Erkek cocuga küpe

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?

O onun kararı. Belki onunla mutlu olmayacak. Sonucta toplum tepkileri malum, cocuğun gelişimi acısından sakıncalı.

küpe takan erkek sayısını düşündümde...

bence sen annesi olarak,kendi zevkin için müdahele etme..kendi isterse ilerde deldirir kulağını

3 yaşındaki bir çocuğa takı takmak çocuğu etkiler ama iyi veya kötü bilemeyiz... Aynı şey kız çocukları içinde geçerli bence bu tercihi çocuğunuza bırakın ileride belki kendisi isteyecektir...

Bence taktirmayin birakin belirli bir yasa geldiginde kendisi karar versin,taktirsaniz bile ileriki yaslarda tercihlerini etkileyecegini sanmiyorum ,ama arkadaslari arasinda alay edenler olabilir ve oglununuzun psikolojisi bozulabilir.

daha çok küçük ya kız olsun erkek olsun
büyüyünce kendi karar versin
ama şuda bir gerçek ki küpe takanlar bizde hoş karşılanmaz

Cinsel kimlik gelisiminin henuz olusmaya basladigi donemde
O nedenle su an cok erken
etkilenebilir

Ayrica buyudugunde bu kendi tercihi olmali

Bence de yapmayın. Tam kendi cinsinden ola babasıyla özdeşleşme,onun gibi davranma döneminde. Sizle beraber küpe takarsa rol karmaşası yaşayabilir.:44:

Bence zamanı gelince kendisi tercih ederse taksın.

Annesinin hoşuna gidiyorsa zaten, 5 yaşina girdiğinde isteyecektir.
Ayrica türkiyede okullarda artik bunu soru n yapmiyorlarmi:)?

bızdede hos karsılanmazdı ama artık bı cogumuz küpe dövme vs piercing bıseyler yapıyoruz ben bıraz daha rahat bakıyorum yanı buyduugu zaman acıkcası kupe takmasını cok ısterım

ama bırde bu kadar kucukken cevredende tepkı almak benı korkutuyor acıkcası ama bu gerı planda ..
bebegımın erkek oldugunu ogrendıgımden berı dusundugum bısey bu ancak muhtemelen ben gerceklestıremeyecegım ınsallah kendısı tercıh eder buyudugunde

Gelişim cağında cinsel kimliğe net oturmamış çocuğunuza bunu yapmanız doğru olmayacaktır.

hic sevmedigim sey erkeklerde (cocuk veya yetiskin) küpe olsun...

bılmıyorumkı yanı okula elbette kupe ıle gıtmez
ama delıkte hemen fark edılırmıkı bılemıyorum mesela benım annem ben daha bebekken ıkı kulagımada ikişer tane delik deldirmiş sol kulaktakiler altlı ustlu , sağdakiler yan yana artık bılıncsızce olabılır ama hosuma gıdıyor benım ama ben kızım işte bakalım

Okullarda kupe,kolye ve yuzuk gibi ziynet esyalari takmak hala yasak kurallar degismedi.

Onun bedenine onun kararı olmayan keyfi bir müdahale olur, ileride istemeyebilir, sıkıntı yaşayabilir, hele de bizimki gibi homofobik bir toplumda. Ben olsam yapmazdım.

ben bile lise sondaydım kulaklarımı deldirdiğimde.. ailem bunun tercihini bana bırakmışlardı çünkü. yapmayın lütfen.

Son düzenleme:
Bunlar için henüz çok küçük.
Büyüyünce istediğini yapsın.
Delikanlılarda küpe benim çok hoşuma gidiyor.
Oğlum büyüyünce kulağımı deldiricem anne derse küpeyi ben alıcam :))

Son düzenleme:
Bunlar için henüz çok küçük.
Büyüyünce istediğini yapsın.
Delikanlılarda küpe benim çok hoşuma gidiyor.
Oğlum büyüyünce kulağımı deldiricem anne derse küpeyi ben alıcam :))

benım annem dedıgım gıbı 2şer tane delık deldırmesıne ragmen byudugumde her deldırdıgım delık ıcın amma azar ısıtmıstım kucuk yaslardan berıde piercingim var onuda deldırdıkten 7-8 ay sonra gorup kıymetlerı kopartmıstı
yanı yaptıgım herseyde aynı tepkıyı verdı babam kısmen daha rahat
neyse bende acayıp begenıyorum bende kendisiyle giderim yani küpeciye

Kesinlikle böyle birşey yapmayın. Neticede bu onun kararı değil. İlerde bundan nasıl etkileneceğini bilemezsiniz. Delikanlı olduğunda kendisi karar verebilir küpe takıp takmamaya.

canım ne diyosunnnnnn??? senden hiç beklemezdim. benki koca koca adamlara küpe takmayı yakıştıramıyorum sen 3 yaşındaki çocuktan bahsediyorsun. aman diyeyim güzelim girme böyle bi işe. çocuğun küpeli olması seni neden ilgilendiriyor. onun kararı olacak bişey bu. sakın diyim gözünü seveyim yapmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…