Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Kızlar adetten sonraki 21.günüm, hala tık demedi ben akıntı olmadan yumurtlama olmuyo 2 aydır akıntı olduğum gün pik oluyo, akıntım oldupu gün yapıcam bidahaki testi

Eklentiler

• IMG-20200817-WA0023.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar adetten sonraki 21.günüm, hala tık demedi ben akıntı olmadan yumurtlama olmuyo 2 aydır akıntı olduğum gün pik oluyo, akıntım oldupu gün yapıcam bidahaki testi
Evet canım daha var akıntını iyi takip et o zaman kaçırma çünkü bir gün öncesi veya birgün sonrası birden değişebiliyor

Çatlamış son teste göre hatta üsütünden 2 3 saat geçmiş bence testlere güvenme doktor artı test yap 3 ay en azından

Haklısın cnm bende doktora gitmeyi çoktandır istiyordum ama bu süreçte zor . Hem korona var hemde kızımla gitmem benim için zor. Eşimde işinde sürekli izin alamıyor. Bu ay bi bakalım bebiş tutmadıysa gelecek aya bakacam inş

Canım onlar daha iyi bilir tabi ama bence 2 3 saati geçme hatta tam çatlamayı yakalamak istiyorsan 2 saatte bir yap ben öyle yapmayı düşünüyorum bu ay
Dün en son gece 12 de yaptım sonra beklerken uyuya kalmışım belki gece pik oldu tam istediğim gibi yakalayamadım uyumasaydım çok iyi olacaktı kısmet artık önümüzdeki aya daha iyi denk gelir inşallah evet 2 saatte yapmak daha mantıklı geliyor bana da

Son düzenleme:
Canım pik olduğu anı yakalamak bence çok önemli değil o saadece pikin kaç saat sürdüğünü anlamak için önemli bir detay diğer türlü pik olunca gördükten sonra sıkı takiple çatlama anını yakalamak tüm olay bence o yüzden dün gece için üzülmene gerek yok

Evet haklısın ama benim merak ettiğim şey ne biliyor musun
Mesela şuan pik evet ama ilk pik olduğu an t daha mı koyu oluyor şimdi ben en son gece 12 de yaptım şimdi sabah 12 de yaptım arada 12saat var bu süreçte gece ilk pik anındakinden bi tık açılma olduysa hadi tamam şuan da koyu ama belki gece daha koyuydu ve şuan bi tık silindi belki ben bu anı yakalamak istiyordum işte zaten şuandan itibaren silinmeye geçecek onu takip edeceğim artık
iwashereonce 3 cicek annesi L Laladunya kızlar bu söylediğim durum nasıl oluyor siz uzun süre takip ettiniz bilirsiniz

Sadece yarim bardak su içip 2 3 saat arayla test yap
Bi sonrakinde daha köyü olacak muhtemelen
Lütfen yiyip içtiğine çok çok dikkat ki yanıltmasın
Aynen öyle yaptım canım yarım bardak su içtim hiç bişey de yemedim onun üzerine
Sence gece mi pik olmuştur yoksa yeni mi pik başlamıştır

Gece yapmadığın için bilemeyiz. Dediğin gibi belki ultra pik olup silindi. Belki de daha yeni pik oldu daha koyulasacak. Bi sonra ki testte belli olur ne olduğu. Eğer bi sonraki testte silinme var ise bu ayı geç deneme yapma, koyulaşma varsa takibe devam et

Aynen canım işte benim de demek istediğim şey tam olarak buydu bu ay zaten deneme olmıcak canım Ekim Kasım gibi deneme yapacağım nasip olursa sadece kendimi tanımak amacım geçen ay 20 saatte çat oldu bu ay bakalım ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…