- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #58.761
Ben yapamadim onu canim ya beceremedimTurnusol kağıdı ile olcmustur canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yapamadim onu canim ya beceremedimTurnusol kağıdı ile olcmustur canim
Canım sen 2 yas 1 ay kala 2 ay kala hamile kalmış olsan erkek olabilirdi şimdi hesaba göre 4 yaş 2 ay 1 ayken hamile kalsan erkek olabilir13 nisan 2017 canim
Bunu neye gore hesapliyosun canimCanım sen 2 yas 1 ay kala 2 ay kala hamile kalmış olsan erkek olabilirdi şimdi hesaba göre 4 yaş 2 ay 1 ayken hamile kalsan erkek olabilir
Şimdi 2 yasa 1 ay kala dedin ya benim kiz nisanda 2 yasinda olcak subat yada mart olmuyor mu bu dediğine goreBunu neye gore hesapliyosun canim
2017 nisan degilmi canim senin kızın bu nisan 3 oluyorŞimdi 2 yasa 1 ay kala dedin ya benim kiz nisanda 2 yasinda olcak subat yada mart olmuyor mu bu dediğine gore
Benim ikisi de kız ama. Küçüğü iki yaş olunca mı diyorsunİlki tutmuş sende küçük oğlun çift yasa giderken hamile kalmaya çalış ama bunlara bel bağlama oldumu sonuçta hesap yani
Ay pardon bitanem nevrim döndü ya gizz2017 nisan degilmi canim senin kızın bu nisan 3 oluyor
He sen sen 2 yas 1 ay 2 ay hamile olmaya çalışŞimdi 2 yasa 1 ay kala dedin ya benim kiz nisanda 2 yasinda olcak subat yada mart olmuyor mu bu dediğine gore
Canim benim kizim 21 aylık daha2017 nisan degilmi canim senin kızın bu nisan 3 oluyor
2 yaşa 1 ay kala 2 kala doğurmuş ol diyomBenim ikisi de kız ama. Küçüğü iki yaş olunca mı diyorsun
Kiz benim kizi birden 3 yasa cikardinAy pardon bitanem nevrim döndü ya gizz

Nasil olctun bunu
Yazdım ya hesaba göre canim yanlış hesap yaptımCanim benim kizim 21 aylık daha
Yani subat ve mart oyle değil mi canimHe sen sen 2 yas 1 ay 2 ay hamile olmaya çalış
Oho o zman hemen şimdi çocuk yapmam lazım :) )2 yaşa 1 ay kala 2 kala doğurmuş ol diyom
Ben beceremedim bunu ya
2 yas oluncaya doğur diyom evet 1 yaş 9 aylik 10 aylik doğmuş olsun bebenBenim ikisi de kız ama. Küçüğü iki yaş olunca mı diyorsun
Egerki şimdi dusunmezsen 4 yaş 1 aylık yada 2 aylik hamile olOho o zman hemen şimdi çocuk yapmam lazım :) )
Boyle ph olcen kagitlar var canim
neden kurumusunBen beceremedim bunu ya![]()
O kadar da bekleyemem kiii:))))Egerki şimdi dusunmezsen 4 yaş 1 aylık yada 2 aylik hamile ol