- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.201
Pik yapmıs
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bende tam tersini sorayim perhiz en fazla kac gun olmali. Malum 9 gundur hastayim bide oncesi de varHic yok dun gece oldu![]()
Normalde ne kadar pik kaliyoBenim geceyi değerlendirmem lazim galiba
Canım burdakiler hep perhizle denedilerPerhiz konusunda bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırmısınız bizi :)
Peki en az kaç gün olmalı bu gece degil de yarin olsaCanım burdakiler hep perhizle denediler
Peki en az kaç gün olmalı bu gece degil de yarin olsa en azından 2 gün olur inşallah testlerim de öyle olur
Bayagi kisaymis4 5 saat falan. Ama bu ay her şey çok karıştı bi kaç saat sonra tekrar test yapicam
Canim diger gunlerde mi orucluydun bu gun mu tuttun. Susuzluk etkilemis olabilir mi diye soruyorumBi bakarmısınız bugün 10. Günüm en erken 14 olurdu yani 14 17 arası catlardi. En az 4 gün perhiz olsun diye düşünmüştüm ama bu sefer çok erken oluyo
En az 3 canımPeki en az kaç gün olmalı bu gece degil de yarin olsa
Peki en fazla canimEn az 3 canım
6 gun canımPeki en fazla canim
Orucluydum adet 5 gün sürdü 5 gündür de orucluyumCanim diger gunlerde mi orucluydun bu gun mu tuttun. Susuzluk etkilemis olabilir mi diye soruyorum
Tesekkur ederim canim6 gun canım
O zaman sen kesin erken yumurtluyosun. Takip et bakalim suan esit goruyorum ben belki yarin c yi gecer. Ins oyle olurOrucluydum adet 5 gün sürdü 5 gündür de orucluyum
Aman ya ne kadar zor bi is. Rabbim yardimcimiz olsun. Dogrusu neyse bizi ona yonlendirsin. Erkek evlat segisini bizede tattirsin. Inan ne gecem ne gunduzum kaldi dusunmekten. Diyorum ki kendi kendime olmazsa bu sters yuzunden olmicak. Ne bilim iste kuluz istiyoruz. Rabbim bizi mahrum etmesin insOrucluydum adet 5 gün sürdü 5 gündür de orucluyum
zayifsindir o zaman hamilelikten onceAy ne güzel az almışsın canım ben kızımda 22 kilo aldım![]()