Merhaba kızlar aslında ne zamandır merak edıyordum dusunuyorudm bunu ancak bı kac kısıye sordum bayagı sert yanıt aldım
3 yasında ogluma tek kulagına delik deldirsem absurtmu olur? bu onun hayatına buyuk bı mudahalemi olur? veya bı takım tercıhlerını etkılermı sonucta evdekı tek bayan benım bende sureklı kupe takarım cesıt cesıt kendını benımle kıyaslıyabılırmı?
canım ne diyosunnnnnn??? senden hiç beklemezdim. benki koca koca adamlara küpe takmayı yakıştıramıyorum sen 3 yaşındaki çocuktan bahsediyorsun. aman diyeyim güzelim girme böyle bi işe. çocuğun küpeli olması seni neden ilgilendiriyor. onun kararı olacak bişey bu. sakın diyim gözünü seveyim yapmaaaa
bızdede hos karsılanmazdı ama artık bı cogumuz küpe dövme vs piercing bıseyler yapıyoruz ben bıraz daha rahat bakıyorum yanı buyduugu zaman acıkcası kupe takmasını cok ısterım
ama bırde bu kadar kucukken cevredende tepkı almak benı korkutuyor acıkcası ama bu gerı planda ..
bebegımın erkek oldugunu ogrendıgımden berı dusundugum bısey bu ancak muhtemelen ben gerceklestıremeyecegım ınsallah kendısı tercıh eder buyudugunde
Benim 5yasindaki yigenimin 1 kulagini deldirmisti annesi. Ve o kucuk top kupeler varya onlardan takiyordu.
Ben direk sahit olmadim, annesi anlatti soyle birsey
Cocuk bigun demis
Anne bana babamin biyigindan tak, bunu istemiyorum:)
Kastrasyon(iğdişlik)Korkusu: Erkek çocukların kızlarda penisin olmadığını fark edince kendi penislerinin de yok olacağı kaygısını taşımasıdır
Oedipus Karmaşası: Bu karmaşada erkek çocuk annesine bir tür cinsel yakınlık duyar ve bu durumun babası tarafından cezalandırılacağı kaygısını taşır.
Bende erkekte ama yakışan erkekte (babyface) küpeyi severim.
Ancak 3 yaşındaki çocuğa mıknatıslı bile olsa takmam, hele de cinsel kimliği daha oluşmamışken. Bence hevesini 16-17 de alırsın şimdi çocuğa dokunma derim.
biz eşimle ilk okul zamanından tanışırız
bi gün oyun oynarken fark ettimki kulağı delik
-aa senın kulağın nıye delik ?
-küçükken kız sanmışlar o yuzden delmişler dedi
hala bilmez kulağı ne zaman delındı kım deldırdı.tabı kapanmıştı artık delık liseyi bitirince tekrar deldırdı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?