- 20 Kasım 2018
- 809
- 1.312
- 113
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #60.901
Gecen acile gittim ya doktor iyi bi sorun yok dedi ben migde agrisindan kivraniyordum birsey de soramadimm canimKalp atışlarını duydun mu canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecen acile gittim ya doktor iyi bi sorun yok dedi ben migde agrisindan kivraniyordum birsey de soramadimm canimKalp atışlarını duydun mu canım
Soğuktandır oBenim tum vucudum usuyor
Anladım canımGecen acile gittim ya doktor iyi bi sorun yok dedi ben migde agrisindan kivraniyordum birsey de soramadimm canim
Benim kizim erkek gibiydi ilk dogdugunda bide burnunun üstünde mor damar var babanem derdi arkasi erkek diye hamileyim erkek ilk kızımda yok mor damarArkadaslar size birsey sormak istiyorum son bebeginiz kiz ise simasi erkege benzen varmi ve ardindan erkek cocugu olan varmi merak ettim simdiden tskler cvp icin
İlk kızım erkek gibiydi ardındanda bi prensesim olduArkadaslar size birsey sormak istiyorum son bebeginiz kiz ise simasi erkege benzen varmi ve ardindan erkek cocugu olan varmi merak ettim simdiden tskler cvp icin
Kız bütün teorileri çürüttün teker tekerİlk kızım erkek gibiydi ardındanda bi prensesim oldu![]()

Napim doğrularKız bütün teorileri çürüttün teker teker![]()
E
Napim doğrular![]()

Peki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canimBenim kizim erkek gibiydi ilk dogdugunda bide burnunun üstünde mor damar var babanem derdi arkasi erkek diye hamileyim erkek ilk kızımda yok mor damar
Benim var cnm iki kızımda da varPeki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canim
Allah gonlune gore versin ins bi oglun olurİlk kızım erkek gibiydi ardındanda bi prensesim oldu![]()
Peki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canim
.Allah gonlune gore versin ins bi oglun olur
İnş cnm allah isteyenler herkese versin......Allah gonlune gore versin ins bi oglun olur
Cnm şimdi baktım ilk kızımın yok ilk doğduğunda vardı çok belliydi küçük kızımın da silinmek üzerePeki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canim
Yok canim morlukPeki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canim
Çok sağol canım Allah razı olsunCanim bende okudum surekli ama saymadim netim yoktu haber veremedim
Benim var cnm iki kızımda da var
Canım bizim burda morluk arkasından kız olur derler mesela o bence kişiden kişiye degişiyor iki tanıdığım var morluk olup ardından kızı olanPeki erkege benzeyen kizinizin poposunun ustunde morluk varmi kuyruk bolumunde canim
O zman benim diğeri de kız olacakCanım bizim burda morluk arkasından kız olur derler mesela o bence kişiden kişiye degişiyor iki tanıdığım var morluk olup ardından kızı olan