- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #59.921
Benimm sag tarafta hala agri var arada bir ugrayip gidiyorr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy gozun aydin canim hadi bakalim gelir insallh bi tosuncukBugun test yaptimmm pozitif ciktiii
İnsallah canimm insallah hepimizin gonlundeki olurAyy gozun aydin canim hadi bakalim gelir insallh bi tosuncuk
Bulantilar nasil devam ediyor muAyy gozun aydin canim hadi bakalim gelir insallh bi tosuncuk
Ediyo canim malesef ama bugun kendimi biraz daha iyi hussediyorum insallh senin gebelik rahat gecerBulantilar nasil devam ediyor mu
İnsallah benim hr hamilelik ahatti arada olurdu bulantiEdiyo canim malesef ama bugun kendimi biraz daha iyi hussediyorum insallh senin gebelik rahat gecer
Bu tez tutmuyo o zaman benimki halka şeklinde oğlum olacakDoğruluk payı nedir bilemem ama şimdi okuyunca hatırladım canım yengemin 4 oğlu var dordun de de dediğin gibi kabarcikliydi ama ablam 8 ay önce doğum yaptı oğluna onun öyle değil
Benimde halka şeklinde oğlan bakalım inşallah seninde öyledir.Halka gibi sanki canim
Halka derken nasill oluyorr ooBenimde halka şeklinde oğlan bakalım inşallah seninde öyledir.
Kan tahlilide yaptirayimmda kesinn olsun dimi
Canim gözün aydin olsun ya birsey sorcam çatlama günü tek ilişki mi cift cizgiyi gördün ben sanki tek ilişki ile hamilelik olmucak gibi hissediyorumKan tahlilide yaptirayimmda kesinn olsun dimi
Bende diyordum tek iliski ile tutmaz sanki tuttu insallah kan verip emin olayimda canimmCanim gözün aydin olsun ya birsey sorcam çatlama günü tek ilişki mi cift cizgiyi gördün ben sanki tek ilişki ile hamilelik olmucak gibi hissediyorum![]()
Darisisi sana insallah sen benden once ni denemistin esim eve gelince onun netten bakiyorumya takip tam olmuyorCanim gözün aydin olsun ya birsey sorcam çatlama günü tek ilişki mi cift cizgiyi gördün ben sanki tek ilişki ile hamilelik olmucak gibi hissediyorum![]()
Insallh canm tutmustur ki tutmus büyük ihtimal darısı basima adetime 7 gun kaldi benimdeBende diyordum tek iliski ile tutmaz sanki tuttu insallah kan verip emin olayimda canimm
Ben subat 8 de denedimDarisisi sana insallah sen benden once ni denemistin esim eve gelince onun netten bakiyorumya takip tam olmuyor
Bende dordumde dort gun var aramizda canimBen subat 8 de denedim![]()
Dun muydu senin adet gununBende dordumde dort gun var aramizda canim
Bugun du canim ama adet belirtimde yok hic normalde karnim siserdi simdi yokDun muydu senin adet gunun