- 25 Ocak 2019
- 1.402
- 2.262
- 63
- 36
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #58.861
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsun şuan için cortizon ve 3 ilaç daha kullanıyorum günde 11 ilac içiyorum mecburen ara verdimGeçmiş olsun canım
İnş ciddi birşey değildir
Allah şifa versin
Valla canim 3 senedir bu hesabı anca çözdüm mantiken zorluyor insanı ama tutmayan nadir tutmaynalrin içinde örnek ben kendimi vereyim sanaTamam canim mantığı nasil onu merak ettimdii![]()
Daha yok bişey devam et yapmayaYorumlar misiniz kizlar
Edeyimm bakayimDaha yok bişey devam et yapmaya
Dogruluk payı yüksek diyorsun yani canimValla canim 3 senedir bu hesabı anca çözdüm mantiken zorluyor insanı ama tutmayan nadir tutmaynalrin içinde örnek ben kendimi vereyim sana
banada baksana canimm ne gerekiyorValla canim 3 senedir bu hesabı anca çözdüm mantiken zorluyor insanı ama tutmayan nadir tutmaynalrin içinde örnek ben kendimi vereyim sana
Ayy valla ben cok stres oldum icimde heyecen zaman gecmek bilmiyor belirti bisiy yok bugun biraz akinti vr amaKız varmı belirti bişey valla aklım kaldı sende
E hadi hayırlısı bakalımAyy valla ben cok stres oldum icimde heyecen zaman gecmek bilmiyor belirti bisiy yok bugun biraz akinti vr ama
En küçük kızın kaç yaşındaydı cnmAyy valla ben cok stres oldum icimde heyecen zaman gecmek bilmiyor belirti bisiy yok bugun biraz akinti vr ama
UcUc yasinda canimEn küçük kızın kaç yaşındaydı cnm
Hayirlisi insaallahhE hadi hayırlısı bakalım
Canim seninle hemen hemen ayni gidiyoruz gibi... hayırlısıyla insallah daularimiz kabul olurYorumlar misiniz kizlar
Selam canım benim neyin var iyi misin? Geçmiş olsun. Umarım ciddi bir şey değildir. Çok geçmiş olsunAllah razı olsun şuan için cortizon ve 3 ilaç daha kullanıyorum günde 11 ilac içiyorum mecburen ara verdim
Daha yolun başındasın hadi bakalım
Kizlarinin doğum tarihleri lütfen gün ay yilbanada baksana canimm ne gerekiyor
Daha bişey yok devam canim