Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?
benım esım ve kaynımda takıyor.esımın kı raptıye gıbı goze batmıyor ama kaynımın ki resmen sallanıyor cok kotu
esımın ki kucuk taşlısındanama kaynımın ki cok kotu duruyor bıngıl bıngıl sallanıyor ,yururkende kafasını sallamaz mı? oluyorum gulmekten
Gözümde canlandı
Bi'ara Ronaldo mu neydi onun bi'küpesi vardı büyük taşlı herkes ondan takmaya başlamıştı
--
3 yaşındaki çocukta da ilk etapta belki sevimli gelir de kendi kararı olmadığını bildiğimizden toplum olarak tuhaf karşılarız.
Zaten ailede öyle bir görüş varsa büyüyünce takar küpesini
Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?