Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Senin ramzi teorisine göre nasıldı canım konumu
Ben çok geç gittim canım 9+5 Ken o zamanda ramzi teorisi tutmuyor ama ben gittigimde doktor hemşireye erkek yaz soru işareti bırak dedi ben sorunca söylemedi kafam orda kaldı

Canim benimde 3 oglum var Allaha emanet kizlarinda yumurtlamaw öncesi olmus ya akinti oluyomuydu yani kiz icin vajina kuru olmasi gerek diye biliyorum
[/QUOTE]
Canim akintim normaldi ne cok ne az. bence kuruluk akintiyla alakasi yoktur.

ElifAsel54 ve iwashereonce kızlar bugün yumurtam çatlayalı 3 gün geçti şimdi yaptığım ovu testi pike yakın hiç silinmiyor resmen aynı bu ne anlama geliyor olabilir

Eklentiler

• 3C043624-6219-475C-BE7A-0692E336F78C.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benim hiç morelim yok haftaya salı gidcm belki doktora. Cinsiyet için bizim Kasım topiğinde kasım annelerin hepsi hemen hemen cinsiyet kız olmuş.

Canım hayırlısı olsun inşallah daha kesin değilmiş belki erkektir şimdiden üzme boşyere kendini. Sorsana o kız bebek annelereine ilişki günleei nasıl olmuş canım .
Facede canim normal anne bebek sayfalarinda ekim kasım aralık ayi kalanalarin kızlari oluyo
Ben 2. Oğluma kasımda aralıkta hamile kaldım canım oğlum oldu. Diğee oplumada ocakta kalmıştım.

Aylara takıntımiz yok kimi duysam geçtiğimiz yılın son aylari kalanların kızı oluyo onu soledim

Ama ben kasımda hamile kalmadım ben şubatta hamile kaldım

Evet canım m ben de o topikteyim ve bebeklerin çoğu kız hayırlısı bakalim inşallah biz gonlumuzdekini duyarız sen salı günü kaçıncı haftan oluyor kesin öğrenirsin bu sefer
Ocakta olanlar ne acaba hangi topik o canım bende merak ettm benim daha yeni gebeliğim ama insan merak ediyor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…