- 1 Mart 2012
- 6.106
- 3.358
- 373
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.741
Bak canım var mıYoksa erkek varsa kız canım. Kızımda tutmustu benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak canım var mıYoksa erkek varsa kız canım. Kızımda tutmustu benim
Yok canımBak canım var mı
Yok canım
Buda mı çürüdü yaniBenim diğer kızımda da yoktu canım
Canım baya bildiğin v harfi seklinde damar oluyorV nasıl oluyor canım örnek var mı
Kova tatlım :) hayır olsun neden sordun :)İyiyim teşekkürlercanım senin burcun ne konuyla alakasız ama
![]()
Canım baya bildiğin v harfi seklinde damar oluyor
Kızım da da yoktu diyorsun ya canım emin misinHaa yok canım
Kızım da da yoktu diyorsun ya canım emin misin
Bu cevabını bekliyordum biraz araştırmacısın da bende kovayım canımKova tatlım :) hayır olsun neden sordun :)
Aa öyle mi ne güzel tesadüfBu cevabını bekliyordum biraz araştırmacısın da bende kovayım canım![]()
Yok canım alakası yok v harfiyleBurda eski msjlarda bulursam atayım canım.
Şu işaretli yer v değil demi
Canım kızına nezaman hamile kaldın bana yazarmısın gün ay yıl çünkü biz 2 yaş ekliyoruzAa öyle mi ne güzel tesadüf![]()
Bulunca sana atacsğım canımYok canım alakası yok v harfiyle
Canım ben otomatikten hesaplattım kızımı 1 yas ekliyor. 2016 temmuz da kaldımCanım kızına nezaman hamile kaldın bana yazarmısın gün ay yıl çünkü biz 2 yaş ekliyoruz
Tamam canımBulunca sana atacsğım canım
Canım ben otomatikten hesaplattım kızımı 1 yas ekliyor. 2016 temmuz da kaldım
Tamam canım
Canım bide benim merak ettigim gögüs ucu kararması var. Kararma olmadı ama oglum var diyen var mı acabaBulamadım canım ya
Benim kararmadi oğlum olacak insallah 2.kizimada hamileyken bakardim kararmadıCanım bide benim merak ettigim gögüs ucu kararması var. Kararma olmadı ama oglum var diyen var mı acaba
Aa buda dogru degil yani canım :)Benim kararmadi oğlum olacak insallah 2.kizimada hamileyken bakardim kararmadı
Canım bide su sol göz kapagına bakar mısın sana zahmet :)Benim kararmadi oğlum olacak insallah 2.kizimada hamileyken bakardim kararmadı