Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?
Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?
Annesinin hoşuna gidiyorsa zaten, 5 yaşina girdiğinde isteyecektir.
Ayrica türkiyede okullarda artik bunu soru n yapmiyorlarmi:)?
Annesinin hoşuna gidiyorsa zaten, 5 yaşina girdiğinde isteyecektir.
Ayrica türkiyede okullarda artik bunu soru n yapmiyorlarmi:)?
ben bile lise sondaydım kulaklarımı deldirdiğimde.. ailem bunun tercihini bana bırakmışlardı çünkü. yapmayın lütfen.Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
Bunlar için henüz çok küçük.
Büyüyünce istediğini yapsın.
Delikanlılarda küpe benim çok hoşuma gidiyor.
Oğlum büyüyünce kulağımı deldiricem anne derse küpeyi ben alıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?