Erkek cocuga küpe

Erkekte küpeye karşı değilim ama 3 yaşındaki çocuk için olmaz, oğlunuz ilerde isterse küpe taksın ama şimdi siz bunu yapmayın.

Yapmayın lutfen bu onun seçimi olmalı ayrıca bence cok eğreti durur küçücük çocukta küpe... ne alaka..

çağdaş ve modern bir insan olmama karşın 3 yaşında ki bir erkek çocuğuna küpe takılması bayağı abes kaçtı bende afedersin de .. ben bile oğluşum büyüyünce küpe takabilir,dövme yaptırabilir (bende de dövme ve 4 çift küpe var,bir zamanlar burnumda da halka vardı bu gayet normal) düşüncesine kapılmışken 3 yaşında olması da biraz fazla .. resmen çocuğun adına cinsiyet seçimine girmişsin gibi bir şey oluyor,o bir birey..konuyu tam okuyamadım anladığım kadarıyla yazıyorum ama eğer şimdiden çocuğun kulağını deldirirsen iler ki yaşlarda ki psikolojisini bile düşünmek istemiyorum..bu beni bile bayağı aştı yani..gene de seçim senin saygı duyarım hayatım :44:

Çok riskli bi'yaş.
Çocuğu kendi elinizle kimlik karmaşasına sokmayın.
Zaten ilkokula gelince çevresinden görüp kendi heves eder
Ben de çok yakıştırıyorum ama 3 yaşındaki bi'çocukta görsem garipserdim.
Toplumda da malesef şu düşünce olucak "şuna bak annesi istemiş diye küçücük çocuğun kulağını delmişler cıkcıkcık"
Malum seneler geçti hala yetişkin erkeklerde bile küpe görünce "kız mısın oğlum sen" gibi söylemlerde bulunanlar var

Son düzenleme:
Bir arkadaşım oğlunun saçını uzatıp kulağına küpe takmıştı ve benim oğlum sürekli dalga geçerdi (o zaman oğlum 6 yaşındaydı) oğlumu ne kadar uyarsamda o bu durumu tuhaf karşıladı hatta bir keresinde annenin küpelerinide takarsın düğüne giderken falan dedi yani diyeceğim şu ki henüz cinsel kimliğini oturtmamış bir çocukta kavram kargaşası yaşattığı kesin birde çocuklarda aksesuar ne kadar güvenli olur bilemiyorum batabilir kulağı şişebilir, giyinip soyunurken küpe kıyafetine takılabilir yada Allah korusun yutmaya bile kalkışabilir

çocugun cinsel kimligi açisindan sakincali bir durum
bulent ersoy kuçukken toka falan takarmis
asla yapmazdim oyle birsey

benim 2 buçuk yasinda kizim var henuz kulagini deldirtmedim
fransada yasiyorum ve burda hos gorulmuyor ufak çocuklarda
sonuçta piercing sayiliyor

benım esım ve kaynımda takıyor.esımın kı raptıye gıbı goze batmıyor ama kaynımın ki resmen sallanıyor cok kotu

Benim erkek arkadaşımın aynı kulakta iki delik ve küçük halkaları var
Ama niyeyse ilk tanıştığımızda falan hiç gözüme batmamıştı, sırıtmıyor Allah'tan.
Bazıları bildiğin koca taşlı küpe takıyor ondan iyi çok şükür

esımın ki kucuk taşlısından ama kaynımın ki cok kotu duruyor bıngıl bıngıl sallanıyor ,yururkende kafasını sallamaz mı? oluyorum gulmekten

Erkeklerde küpeyi beğenirim ama o yaşlardaki bir çocuğa böyle bir şey yapmak çok ama çok yanlış.Aynı zamanda o yaştaki bir erkek çocuğunun saçlarının uzatılmaması,kız çocuğunun da erkek gibi kıpkısa kesilmemesi gerek.Çocuklar cinsiyet kavramını yeni yeni tanıyorlar ailelerin yaptığı bu müdahaleler onlarda cinsel kimlik bunalımına yol açabilir.

Bırakın çocuğunuz büyüdüğünde kendisi karar versin küpe takıp takmayacağına.

esımın ki kucuk taşlısından ama kaynımın ki cok kotu duruyor bıngıl bıngıl sallanıyor ,yururkende kafasını sallamaz mı? oluyorum gulmekten

Gözümde canlandı
Bi'ara Ronaldo mu neydi onun bi'küpesi vardı büyük taşlı herkes ondan takmaya başlamıştı
--
3 yaşındaki çocukta da ilk etapta belki sevimli gelir de kendi kararı olmadığını bildiğimizden toplum olarak tuhaf karşılarız.
Zaten ailede öyle bir görüş varsa büyüyünce takar küpesini

erkege küpeyi yakıştırıyorum ama bırde karaktere gore degısıyor. ama 3 yasındakı cocukta cıdden hoş olmaz .kendı karar verır zaten yası gelınce .ve erkekte bıngıl bıngıl bır küpe cok kotu oluyor ufak raptıpe tarzı goze batmıyor.esımle aramda ortak bır bag var küpemizzzz

Son düzenleme:
bide aklıma geldi. çocuk ses yarışması vardı bi ara tv de. orada da yarışan çouklardan birinde vardı ama en fazla 15 tir yaşı. ona bile hiç yakıştırmamış ayıplamıştım (

Bazi erkeklere yakissada cok ozenti buluyorum…erkegin etek giymesi gibi birsey gibi geliyor bana, kimse uzerine alinmasin ama devir zaten kotu...gaylik sapiklik normal sayilan bir devirdeyiz..boyle birsey yaparak cocugu yanlisa tesvik edebilirsiniz…

asla boyle bırşey yapma. olcak işmi yenıdendoğdumya. bu arada şahsı fıkrım kupe takan saç uzatan erkeklerden nefret edıyorum. hiç erkeksı gelmıyor. daha çok kadınsı gelıyorlar bana.neredeyse bacım dıyesım gelıyor
bu uç yaşındakı çoçuğa yapılır mı sence. tabıkı afallar anlamayacak çunku bakacak baba takmıyor anne takıyor kendısıde takıyor. absurd olmaz mı...

Çevrenden gelecek tepkilerden önce çocuğunun gelişimi üzerindeki etkilerini düşünmelisin canım. Kendi kararlarına kendi vereceği zaman zaten küpe takıp takmayacağına karar verir. Şimdiden onu hiçbir şeye mecbur bırakma bence.

Erkekte küpeyi çok beğenirim,eşimede derim kulağını deldirsene diye,ama asla kabul etmez bunu...

3 yaşındaki bir çocuğun henüz kimliği oturmadığı için çok erken bu.biraz büyüsün kendi tercihi olursa zaten ister bunu..

Ben olsam kendisine bırakırdım bu tercihi
Belli bi yaşa gelince isterse deldirir kulağını isterse deldirmez
Annenin bile çocuğunu yönlendirmesi taraftarı değilim bu tarz konularda

herkeze yorumları ıcın tesekkur edıyorum suanda artık boyle bıseyın hayalını bıle kurmayacagım dusunmeyecegımde buyudugunde kararını kendı verecektır ,yönlendirirmiyim o zamanın sartlarına baglı suanda 25 yasındamıyım
0 15 yasına geldıgınde bende 37 yasında olucam :) pekde yaslı sayılmam hanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…