- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.581
Test yapacak misinBen bu ay tekrar denemeye karar verdim. Bakalim rabbim ins bu sefer nasip eder bana ve isteyen butun herkese
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Test yapacak misinBen bu ay tekrar denemeye karar verdim. Bakalim rabbim ins bu sefer nasip eder bana ve isteyen butun herkese
Yok aslinda bi yakinlasmamiz oldu. Sat 20 subat 1 mart yakinlasma oldu. Bekliyorum bakalim olur insTest yapacak misin
Hayirlisi insallah gonlumuzdeki olur insallahYok aslinda bi yakinlasmamiz oldu. Sat 20 subat 1 mart yakinlasma oldu. Bekliyorum bakalim olur ins
Amin ins. Isteyen herkesin gonlundeki olsun insHayirlisi insallah gonlumuzdeki olur insallah
Bu ay olmazsa eger sende ovi testi ile kendini takip et istersenYok aslinda bi yakinlasmamiz oldu. Sat 20 subat 1 mart yakinlasma oldu. Bekliyorum bakalim olur ins
Oyle yapicam artik olmazsa.Bu ay olmazsa eger sende ovi testi ile kendini takip et istersen
Gecmis olsunKizlar ben bugun hastanelikk oldumm
Cokk sagoll canimmGecmis olsun
Canim ozel bisey yapmismiydiniz. Tam anlatabilir misiniz. Cok msj var ve ben yeniyim. Benimde 3 tane kizim var . Hayirlisla bi oglum olsun cok istiyorum. Bu arada Rabbim sag salim kucaginiza almayi nasip etsinAy canim benim cokk sevindim cok mutlu oldum sagsalim kucagina alip buyutursun insallahh darisini banada nasio et yarbbbii
Geçmiş olsun cnm neden ?Kizlar ben bugun hastanelikk oldumm
9. Gün yumurtlama için erken değil mi ? Bence de ovulasın testi al takip edip birlikte ol ben testlerimi aldım adetimin bitmesini bekliyorum bitince yapıcam ama ilk kez kullanıcam Bursa kızlardan yardım isterim artık sen de öyle yapOyle yapicam artik olmazsa.
Migdeme okuz oturdu resmen ay mide bulantisi kusma derkeen agridan duramadim halada agriyor migdemGeçmiş olsun cnm neden ?
Sende kac cocuk var9. Gün yumurtlama için erken değil mi ? Bence de ovulasın testi al takip edip birlikte ol ben testlerimi aldım adetimin bitmesini bekliyorum bitince yapıcam ama ilk kez kullanıcam Bursa kızlardan yardım isterim artık sen de öyle yap
Aslinda ben hic bu yumurta takibi falan bilmiyodum. Hadis te yazan i uygulayayim dedim. Yakinlasma aksam saat 11 gibi oldu. Sabah 11 gibi de uzayan akinti gordum. Eger bu ay tutmazsa bi dahaki sefer takip yaparim.9. Gün yumurtlama için erken değil mi ? Bence de ovulasın testi al takip edip birlikte ol ben testlerimi aldım adetimin bitmesini bekliyorum bitince yapıcam ama ilk kez kullanıcam Bursa kızlardan yardım isterim artık sen de öyle yap
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine hamileliktendir herşey yolunda olsun inşallahMigdeme okuz oturdu resmen ay mide bulantisi kusma derkeen agridan duramadim halada agriyor migdem
1 kızım var 4,5 yaşında . 2.yi düşünüyoruz ben de bunu deneyeyim diyorum nasipse olur inşallahSende kac cocuk var
Sen de kaç çocuk var cnm yaş kaç benim 32Sende kac cocuk var
Hadis çok güzel ama o öyle değil aslında. Kimisinin adet bitince hemen yumurtlaması oluyor hemen ilişki olunca erkek oluyor. Ama misal 14. Gün yumurtlamaysa 11. Gün girilen ilişkiden kız oluyorAslinda ben hic bu yumurta takibi falan bilmiyodum. Hadis te yazan i uygulayayim dedim. Yakinlasma aksam saat 11 gibi oldu. Sabah 11 gibi de uzayan akinti gordum. Eger bu ay tutmazsa bi dahaki sefer takip yaparim.
Uc cucuk dorduncu yolda yas otuzSen de kaç çocuk var cnm yaş kaç benim 32