- 15 Şubat 2019
- 295
- 905
- 33
- 39
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.381
Merhaba arkadaşlar ben 2 kız annesiyim
bende erkek bebek isteyenlerdenim ama sağlık huzur ve başarı daha önemli Allah nasıl nasip ederse öyle olsun inşallah .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı cnm denemeyi düşünüyormusnMerhaba arkadaşlar ben 2 kız annesiyim ❤❤ bende erkek bebek isteyenlerdenim ama sağlık huzur ve başarı daha önemli Allah nasıl nasip ederse öyle olsun inşallah .
Evet istiyorum aslında çin takviminde haziran görünüyor pek karar veremedimHayırlısı cnm denemeyi düşünüyormusn
İyiyim canım çok şükür hala baş ağrıları ile uğraşıyorum ara araMerhaba canm sagol allah razi olsun ins dualarin kabul olur .sen nasilsin iyimisin
Allah yardimcin olsun insalah kolaylikla guzel bi hamilelik gecirmek nasip olur ins dualarim seninleİyiyim canım çok şükür hala baş ağrıları ile uğraşıyorum ara ara
Onun dışında şimdilik idare ediyorum
Canim cinsiyet ne zaman belli oluyor kac haftalik oldu bebisinİyiyim canım çok şükür hala baş ağrıları ile uğraşıyorum ara ara
Onun dışında şimdilik idare ediyorum
Oval benımki ne acepTest değil canım sadece göhsünün ucundaki şekile göre kızmı erkekmi diye.
13 doldu çok şükür canımCanim cinsiyet ne zaman belli oluyor kac haftalik oldu bebisin![]()
Aynen valla kimsecikler yok uykum geliyor zaten ben yatiyorum herkese iyi gcelerAy kızlar bence kimse yeni sisteme giriş yapamamış cok sessiz
Canım o nasil oluyo ki hic duymadim cinsiyeti mi o testle belli olucak13 doldu çok şükür canım
Kan verdim bu cumaya kadar genetik testinde belli olacak inşAllah
Sizlere de yazacağım belli olunca
Genetik test canım hem çocukta kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar hem de cinsiyetini söylüyorlarCanım o nasil oluyo ki hic duymadim cinsiyeti mi o testle belli olucak
Takvim falan pek güvenme ben hiç inanmıyorum nedenseEvet istiyorum aslında çin takviminde haziran görünüyor pek karar veremedim
Haklısın aslında bende pek inanmıyorum ama diyorum ki son şans işte.. Kızlarında okul temposu yavasladı denemeye değer. Ya birde bu aralar birden bire nedense beril ismi aklıma takıldı şaka gibiTakvim falan pek güvenme ben hiç inanmıyorum nedense
Peki denedinizmi acaba merak ettim uzun zaman olmus yorumu yapali ben yeniyimdebenim gibi erkek bir bebek isteyen varmı ?
Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Aman ha şeytan işte benimde arada geliyor aklıma güzel isim duyunca ha aklımda kalsın lazım olur diyorumHaklısın aslında bende pek inanmıyorum ama diyorum ki son şans işte.. Kızlarında okul temposu yavasladı denemeye değer. Ya birde bu aralar birden bire nedense beril ismi aklıma takıldı şaka gibi![]()
Canım konu sahibi ben degilim konu sonradan bana devredildiPeki denedinizmi acaba merak ettim uzun zaman olmus yorumu yapali ben yeniyimde
Sonuc ne zaman cıkacak canım hadi hayırlısı inşallahGenetik test canım hem çocukta kalıtsal hastalık var mı diye bakıyorlar hem de cinsiyetini söylüyorlar
Harmony, maternit21 gibi isimleri var
Ben kızımda da yaptırmıştım