• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    522
Guzellerim Guzellerim vajinal duş ne kadar faydalı oluyor acaba? şırınga falan mı kullandın acaba? açık açık sordum ama kusura bakma.
Yok canim sorabilirsin rahat ol lavman seti gibi biseydi tam olarak turkce adini bilmiyorum siringaylada olur ama dedigim gibi eger zor hamile kaliyorsan iyi dusun Canim cunku bu yontemde cogu bayan kalamamisti bilmiyorum bende kesin tutmaz dedim ama tuttu

Benim tahmine gore eger dogruysa 7 haftalik gercek kac bilmiyorum cunku doktor randevumu bekliyorum burda oyle istedigimiz zaman gidip ultrasyona giremiyoruz malesef onu mahalle doktorumuz ayarliyo oda hamilelik biyunca eger bi sorun yoksa sadece 2 kere koyuyolar diger takipleride ebe ilgileniyo yani anliycagin benim cinsiyet 20. Haftada belli olcak
Tabiki gosteririm hele bi olsun ne ysptiysam tek tek soylerim merak etme

sen şu an hamile misin? ben de ph ölçmeyi düşünüyorum mutlaka. bence ben çok asitli bir insanım. kızlar bir haftaya kadar yaşıyor, erkeklerin canına okuyorum muhtemelen :))))

kafam karıştı. ikisi koyuyken de yumurta geç çatlarsa erkek spermler ölürse ne olacak?

bizim en fazla 3 hakkımız var. ben çalışıyorum. bakacak kimsem de yok. bakıcı, kreş çok zorlanıyoruz. şu an ücretsiz izindeyim hala hatta. kızım 21 aylık oldu. haziranda işe başlamak zorundayım. ve bakıcı arıyoruz. eşim üçüncüyü istiyor ama zamanı ile ilgili konuşmadık. ikincisine erkek demişlerdi. o zaman erkek fikrine çok alışmıştık. sonra kız dediler ve kız olduğuna alışmakta zorlandık nedense. o zaman başladı bizde erkek sevdamız. gerçekten mükemmel bir baba ve kızları böyle bir babaları olduğu için çok şanslı. gönlündeki de olsun bir oğlu olsun istiyorum. çocukların kıymetini çok iyi biliyor.

senin de hakkında hayırlısı olsun. senin şansın var. bu erkek olmazsa tekrar doğurabilirmişsin. ama benim artık son şansım.
Canım önce 3 4 ay bakican testle erkek spermler 24 saat dayanıyor ona göre hareket edecen egerki 36 saat suruyorsada pik halinde 10 saat bekleyip devam edecen

Yok canim sorabilirsin rahat ol lavman seti gibi biseydi tam olarak turkce adini bilmiyorum siringaylada olur ama dedigim gibi eger zor hamile kaliyorsan iyi dusun Canim cunku bu yontemde cogu bayan kalamamisti bilmiyorum bende kesin tutmaz dedim ama tuttu

burada öyle bir set bulamayız sanırım. bir takvim de var paralı. burada kimse cevap vermedi. acaba abd'de biliniyor mu? oradaki doktorlar cinsiyet seçimi ile ilgili farklı bir şey söylüyorlar mı? ovulasyon testlerin duruyorsa yollayabilir misin tekrar? inşallah oğlun olur sağlıkla doğsun.

burada öyle bir set bulamayız sanırım. bir takvim de var paralı. burada kimse cevap vermedi. acaba abd'de biliniyor mu? oradaki doktorlar cinsiyet seçimi ile ilgili farklı bir şey söylüyorlar mı? ovulasyon testlerin duruyorsa yollayabilir misin tekrar? inşallah oğlun olur sağlıkla doğsun.
Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi

EB5E2526-CFEE-40FD-BD6C-C1B9A80036A2.webp
Inan o takvim hakkinda hic bir bilgim yok Ben abd de olmadigim icin orda bu konuda durum ne onuda bilmiyorum canim ben ingilteredeym ewt ovulasyon testlerim duruyo atarim simdi

Back
X