- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.421
Gebelik testi canım. Bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkarmıs ins tutmusturHangisini yapim cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik testi canım. Bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkarmıs ins tutmusturHangisini yapim cnm
Benimki koyumu cıkmis cnmGebelik testi canım. Bebek tutunca da ovulasyon koyu cıkarmıs ins tutmustur
Evet canımBenimki koyumu cıkmis cnm
Ben silik goruyorum ama nedenseEvet canım
Sen bi yap bakalım gebelik testi hemen umutsuzluga kapılmaBen silik goruyorum ama nedense
Ah cnm keske olsa bu iki yil bana zehir gibi gecti o cift cizgiyi bi goreyim butun acilarimi unuturum ama inan ki korkuyorum gebelik testini yapmayaSen bi yap bakalım gebelik testi hemen umutsuzluga kapılma
Aman ha şeytan işte benimde arada geliyor aklıma güzel isim duyunca ha aklımda kalsın lazım olur diyorumkızların kaç yaşında cnm
[/QU
İnşallah olacak canımAh cnm keske olsa bu iki yil bana zehir gibi gecti o cift cizgiyi bi goreyim butun acilarimi unuturum ama inan ki korkuyorum gebelik testini yapmaya
Elif 7 Aylin 4 yaşında cnmAman ha şeytan işte benimde arada geliyor aklıma güzel isim duyunca ha aklımda kalsın lazım olur diyorumkızların kaç yaşında cnm
Hayırlısı buymuş demek ki sağlıkla kucağına almak nasip olsun.Çin takvimi Erkekti yumurtlamadan hemen sonra ilişki oldu ama hayırlısı dedim hep bu daha hayırlıymış demekki
Once mi inzal oldun canimAynen oyle
Cnm sen olmuşmuydnOnce mi inzal oldun canim
Ben pek anlamıyorum ama kuyruk yukarı doğru bakınca erkek diye biliyorum seninde yukarı doğru. Bilenler yorum yapsaydı keşke
Seninkiler büyük maşallah cnm Allaha sana bağışlasın ☺Elif 7 Aylin 4 yaşında cnm![]()
Allah razı olsun canim. Allah seninkileri de bağışlasın inşallah. Darısı erkek bebeğimize olsun inşallahSeninkiler büyük maşallah cnm Allaha sana bağışlasın ☺
Aynen o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. Benim biri 1 diğeri iki yaşında küçükler ama yine aklıma koydum valla napcam bilmiyorumAllah razı olsun canim. Allah seninkileri de bağışlasın inşallah. Darısı erkek bebeğimize olsun inşallah![]()
Oy maşallah ufaklar daha gencsen bekle dinlen çocukların la bol bol vakit geçir derim. Ama yinede sen bilirsin. Hayırlısı olsunAynen o günleri görmeyi nasip etsin inşallah. Benim biri 1 diğeri iki yaşında küçükler ama yine aklıma koydum valla napcam bilmiyorum![]()

21Oy maşallah ufaklar daha gencsen bekle dinlen çocukların la bol bol vakit geçir derim. Ama yinede sen bilirsin. Hayırlısı olsun![]()
Ben 18 de evlendim ama kızlarında benimle büyüyecek. Ben 40 olunca onlar 20 lerde olacak ne güzel deil miBiz geç evlenmisiz deseneyaş 32
![]()