- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #58.021
Elimden geleni yaptim cnm bakalim bekleyip gorecezCok güzel canim tam zamaninda değerlendirme yapmissin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elimden geleni yaptim cnm bakalim bekleyip gorecezCok güzel canim tam zamaninda değerlendirme yapmissin
Daha sik yapmaliyim oyleyse hangi saatler yapayimm testiSen piki goremeden yumurtan catlamis kacirmissin piki
Canim sen adetin kacinci gunundesin adet dongun kac biraz bilgi ver ona gore bisey diyeyimDaha sik yapmaliyim oyleyse hangi saatler yapayimm testi
Hayırlısı olsun canim 12 gun sonra hamileyim haberini vermek nasip olsun insallahElimden geleni yaptim cnm bakalim bekleyip gorecez
30,31 32 arasinda degisiyorCanim sen adetin kacinci gunundesin adet dongun kac biraz bilgi ver ona gore bisey diyeyim
Adetin kacinci gunundesin30,31 32 arasinda degisiyor
Amin cnm cokca aminHayırlısı olsun canim 12 gun sonra hamileyim haberini vermek nasip olsun insallah
inslh bamada sanada idteyen herkesede demek nasip olur❤Amin cnm cokca amininslh bamada sanada idteyen herkesede demek nasip olur
![]()
13. Günü basla. Sabah 7 de kalk idrarini yap hic sivi almadan yat 11 de testini yapDokuzuncu gundeyim
Dokuzuncu gundeyim
Aralik 22 bat ovi testini ayin 31 de baslamistim ocagin ikisi t c ayni idi ertesi sabah da oyle aksama siliklesti yani demek istedigim on ucuncu gune denk geliyor yumurtlama ben yine erken yapmaya baslayayim dimi13. Günü basla. Sabah 7 de kalk idrarini yap hic sivi almadan yat 11 de testini yap
Çok teşekkür ederim canım cevap verdiğin icin... allah oğlunu sana bağışlasın ve insallah bizlerede nasip etsin. SevgilerÇok sağol canim Rabbim sizlerede nasip etsin inşaallah
Kizlara yazdigim gibi iste
Diyet yapmadik
Ovu test kullandim pik oldugu zamanlar uc gun iliski oldu
Ust uste perhiz yoktu
Soldan yunurtayla hamile kaldim dr gitmistim ondan dolayi biliyorum
Ve bol dua
Merhaba zeynoc17, umarım iyisin ya senden ve bütün arkadaşlardan rica ederim bana yardım edin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum ve testi kacirmaktan korkuyorum. Testleri burada paylaştığımda bana yardım edebilir misiniz? İyi gecelerCift yumurtlama olmamis 23 de pik yapmis 24 catlamis yumurtan. Testlerinin bazilari bozuk canim. 23 ile 24 net ama
Evet erken basla sivi alimina dikkat et beklemiş idrar olmasina dikkat etAralik 22 bat ovi testini ayin 31 de baslamistim ocagin ikisi t c ayni idi ertesi sabah da oyle aksama siliklesti yani demek istedigim on ucuncu gune denk geliyor yumurtlama ben yine erken yapmaya baslayayim dimi
Ederim canim tabikiMerhaba zeynoc17, umarım iyisin ya senden ve bütün arkadaşlardan rica ederim bana yardım edin. Ben adetimin bitmesini bekliyorum ve testi kacirmaktan korkuyorum. Testleri burada paylaştığımda bana yardım edebilir misiniz? İyi geceler
Teşekkür ederim gerçekten ya Hem korkuyorum Hem de heyecanlıyım allah hepinizin gönlündekini nasip etsin ve benimde etsin. bekliyorum yazacağım adetim 29/ 28 günde bir oluyorum bu ay 28 günde olduEderim canim tabiki