canım bende aynı şeyleri yaşadım. bağırsakta leke vardı. kordun damarların 1 tanesi tkalıydı. 3 aylık cinsiyet öğrenmek için gittigimde senin bebeğın sorunlu olma ihtimali yüksek dediler. araştırma hastanelerine yönlendirildim. 2li 3lü 4 lü butün testler yapıldı. aminiyosentez mutlaka yapmalıyiz dedi arastirma hastanesi. ben kabul etmedim. kızdilar sagolsun doktorlar moral vermek yerine dedikleri şey senin çocuk ya özürlü ya ölü doğacak sen halen yapmıyorsun dediler 2 doktor başımda. detaylıya girdim sağolsun o doktor biraz moral verdi. herşeyi iyi görünüyor dedi. bağırsak lekesi geçecek gibi gorunüyor dedi. yuzde 70 sağlıklı yuzde 30 herseyede hazır ol dedi. kordon damarı tıkalı evet dedi. 3 ihtimal var dedi. ya erken dogum olur mutlaka araştırmada yap dedi. ya özürü olur o damarlardan biri oksijen taşıdığı için için dedi. yada sağlam damar genişler o 3 damarın gorevini üstlenir dedi. 3 aydan dogana kadar ağladım. erkek bebek istefim diye kızım sağlıksız doğacak kendimi suçladım. çok kotü günler geçirdim. şimdi çok şükür zehir gibi bir kızım var.yaşına girmeden konusmaya basladı. 14 aylıkken renkleri öğrendi.dimdi 2 yasında alfabeyi biliyor.ingilizce sayıyor. yana sana diyecegim o ki sen çok dua et gerisi rabbime kalmış. hamileliğinin tadını çıkar. senin çocuğun gayet sağlıklı doğacak üzüldüğünle kalacaksın canım