• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    522
IMG-20190207-WA0021.webp

Canim nasilsin. Nasil gidiyo hamilelik buyuyumu minigin kac haftalik oldunuz yeni gelen arkadaslar hepinize merhaba dilerim honlunizde olana hamile kalirsiniz.. Bende iyi diyim iyi olalim. 34 haftaya geldik sukir. Gobek kordonu dolanmis bebegimin boynuna doktorla ultrasonla geciyo hastanede gozetim altinda tutulyorum simdilik iyis canim sukir rabbime. Eskilerden cinsiyet ogrenen hamile kalan varmi.. uzun zamandir takip edemedim
Bebeginizi saglikla alirsiniz insallh cinsiyeti ne acaba

Senden haber almak çok güzel:) epeydir yoktun canım
İnşaAllah birşey olmaz gönlünü ferah tut benim kızda boynuna kordon dolanmış olarak doğdu
İnş senin bebeğinde sorunsuz doğar
Biraz daha dayansın bebeğin az kalmış çok şükür
Bende daha iyiyim bulantılarım hafifledi şükür eskisi gibi değilim 10. Haftaya girdik günler geçiyor :)
Cok saol canim. Sende sag salim bebegini kucagna al insallah. Canim normal dogummu yaptin kac kere dolanmisdi kordon boynuna bebegin. Beni korkutuyo bu durum

B64AE572-1278-4FBF-AA1F-CBDEDDC0CBA3.webp
Hayırlı akşamlar arlo arlo canim bugün test yaptinmi merak ettim canim pek bi giremedim işlerim vardı
ElifAsel54 ElifAsel54 seni merak ettim. Dedim belki rahatsızlandı o yüzden girmedin. İyisin dimi canim. Ben Hale’n devam ediyorum. 12. Günüm ama bugünde negatif ama zeynoc arkadaş ban dedi ki normal. Bu beni biraz rahatlattı

Eki Görüntüle 2233637
ElifAsel54 ElifAsel54 seni merak ettim. Dedim belki rahatsızlandı o yüzden girmedin. İyisin dimi canim. Ben Hale’n devam ediyorum. 12. Günüm ama bugünde negatif ama zeynoc arkadaş ban dedi ki normal. Bu beni biraz rahatlattı
Çok şükür canim hamdolsun hala negatif test bekliyelim bakalım yine test yap bırakma canin

Back
X