- 10 Ekim 2018
- 517
- 643
- 18
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #57.601
Amin canm insallah doktor zaten ultrasona bakmadan 5 aydan once cinsiyeti demeyeceğini soylemisti ilk defa da gittigim icin de sadece bebegi inceledi cinsiyet uzerinde hic durmadı onun kendince tahmini vardi ama demedi gerci cok hastasida yokttu keske o diegr bayana gitseydim belki derdi neyse saglik olsun rabbim hepimizim yuzunu güldürsün insallah
Canim benim seni gerçekten anlıyorum. İnsallah ama insallah öncelikle sağlıklı bir bebek olmasını diler ve sonrası insallah bir erkektir. Çünkü bende bunun icin uğraşıyorum ve Şubat ayında başlarım yumurta takibine. Soruna gelince bacak arası anlaşılmama demişti bana jinekolog. Ama zaten sen iyi bir yere denk gelmemişsin Dr bakmamış sana. Burada tecrübeli arkadaşlar var onlar hepsi erkek dedi ve insallah erkektir. Aslında bir daha gitsen iyi olur. Hem bana da moral olur. Burda kimin oğlu olacak diye her okuduğumda çok seviniyorum. İnsallah senin ve hepimizin dileği gerçek olur. Ne olursa olsun bebeğini oksamayi ve onunla konuşmayı unutma. Sevgiler