Prensesim2016
tatlım yazılanları okuyorum çıkıyorum kafam darma duman hayırlı haberler alırsın inşallah bu ay
iwashereonce
canımcım gözün aydın olsun Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlunu hayırlı salih evlat olsun
M
Minikbaharrr
canım Rabbim sağlıklı sıhhatli evlat eylesin kızını doktor netse kızdır nubuda kıza benziyor zaten
K
Khvekokusu20
canım erkek bebeğe hamile olanları ilk sayfada etiketler misin yeni girenler birde merak edenler direk kendilerine nasıl sahip olduğunu neler yaptığını sorarlar daha hızlı cevaplanmış olurlar bu yeni sistem iğrenç olmuş çok karışık geldi bana
Deneme yapan arkadaşlara diyorum tek ilişkiyle hamile kalmaya çalışın benim pik ve eşitken ilişki oldu ama muhtemelen pikken yaptığım ilişki tuttu geç çatladığı içinde kız tutundu bu düşüncedeyim takvimlerde bakmayın 20-25 tane takvim bulup not aldım 3-4 tanesi kız gerisi hep erkek çıkıyordu onlara aldanmak mantıklı değil bu arada rüyalarda herkezde aynı yorumlanmayabilir bende silah bıçak çok gördüm ama netice kızım oluyor önce sağlık demeyi unutmayın ben yeterince sağlıklı olsun dediğimi sonrada erkek evlat olsun diye dua ettiğimi sanıyodum ama erkek evlat olsun diye daha çok yakındım herhaldeki kızımın sağlığıyla sınanıyorum inşallah buda geçecek herşeyden önce sağlık sonra Rabbimin izniyle erkekleriniz olur inşallah