- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #89.221
Canım yunurtlama gününde yaptın dimi çata yakınSagol canım benim ama çok uğraştım eşim o kadar çok erkek olsun istiyor kiinşanlah diyeyim salı günü size müjdeli haber veririm o %20 lik şansın içinde olurum inşanlah
Ben çok geç gittim canım 9+5 Ken o zamanda ramzi teorisi tutmuyor ama ben gittigimde doktor hemşireye erkek yaz soru işareti bırak dedi ben sorunca söylemedi kafam orda kaldıSenin ramzi teorisine göre nasıldı canım konumu
İnseAllah canimSagol canım benim ama çok uğraştım eşim o kadar çok erkek olsun istiyor kiinşanlah diyeyim salı günü size müjdeli haber veririm o %20 lik şansın içinde olurum inşanlah
Evet tam yumurtlama günü silikleştikten 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gece olduCanım yunurtlama gününde yaptın dimi çata yakın
Keske diğer gece olmasaymış ama belkide oğlun busekilde gelirEvet tam yumurtlama günü silikleştikten 4.5 saat sonra ilişki oldu ve diger gece oldu
Diger gece çok geç oldu 37 saat sonraKeske diğer gece olmasaymış ama belkide oğlun busekilde gelir
Kızlar benim hiç morelim yok haftaya salı gidcm belki doktora. Cinsiyet içinbizim Kasım topiğinde kasım annelerin hepsi hemen hemen cinsiyet kız olmuş.
Ben 2. Oğluma kasımda aralıkta hamile kaldım canım oğlum oldu. Diğee oplumada ocakta kalmıştım.Facede canim normal anne bebek sayfalarinda ekim kasım aralık ayi kalanalarin kızlari oluyo
Acaba kaldınmiElifAsel54 ve iwashereonce kızlar bugün yumurtam çatlayalı 3 gün geçti şimdi yaptığım ovu testi pike yakın hiç silinmiyor resmen aynı bu ne anlama geliyor olabilir
İlk ten kalmışsin ozaman hayırlısiDiger gece çok geç oldu 37 saat sonra
Aylara takıntımiz yok kimi duysam geçtiğimiz yılın son aylari kalanların kızı oluyo onu soledimCanım hayırlısı olsun inşallah daha kesin değilmiş belki erkektir şimdiden üzme boşyere kendini. Sorsana o kız bebek annelereine ilişki günleei nasıl olmuş canım .
Ben 2. Oğluma kasımda aralıkta hamile kaldım canım oğlum oldu. Diğee oplumada ocakta kalmıştım.
Anlamadım ki canım takip edeceğim hergün adet bitimi korunmasız ilişki olmuştu ondan. Şüphelendim şimdi gebelik testi yaptım negatifAcaba kaldınmiiwashereonce dediği gibi kalınca bole çıkarmis ya yada çift yumurtlama oluyo canim
Aylara takıntımiz yok kimi duysam geçtiğimiz yılın son aylari kalanların kızı oluyo onu soledim
Ben de nadir beye gitmeyi düşünüyorum tul bebek için nasıl bi doktor çok stres yaptım ben yinemedicana da canım Nadir Cömert e gidiyorum
Gorumcem kasımda doğuracak benimki de aralıkta inşallah o daha öğrenmedi erkek istiyoruz ikimizde bakalım ne olacakYani erkek bebek 6 tane çıktıysa 12 tanesinde kız oldu
Ama ben kasımda hamile kalmadım ben şubatta hamile kaldımCanım hayırlısı olsun inşallah daha kesin değilmiş belki erkektir şimdiden üzme boşyere kendini. Sorsana o kız bebek annelereine ilişki günleei nasıl olmuş canım .
Ben 2. Oğluma kasımda aralıkta hamile kaldım canım oğlum oldu. Diğee oplumada ocakta kalmıştım.
Ocakta olanlar ne acaba hangi topik o canım bende merak ettm benim daha yeni gebeliğim ama insan merak ediyor yaaEvet canım m ben de o topikteyim ve bebeklerin çoğu kız hayırlısı bakalim inşallah biz gonlumuzdekini duyarız sen salı günü kaçıncı haftan oluyor kesin öğrenirsin bu sefer
Inşanlah kalbimizde ki olur. Bunlar şans meselesiGorumcem kasımda doğuracak benimki de aralıkta inşallah o daha öğrenmedi erkek istiyoruz ikimizde bakalım ne olacak
Ocak yarısı erkek çok azı da kızOcakta olanlar ne acaba hangi topik o canım bende merak ettm benim daha yeni gebeliğim ama insan merak ediyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?