- 31 Ağustos 2018
- 286
- 431
- 33
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.341
çok sıkı takipteyim sizleri canımNasılsın canım epeydir yazmıyorsun buraya merak ettim seni![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok sıkı takipteyim sizleri canımNasılsın canım epeydir yazmıyorsun buraya merak ettim seni![]()
İnsanin gozunu yoruyor yeni haliçok uğraştım bende yasifre sıfırlayıp anca girebildim. her nekadar yazmasamda her yazdıginizı okuyorum takipteyim.yeni haline alışırız umarım
![]()
Canin çok karışık gerçekten evet suya ederımİnsallah canim takip zor sabir isi suya dikkat et ben cok zorlandim testi yaparken
Seninkiler arasında kaç yaş var en küçüğü kaç yaşındaKiz yapin arka arkayanhepsi buyur benim kizkar simdi ucu bir oynuyor
Kesin giremediler ben ilk girdiğimde yanlış yere bastım galiba dedim geri gittim kaç kez. Sonra baktım yok gerçekten değişmiş ve 5. Denemede anca girebildimDiger kizlardan hic ses yok onlarda mi giremedi galiba
Kesin giremediler ben ilk girdiğimde yanlış yere bastım galiba dedim geri gittim kaç kez. Sonra baktım yok gerçekten değişmiş ve 5. Denemede anca girebildim
İyi valla temizliğe attım kendimi. Adet olunca temizliğe veriyorum kendimi geneldeGünaydın kızlar nasılsınız
Buyuk sekiz ikinci yedi ucuncu uc yasinda tatlimSeninkiler arasında kaç yaş var en küçüğü kaç yaşında
Ayni benim durumuma dusmussun canim bendede siliklesti iliskiden sonra tekrarladigimda koyulasmisti suan hamileyim ve bende surekli dusunuyorum acaba zamanlamam dogrumuydu yumurtam catlamismiydi diye umarim gonlundekine hamile kalirsinMerhaba arkadaşlar ara ara vakit
Buldukça okuyorum yazılanları
Sizden bir konuda yardım isteyecektim
Ekteki resimde en üstteki 1. Testi gündüz saat 15:30 gibi yaptım. Baktım pik olmuş
Sonra gece saat 02:00 de tekrarladım testi. Daha silik çıktı demekki çatlamış dedim ve birliktelik oldu
Sabah teste bir baktım koyulaşmış
Sonra sabah 11:30
Da 3. Testi yaptım bu sefer silinmişti test çizgisi
Yani gece 02:30 gibi birliktelik oldu
Yum çatladımı sizce gece
Canım naptıgım belli degil bi giriyorum sayfadan cıkınca basa sarıyor tekrar sifre falan istiyor aman hic sevmedim ben bu halini

Valla bende sevmedimCanım naptıgım belli degil bi giriyorum sayfadan cıkınca basa sarıyor tekrar sifre falan istiyor aman hic sevmedim ben bu halini![]()
Valla bende bu halini sevmedim ama yapacak bisey yok mecbur alisacazCanım naptıgım belli degil bi giriyorum sayfadan cıkınca basa sarıyor tekrar sifre falan istiyor aman hic sevmedim ben bu halini![]()