- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #64.741
Regl tarihini de yazar misin ne günü oluyorsun birde hangi ay dusunuyorsunCanım banada bakarmisin 06.07.1988 doğum tarihim ne zaman erkek gösteriyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl tarihini de yazar misin ne günü oluyorsun birde hangi ay dusunuyorsunCanım banada bakarmisin 06.07.1988 doğum tarihim ne zaman erkek gösteriyo
Erkek çıkıyor verdiğin tarih regl değil de yum günün se erkek çıkıyor
Hamile kaldığı ay ve yaşında öyle eğlencesine yapılan bir testNerde erkek çıkıyor? Neye baktınız
Regl tarihini de yazar misin ne günü oluyorsun birde hangi ay dusunuyorsun
Çin takvimi mi?Hamile kaldığı ay ve yaşında öyle eğlencesine yapılan bir test
Ağustosta kız çıkıyor ama eylül erkek çıkıyor eylülde dene benceBana da bakarmısın? 21.03.1984 sat temmuz yumurtlama ağustos düşünüyorum
ok değil hiç alakası yokÇin takvimi mi?
Nerden bakıyorsun adı nedir?Y
ok değil hiç alakası yok
98 cnmDoğum tarihini de verir misin canim
6 haziran da oldum en son. Düşünüyoruz olursa hemen geçen ay denedik olmadiRegl tarihini de yazar misin ne günü oluyorsun birde hangi ay dusunuyorsun
Kacinci ay dogumlusun gün ay yıl olarak yazarsan sevinirim98 cnm
Bence de bu sene hep erkek senesiKızlar 2018 senesi erkek senesiydi, 2019 un ilk aylarında da hep oğlan oldu etrafımda, sizce 2020 senesi kıza mı döner, yoksa yeni gebelikler bu sene yine erkek mi çoğunluk olur
Eğer bu ay tutarsa erkek olacak diyor tutmazsa gelecek ay yaparsanız yine erkek ama ağustos kız sonuç böyle6 haziran da oldum en son. Düşünüyoruz olursa hemen geçen ay denedik olmadi
Sizde gebelik var mı? Planlıyor musunuzBence de bu sene hep erkek senesi
Amin semracım pembe versiyonu da sana nasip olsun inşAllahiwashereonce severim senin profil resmini Rabbim sağ salim bir nefeste kavustursun canimm
98 limisin cnim sen acele etme çocuk icin daha98 cnm
Aminn cnim aminnnAmin semracım pembe versiyonu da sana nasip olsun inşAllah![]()
Canım daha gününe var bekleyelim bakalımmAyy ins canim. Allah razi olsun.
Bu arada benim butun belirtiler bitti. Sadece azcik bisey bi basim agriyo. Test yaptim az once tek cizgi cikti.Cok merak ediyorum nolacak sonu![]()