- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #61.001
Erkek haberiyle geleceksin inşallah :)Nisan başı canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek haberiyle geleceksin inşallah :)Nisan başı canım
Erkek haberiyle geleceksin inşallah :)
Günaydınnn bana da gelmiyor yaGünaydın kızlar. Ya bana neden bildirim gelmiyor![]()
Evet öyle derler cnm ama bence erkek ben hiç nubtan anlamam ama ilk örnekte mavi açılı erkek pembe açılı kız vardı ya onu bir tek anlamıştım gerisi fosssGeçen gün rüyamda silah gördüm, bugünde bir sürü bıçak gördüm kavga varmış kolum sırtım yaralanmış:) silah, bıçak erkek çocuğu derler bakalım doğru mu
Evet öyle derler cnm ama bence erkek ben hiç nubtan anlamam ama ilk örnekte mavi açılı erkek pembe açılı kız vardı ya onu bir tek anlamıştım gerisi fosssama senin ki oradaki kadar belli hem pipi hem de açısı inşallah öyledir cnm
Canım bende hep silah gorurdumGeçen gün rüyamda silah gördüm, bugünde bir sürü bıçak gördüm kavga varmış kolum sırtım yaralanmış:) silah, bıçak erkek çocuğu derler bakalım doğru mu
Ben bile heycanlandım kız sen nasıl heyecanlanmayasın bi tane saha yorum var ya onu da görünce gözlerim doldu İnanİnşallah canım nasıl heyecanlıyım anlatamam:)
Siz bi yöntem denemişmiydiniz?Canım bende hep silah gorurdum
Ruyalara da inanirim
Ve Allah in izniyle oglum olcak
İnşaallah Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
Canım bende hep silah gorurdum
Ruyalara da inanirim
Ve Allah in izniyle oglum olcak
İnşaallah Rabbim sizlerede hayırlısı ile nasip etsin
Ben bile heycanlandım kız sen nasıl heyecanlanmayasın bi tane saha yorum var ya onu da görünce gözlerim doldu İnanrabbim inşallah sağlıkla nasip etsin
![]()
Benim testlerden sizde mi bişey anlamadınız![]()
Geldi mi testler
Ben de ilk kez kullanıyorum ama bu ayı es geçicem artık dün şeffaf akıntım vardı bugün kremsi geldi. Anlayanlar bir yorumlasa pikten açılmaya başlayınca mı denemi olmalı?Haa canım bende rest deyince kan testi falan sandımben ovulasyon testi hiç kullanmadım