariz ortada maşşalah
Ya kuzum bu kontrolden 1 hafta sonra gittiğimde de pek çıkıntı gözükmemişti o yüzden ikilemde kaldım

Ya kuzum bu kontrolden 1 hafta sonra gittiğimde de pek çıkıntı gözükmemişti o yüzden ikilemde kaldım
Bir diger kontrolde netleşir eger kız olsaydı hiç bişey gözükmezdi bildigin paralel 3 çizgi ama seninde baya kafanı karıştırmış bence bir daha başka doktora git

Konuyla alakasi yokta bu Pik lafida iyi ki virusle kesfedildi simdi her yerde pik yapmistir, pik olmustur canim diye yazilar var pik diyince panik oluyorum artik. Neyse lugatimiza guzel bir kelime daha geldi pik gunlerini degerlendirin kizlar haydii pik pikk

Bu topiğin ilk sayfalarından beri pik lafı geçer pik yeni bir kelime değil ki

Pik kelimesini yıllardır biliyoruz. Nasıl virüsle ilk keşfettin.

iwashereonce ElifAsel54 ve diğer kızlar bugün 12. Günüm 10. Gün oldu ilişki malesef dün oldu ama eşim boşalamadı olamadı yani tahminen yarın ultra pik olacak gibi bu akşam ilişki olsun mu yoksa kaç tımı bu ay ikisi aynı test

Eklentiler

• 40C93CBD-9506-46ED-B008-C9BE83A3CF71.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 45
  • C71167FD-FDCB-4ABF-BB25-5ABDA3584070.webp
    13 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…