- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende begenmedim bide sabahdan beri anca giris yapabildimBu kk neden değişmiş ya hiç güzel olmamış. Mesajları okuyamıyorum karmakarışık![]()
Tatlim gitmedim henuz bende merak ediyorum ama cinsiyete daha cokk varrE Elif eylul hira cnm nasılsın valla aklım sende ha cinsiyet ne çıkacak diye sanki ben hamileyimne zman gideceksin hastaneye..
Bende cok ugrastim ya yeni giris yapabildimŞükür kavusturana kizlar ya sabahtan beridir giris yapamiyodum buneya ben hic begenmedim cok zor olacak buna slismamiz hersey karmakarisik olmus gibi
Ewet malesef daha çok var. Kız benim koca da çocuk istiyor yaben napacam bu adama küçük kızım daha 13 aylık yaza doğru düşündükTatlim gitmedim henuz bende merak ediyorum ama cinsiyete daha cokk varr

Alışabileceğimi sanmıyorum giriş bile yapamadımŞükür kavusturana kizlar ya sabahtan beridir giris yapamiyodum buneya ben hic begenmedim cok zor olacak buna slismamiz hersey karmakarisik olmus gibi
Güzel olmayı bırak çok karışıkYeni hali güzel olmamış sanki
Bu sistem zor olmus biraz yaBende cok ugrastim ya yeni giris yapabildim
Yaa hic sorma bendede oyle aynen girisi bile sifreyi sifirlayip tekrardan girdimAlışabileceğimi sanmıyorum giriş bile yapamadım![]()
Kiz yapin arka arkayanhepsi buyur benim kizkar simdi ucu bir oynuyorEwet malesef daha çok var. Kız benim koca da çocuk istiyor yaben napacam bu adama küçük kızım daha 13 aylık yaza doğru düşündük![]()
İnsallah canim takip zor sabir isi suya dikkat et ben cok zorlandim testi yaparkenKizlar ben bugün adet oldum. Bakalım bu ay daha dikkatli takib yapacağım