- 30 Aralık 2012
- 2.549
- 4.388
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.881
Canım akıntın devam ediyorsa takip et
Aklıma sadece yumurtanın çatlamama ihtimali geldi
Doktor kesin konuştuysa bence pazar akşamına kadar devam et testlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım akıntın devam ediyorsa takip et
Bi dahaki aya öğrenirim canım muhtemelenCanim haklisin cok takiliyorum Ben belirtilere mesela erkekte gogus uclari kararir derler ama bende hic degisiklik yok haliyle kafaya takiliyo iste bi ogrenseydik hayirlisiyla senin ogrenmene pek bisey kalmadi sanirsam
Geçmiş mesajlarından bu testlerin ilk hallerine baktım
Bırakayım mi senceGeçmiş mesajlarından bu testlerin ilk hallerine baktım
Bunlar durduğu için biraz koyulaşmışlar ama bu halleri bile çatlayacak koyulukta değiller
Tamam bitanem zaten bende öyle düşünüyorum sonra olmazsa önümüzdeki aya bırakırımCanım akıntın devam ediyorsa takip et
Aklıma sadece yumurtanın çatlamama ihtimali geldi
Doktor kesin konuştuysa bence pazar akşamına kadar devam et testlere
Yok canım bırakma devam et benceBırakayım mi sence
Yok cnm gecen ay takip yaptik burda kizlarla ama tutmadiAnladim Canim ben Sen kendin normal takip yapicaksin sandim
Sagol cnm ins allah razi olsun rabbim hepimizin gonlune gore versin inslhCanim hayırlı olsun tedavin. Her şey gönlünce olsun insallah
Sulu canımAlıntın nasıl
Evet canim öyle yaparım büyük bir ihtimallearlo testine baktım silik hala düne göre dün daha bir iyiymiş devam et yapmaya canim testi olmazsa mart ayına
Evet canim başka yapmayacağım. Biraz dinleneyim önümüzdeki ay başlarım. Çok teşekkür ederim gerçekten cok yardımcı oldun. Allah bebegini gönlünce sağlıkli bir şekilde kucağını almayı nasip etsin. Sevgiler
Tabii ki nasip kısmet... her seyden önce sağlıklı olması.. ben bu kadar erkek bebek istiyorum ama hep dua ediyorum eğer sağlıklı ise Nasip olsun. Ama baya bir stresli. Önümüzdeki ay daha iyi yapmaya çalışırım. Tekrar teşekkür ederimHayirlisi öyleymis canım üzülme bende geçen ay bu şekilde takip ettim degerlendiremedim bu aya kaldı nasipse Allahü teâlâ gönlümuzden geçeni nasip eder insAllah
Canım net görünmüyorkıArkadaşlar bide buna bir bakabilir misiniz? Bunu da az önce yaptım