- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.261
Ben de ilk kez kız bebeğe hamile kaldım eylulde ve temmuzdaBence yaz aylari kiz bebek icin daha yuksek ihtimal
Ama benim kizlarda birine aralikta birine martta hamile kaldim
Ikiside kiz dogru gosteriyorO gönderdiğim fotoğrafta hamile kalınan aylar biz baktık çoğunluk tuttu o tarihlere bir bak istersen
Yok cnm onun dediği ocakta hamile kalanlarOcaktakilermi erkek cnm inş benimkide erkek olur daha yeni zaten de hayırlısı olsun ins
Soguk aylarin erkek icin daha uygun oldugunu okumustum bendeBen de ilk kez kız bebeğe hamile kaldım eylulde ve temmuzda
Bende baktım iki kızım erkek gösteriyorO gönderdiğim fotoğrafta hamile kalınan aylar biz baktık çoğunluk tuttu o tarihlere bir bak istersen
13 marttan sonra 11 nisana kadar kız mesela bu şekilde bakılacak sıra öyle gidiyorBende baktım iki kızım erkek gösteriyor
Evet cnm adet günlerimi hatırlıyorum yumurtlamaya denk gelecek şekilde baktim13 marttan sonra 11 nisana kadar kız mesela bu şekilde bakılacak sıra öyle gidiyor
Canım ben 27 şubat ilişki oldu 10 mart ögrendim hamile olduğumu bu ne demek oluyor bu takvime göreO gönderdiğim fotoğrafta hamile kalınan aylar biz baktık çoğunluk tuttu o tarihlere bir bak istersen
Kız diyor ama rabbim bilir tabi astrolojik YD takvimi yazınca çıkıyor bir netten bak istersenCanım ben 27 şubat ilişki oldu 10 mart ögrendim hamile olduğumu bu ne demek oluyor bu takvime göre
Tamam canım teşekür ederim doktora gitmeyecem cinsiyet kız galiba bugün neler yaptım.Kız diyor ama rabbim bilir tabi astrolojik YD takvimi yazınca çıkıyor bir netten bak istersen
Simdiki hamileligim 21 mart.kız erkek yazıyor yani ikiside ola bilir mi demek oluyorKız diyor ama rabbim bilir tabi astrolojik YD takvimi yazınca çıkıyor bir netten bak istersen
He anladm cnm tmmYok cnm onun dediği ocakta hamile kalanlar
Ay kasim tam kiz ayiymis desene.Daha doktora gitmeden tain ettim cinsiyetiBu arada kızı olan kasım ayı anneleri bazıları çatlatma iğnesiyle tek ilişki olmuş genede kız
Bide hangi yumurta lık olduğunda önemliymiş sağda koz solda erkek çoğunluğu ama tersine var tabiDaha doktora gitmeden tain ettim cinsiyetiBu arada kızı olan kasım ayı anneleri bazıları çatlatma iğnesiyle tek ilişki olmuş genede kız
Onu bilmiyorum ama bu takvimi o topiğe atcm kızlarında tutuyor galibaBide hangi yumurta lık olduğunda önemliymiş sağda koz solda erkek çoğunluğu ama tersine var tabi
Erkek tě var 6 tane falan ama çoğunluk kız şaka bir yanaAy kasim tam kiz ayiymis desene.
Aynen işin sakasi bizimki Allah herkesin gönlüne göre versinErkek tě var 6 tane falan ama çoğunluk kız şaka bir yanakısmet işte aslında hepsi boş yaradan yazıyor
Amin canım benimAynen işin sakasi bizimki Allah herkesin gönlüne göre versin
Oraya yazarmısın benim için canım takip yaptırıp sağda kalanlar cinsiyet ne solda kalanlar neOnu bilmiyorum ama bu takvimi o topiğe atcm kızlarında tutuyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?