- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #57.641
canm eltiminde 3 oglu var kadin da senim gibi hep hemen hamile kaliyorum derse sonra 2 kere düşük yasadi niye olmuyor iltihap var falan die dusunuyordu megerse troidi olmuş ondan düşüyormuş simdi yine hamile kontrol altinda .
Aslinda altinda yatan baska sebepler olabilir gerekli tahliller yapildiktan sonra akisina birakmak lazim Rabbim nasip ederse 45 yasinda da oluyor
canm tabiki oyle ovulasyonla erkek bebege hamile kalman için dememistim aslinda hangi gun yumurtlama olmus olabilir dedin ya ondan ovulasyonla bulmak muhtemeldi zaten bizler hepimiz ovulasyonla erkek bebegimiz olacak inancina kapilirsak bu dini inancimiza ters.
Rabbim dilerse oluyor bazi seyler vesile oluyo.
Bu topikte ovulasyonla kizi gelisi guzel denemeyle oglani bulan cok var.
Ovulasyon kiti kullansaydın hem yumu bilirdin hemde erkek bebek icin uygun gunleri degerlendirirdin onu demek istedim
Eger gec dollenme olduysa 30 31 1 ocak günleri hamile kalmis olman muhtemel insallah Rabbim erkek bebek nasip etmistir hakkınızda hayirlisi inşallah.
Canım ben ilaç kullandığım için Her ay düzenli olarak kan veriyorum bakılıyor. Ama kullandığım ilaç var o hamile kalmayı zorlaştırıyormuş içinde öyle yazıyor. Aman hakkımızda hayırlısı canım inşallah senşn haberini alırız neler yaptığını da merakla bekliyorum