- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.501
Canim doktora gitmende fayda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayirlisi inşallah canimEvet haklısın randevu aldım Pazartesi günü icin
Yok değil canimSence normal degıl degıl mi
Teşekkür ederim canımYok değil canim
Canım bende 17.-18. Gun gordum piki
Ama canim hiç iki çizgi görmedim kiCanım bende 17.-18. Gun gordum piki
Degerlendirseydin
Dr a da gitmistim o hafta hatta solda 19 cm yumurta var ya catlar ya da kist olur dedi
Ve 5 gun sonra catladi
Allah a şükür o ay hamile kaldim
Allah sana bağışlasın canim insallah darısı bizim başımızaCanım bende 17.-18. Gun gordum piki
Degerlendirseydin
Dr a da gitmistim o hafta hatta solda 19 cm yumurta var ya catlar ya da kist olur dedi
Ve 5 gun sonra catladi
Yok kullanmadım küçük kızımda doktorda yumurta takibi yapmıştım yumurtan çatlamış demişti bizde o günün akşamını değerlendirdikDüşünüyor musun peki canım?
Bi de daha önce sorup unuttuysam hakkını helal et
Kızlarında hiç ovulasyon testi kullandın mı?
Merhaba iki kızınızmı vardı hamilemisinizCanım bende 17.-18. Gun gordum piki
Degerlendirseydin
Ve 5 gun sonra catladi
Merhaba canim çok geçmiş olsun. Bu durumda bol bol su iç ve dinlenmeye çalış.M Minikbaharrr cnm doktor dusuk ignesu yazmis sanada yanlismi okuudum bilmiyorum ignenin ismi ne ve nasil buldun ya doktor banada dusuk ignesi verdi ama koskoca istanbulda yok tek bir tane buldum ama baska yok siparis verdik yine yok gelmemis seninki hangi iğne?
Merhaba canim çok geçmiş olsun. Bu durumda bol bol su iç ve dinlenmeye çalış.
Bu ay yumurtalama yok sanırım senin Varsa da büyümeden işlevini yitirdi canm bu ay bırak akışına mart ayında test yaparsın olmasa bir dr a muayne olmanı tavsiye ederim yumurttaliklarinı kontrol ettir
Ben sanki pik gordum yanlis gormusum canim pardonAma canim hiç iki çizgi görmedim ki