- 17 Mayıs 2017
- 4.309
- 6.500
- 108
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.661
Sonuç süperrrr 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güldüğüne göre güzel bi sonuç var kız hadi kasıldım burdaNe bekliyordun aglicammi![]()
Sonuç süperrrr![]()
Kız hadi neyi bekliyonnnSonuç süperrrr![]()
Aaaa ama bu kadar heyecenlanma canmGüldüğüne göre güzel bi sonuç var kız hadi kasıldım burda
Yaaa tatlim boyle iste
Bisey demene gerek yokki hayat devam ediyorNe diyim![]()
AynenYaaa tatlim boyle iste
Bisey demene gerek yokki hayat devam ediyor
Bir bakayım dedim kızlar neler yazmış diye suuuuus kız heyecandan inan tırnaklarını yedim canım ya hakkın da hayırlısı olsun canım bugün hepiniz için dua edecem canlar birbirimizi unutmayalımSonuç nasilmis
anne bugün benim için dua et dedim tamam dedi inşallah rüyasınada girerim

Ne denilirki cnm ins hepimizin hakkinda hayirlisi olur bi bakmissin beraber hamile kalmisiz bellimi olur ayy icimemi dogdu neBir bakayım dedim kızlar neler yazmış diye suuuuus kız heyecandan inan tırnaklarını yedim canım ya hakkın da hayırlısı olsun canım bugün hepiniz için dua edecem canlar birbirimizi unutmayalım![]()
Inslah canimKızlar sabah annem aradı bir heyecan yaptım ki dedim acaba rüya falanmı gördü beni sabah sabah aradı heyecanla açtım yok öylesine aramışanne bugün benim için dua et dedim tamam dedi inşallah rüyasınada girerim
![]()
Ne denilirki cnm ins hepimizin hakkinda hayirlisi olur bi bakmissin beraber hamile kalmisiz bellimi olur ayy icimemi dogdu ne
Oyle demeya allah ol dedikten sonra onunde hicbir engel kalmiyokiinşallah canım benimki biraz umutsuz inşallah senin güzel haberlerini alırız
Ya canim neden hemen negatif düşünüyorsun. Bence dedi ki bir şey olmaz önce sağlığımız kızım eşim iyi olsun. Bu ay olmazsa gelecek ay gelecek ay olmazsa bir daha ki ay de. Olacak sen yeter ki stres yapma canim. Nasıl olsa bir kızın var ikincisi üçüncüsü hepsi gelecek. Yeter ki sağlığın yerinde olsun. Kucuk kızımı bugün okuldan almaya gittim. Bugün çalışmıyorum. Komşum hemde kızı kızımla ayni kreşe gidiyor. Biraz kadınla konuştum kanser. Çok üzüldüm o an gözlerimden yaşlar aktı demem o ki allah önce sağlık versin gerisi gelecek. Üzülme senEki Görüntüle 2242781 selam kizlar hrkese hayirli kandiller rabbim dualarimizi kabul etsin ellerimizi bos cevirmesin insalh
Testimi aldim bugun yap derseniz bugun yaparim yarin yap derseniz yarin yaparim yani tamamen size bagliyim ama ben bildiginiz uzere bunu bugunde yapsam yarinda yapsam biliyorumki sonuc
Ne
Ga
Tif
Ha bu arada biraz cbk cvp yazin çişimizor tutuyorum testi ilk idrarla yapmak icin bugun 11. Gunum
Girdim canım buyurHayirli kandiller olsun cnm .... kız biraz cabuk gir seni bekliyorum ha dur surayada bi etiket yapim cabuk goresin diye K Khvekokusu20 K Khvekokusu20 sansima insalh erken girersin
Oyle demeya allah ol dedikten sonra onunde hicbir engel kalmiyoki