• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    524
Eger olursa oglum inan hicbirsey yapmadim sadece dua dua okadar birde yum guni bilmediğim icin kola da icmistim gerci gun aşırı ictigimde oluyordu :(
Senin oglun olursa (insallah olur) bana da umut olacak cnm cunku bende diyete pek dikkat edemiyorum :KK43:

Eger olursa oglum inan hicbirsey yapmadim sadece dua dua okadar birde yum guni bilmediğim icin kola da icmistim gerci gun aşırı ictigimde oluyordu :KK43:
Daha az önce kola içtim bende :KK53: insallah olur ya herseyin basi dua Rabbim ol desin yeterki. Bidaha doktora gitme imkanin yok degil mi baska hastaneye meraktan ölür insan ya :KK51:

Benim sansa bagkur borcum var ondan dokayi ozeller karsilamiyor burdaki muane ucretleri uçuk evime 10 dk mesafede kizimda 12+3 de ögrendigim hast simdi muanesi borcdan dolayi 400 lira oyuzden gidemiyorum bir esim gelsin detayli konusacagiz bir yolunu bulursa bir haftaya tekrar giderim baktim sıkışık bskleyecegim mecbur
Daha az önce kola içtim bende :KK53: insallah olur ya herseyin basi dua Rabbim ol desin yeterki. Bidaha doktora gitme imkanin yok degil mi baska hastaneye meraktan ölür insan ya :KK51:

Benim sansa bagkur borcum var ondan dokayi ozeller karsilamiyor burdaki muane ucretleri uçuk evime 10 dk mesafede kizimda 12+3 de ögrendigim hast simdi muanesi borcdan dolayi 400 lira oyuzden gidemiyorum bir esim gelsin detayli konusacagiz bir yolunu bulursa bir haftaya tekrar giderim baktim sıkışık bskleyecegim mecbur
Ay cokmus ya gidemesende beklersin artik yapacak bişey yok

Guya ozel.hastane ama orta halli olunca boyle oluyor sanirim :)

Görüntüler boyle bacak arasi olan videodan ekran cektim bir cikinti var ama ufak klitoris olabilir pipi bukadar küçük mu oluyor bilmiyorum bir tane de usg goruntusu var icinde
Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah

@cikko canim. Pipi resmi eski telefonumda kalmis. Widiosu vardi ondan gorunti aldim bak. Screenshot_20190118-000941_Video Player.webp bacak arasi bebegin.

Ayy canm senin tahminlerin genelde tutar cok sevindim ya insallah kursagimda kalmaz bu sevinc :)) bu arada senin tosunun kacinci haftasindaki pipi bu :)
Aaaaaaay canim wallahida billahida pipi bu cok sevindim su an

Bir dakka benim oglanin pipi resmini verdi doktorum. Her seferinde gervektenmi diye soruyodum ayni bunun gibi 100 de 99 erkek canim seninki rabbim sag salim kucagna almayi nasip etsin insallah

Sen gecenlerde bana dedigin o bayana gondersene oda nuba bakiyor cnm ama bnm icimede dogdu insallah senin oglun olacak sen o guzel gonlunu hic bozma
dur yollim.haklisin unutmusum onu

Cikoo Cikoo canım pipili bebişin yaa, ayy heyecan yaptim, simdi zamanda gecmez sana, insallah yanilmiyoruzdur
canim sen kendi bebisine bakinca bosmuydu anliyormuydin o haftalarda

Back
X