- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.861
Canim hayırlı olsun tedavin. Her şey gönlünce olsun insallah
Canim testin bir 5 dk beklesin sonra Paylaş fotoyu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hayırlı olsun tedavin. Her şey gönlünce olsun insallah
Bu fotoları gece mi çektin şimdi mi
Yok almadım canim bide aksam onda yapayımGülüm bilemedim ki gece testin pik yapmamış daha yeni yaptığın da çok açık sıvı almadın dimi ama
Yok almadım canim bide aksam onda yapayım
Yok daha acil renkte ama rahim üstünde bir ağırlık var kasiklarimda agri var ama dün daha şiddetliydi
Tamam bitanem aksam öyle yapayım ya Dr bana öyle dedi kafam karıştı bana kesin dedi hatta bana dedi ki test yapma Pazar iliski olsun. Bir bakayım hele aksamCanim akşam bi kaç saat sonra testi bi tekrarla sanırım burda bi kaç arkadaşın öyle olmuştu hatta Z Zemzem Safa nin da öyle olmuştu gibi
Kizlar bugun hastaneden cikiyorum kizlarim buna cok sevinecek cunku kucuk kizimin dogum gunu bugun kurban oldugum nasilda hevesli ayrica hamile arkadaslarima yada bilgisi olan arkadaslar bi sorum olcak bugun sabah kahverengi akintim oldugunu gordum cok korktum hemsireye soyledim ve oda doktor cagirdi ve doktor bunun gayet normal oldugunu korkmam gereken bisey olmadigini soyledi ama yinede icim rahat degil daha once basina gelen varmi acaba
Tamam bitanem aksam öyle yapayım ya Dr bana öyle dedi kafam karıştı bana kesin dedi hatta bana dedi ki test yapma Pazar iliski olsun. Bir bakayım hele aksam
Olur canım öyle yaparımCanim o zaman akınti takibini iyi yap ona göre değerlendirmeye alırsın aman buraya yazmadan deneme yapma kızlarin fikrini al![]()