- 20 Mart 2018
- 515
- 396
- 23
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.821
Eyer net bişi derse 40.ım çıkınca tekrar hamileyim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Öyle dersen demez kız adama belki ölürsün denir miDimi ailece tanıyoz doktoru bende ısrar edemedim açıkcası ama sorucam 1 2 ay sonra acık acık sorucam belki ölürsün seni göremem anlat bana dicem![]()
benim 2 oglum var 3. gebeligimi istedim kizim olsun cok istiyordum ve hamile kaldim 26 . ayda hamile kaldim oysa cabuk hamile kalan biriydim kizlarim nazlandi. rabbimde sabret dedi. ikiz kiz nasip etti cok sukur 29 aylik oldu kizlarim :)Ben üçüncüyü istiyorum. Kardeş güzeldir :)
Yarın bakarım canım göz kapağıma,, ama kararma yokCanım gögüs kararma teorisi. Bide sol göz kapagını asagı cekip bakar mısın v yada ters v seklinde damar var mı
Tamam canım :) kac haftalıksınYarın bakarım canım göz kapağıma,, ama kararma yok
6 :))) :) :=:)Tamam canım :) kac haftalıksın
6 :))) :) :=:)
[/QUOTE
Aa ben senin cinsiyet belli sanıyorum![]()
Benim kizim sağdaydi oyle bi tez yok bence solsa kiz sagsa erkekBen de iki kızımda soldan yumurtladım. Nereden anladın dersen, iki kızımda sol tarafımdaydı ilk başlarda. Hatta ikincisinde, doktoruma hareketlerini hissediyorum solda dediğimde, daha çok erken hissetmen mümkün değil demişti de o an da bir hareketlenmişti doktorum bak cevap veriyor oradan demişti. İlk kızımda da ilk hareketleri hep solda hissettim ama ben inanmıyorum sağdan yumurtlayınca erkek olur falan diye. Nasip ne ise o bence.
Canım bende soldan yumurtayla hamile kaldim oglum olcak inşaallah sag solla alakasi yokBu sayfadan bildiğim kadarıyla sağ san erkek diyorlar hatta ben soldan yumurtladıgımda deneme yapmıycakyım ama :?
Sag sol demişken sol gözüne bakmayı unutma canımCanım bende soldan yumurtayla hamile kaldim oglum olcak inşaallah sag solla alakasi yok
Buda tutmadı o zaman canımCanım yaptim yukari dogru buyuk bi v vardi
O zaman sol yumurta kız mi demek? Bende gecen ay soldan yumurtaladim. Yanı hamile kalsaydım kız mi olurdu?Maşaallah maşaallah
Ben iki kızımda da soldan yumurtladım.
Yok canım. Sadece bana öyle denk geldi.O zaman sol yumurta kız mi demek? Bende gecen ay soldan yumurtaladim. Yanı hamile kalsaydım kız mi olurdu?
İnşaallah canıöDr yanilmistir belki biraz daha bekle bi dahakine tam net olur
Canım bende baktım benimkinde de v var