- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.761
Askm baktım ama anlamadım tam detaylı anlat bi ben göz kapağımı cektim üstteki damar nerden çokça anlamadö kiCanım baktın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Askm baktım ama anlamadım tam detaylı anlat bi ben göz kapağımı cektim üstteki damar nerden çokça anlamadö kiCanım baktın mı
Canım kirpikten tut asagı dogru hafif Cek ve seklinde yada ters v seklinde damar var mı bak varsa bariz görürsün zaten :)Askm baktım ama anlamadım tam detaylı anlat bi ben göz kapağımı cektim üstteki damar nerden çokça anlamadö ki![]()
Anladım sımdı bakacamBak canım var mı
Kararma var dı kızım oldu su an kararma yok ama yine kızCanım bide benim merak ettigim gögüs ucu kararması var. Kararma olmadı ama oglum var diyen var mı acaba
Canım bide benim merak ettigim gögüs ucu kararması var. Kararma olmadı ama oglum var diyen var mı acaba
Dikkatimi çekti yazmak istedim. Her ay bir yumurtalığımız yumurtlar. Bir ay sağ, bir ay sol yumurtalık.Peki sag veya sol tarada dondunuzmu bebeginizde hayirli ugurlu olsun canim
Valalha yaptım ama sadece iki damar var onlarda v falan yokCanım kirpikten tut asagı dogru hafif Cek ve seklinde yada ters v seklinde damar var mı bak varsa bariz görürsün zaten :)
Yaklaşık 1 senedir doktor kontrolüyle yumurtlama takibi yaptıran biri olarak 3 ay üst üste sagdan yumurta gelişti 3 ay üst üste soldan gelişti :)Dikkatimi çekti yazmak istedim. Her ay bir yumurtalığımız yumurtlar. Bir ay sağ, bir ay sol yumurtalık.
Ben soldan yumurtladım hamile kaldm kızım olcakDikkatimi çekti yazmak istedim. Her ay bir yumurtalığımız yumurtlar. Bir ay sağ, bir ay sol yumurtalık.
Erkekmiş :)Valalha yaptım ama sadece iki damar var onlarda v falan yokşimdi kız mı erkek mi
KeskeeeErkekmiş :)
Kararma var dı kızım oldu su an kararma yok ama yine kız![]()
Maşaallah maşaallahYaklaşık 1 senedir doktor kontrolüyle yumurtlama takibi yaptıran biri olarak 3 ay üst üste sagdan yumurta gelişti 3 ay üst üste soldan gelişti :)
Baktım canim damar çok ama ve şekli yok bakacam diye bisürü kirpigim koptuCanım bide su sol göz kapagına bakar mısın sana zahmet :)
Benim kızımda soldan yumurtlamayla olduMaşaallah maşaallah
Ben iki kızımda da soldan yumurtladım.
Bu sayfadan bildiğim kadarıyla sağ san erkek diyorlar hatta ben soldan yumurtladıgımda deneme yapmıycakyım ama :?Maşaallah maşaallah
Ben iki kızımda da soldan yumurtladım.
Kız niye okadar cektinBaktım canim damar çok ama ve şekli yok bakacam diye bisürü kirpigim koptu![]()
Ben de iki kızımda soldan yumurtladım. Nereden anladın dersen, iki kızımda sol tarafımdaydı ilk başlarda. Hatta ikincisinde, doktoruma hareketlerini hissediyorum solda dediğimde, daha çok erken hissetmen mümkün değil demişti de o an da bir hareketlenmişti doktorum bak cevap veriyor oradan demişti. İlk kızımda da ilk hareketleri hep solda hissettim ama ben inanmıyorum sağdan yumurtlayınca erkek olur falan diye. Nasip ne ise o bence.Ben soldan yumurtladım hamile kaldm kızım olcak