erkek cocuk olmasi icin..

ben de biliyorum daha dogrusu sifali bitkiler kitabinda okumustum

Yani sizi anlamak için yetersizim diyorsunuz. Tabi kendini bilmek güzel.
Ben de sizde düzey göremediğim için diyaloğu burada sonlandırıyorum.

Anlamamanizi normal karsiliyorum zira ilk mesajimi da anlamadan dunya bir toz bulutundan ibaretti diye girismistiniz.. olmayan seviyenizle eglenceli bir sohbetti, iyi gunler :)

Canım ben hamile kaldığımda bat tan 2 gün sonra beta hcg 5700 filan çıkmıştı. Herkes adetten hemen sonra hamile kalmışsındır filan diyor. Doktor erkek dedi cinsiyeti için. Yani senin sorduğun şeyin doğruluğu var mıdır bilmem. Hem zaten yumurtlamayı o güne getirmek benim kararım da değildi. Allah ne kısmet ederse o oluyor. Allah ın yanında hepsi çok madem bir de erkek bebeğin olsun istiyorsun öyle dua et. Zaten bişey isterken tam istemek gerekiyormuş dualarda. Gerisi de Allah ın senin hakkında hayırlı olanı vermesine kalır. Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın kız erkek hepsi evlat.

Bakın hanımefendi, benim kapasiteme siz 40 uğraşsanız ulaşamazsınız, sizin araştırdıklarınız ortada, benimkilere sizin kafanız yetmez.
h
Ay simdi bayilcam. Bi sey ogrenmeye girdim sayfalarca senin yorumlarini okudum. Neyin pesindesin arkadasim ya? Uymadiysa kafan cik git allaha sen. Bu ne egodur ya? Sanane milletin colugundan cocugundan yastigindan? Sana mi kaldi? Vallahi cinnet gecircem sinirden. Kadin bi sey sormak icin acmis burnundan getirmissin. Cok zekiysen once yazilani anla ona gore konus. Kocama erkek evlat vermek istiyorum hepsi sehzadelerim, kiz olursa diri diri mi gomcem demis konu sahibi? Ne bu gereksiz atar ya?

nasıl babayla feğil anneyle alakalı.şu bilimsel ihtimal neymiş benim bildiğim cinsiyette tek etken baba. bildiğiniz bizey varssa eğer anlatın bu konudaki cehaletimiz varsa oğrenelim.

Hakaret etmeden de konuşabiliriz sanırım. Okuduğum bir kaç makale var ihtimali arttırmanın mümkün olduğu yönünde. Anne vücudunun asit baz dengesiyle alakalı bir çalışma. Araştırın bulursunuz. Sizinle ya da sizin gibi sataşmak isteyenlerle münakaşa etmeyeceğim. Burada duruşum belli, bunun desteklemediğim bir durum olduğunu da beni tanıyan arkadaşlar bilirler. Tartışmanın anlamı yok.

Oyle deme gecmiste gommusler ya konu sahibi de gomerse

Neyse konu sahibi rus ve cin takvimine bak sen..

Bu ne yaa millet birbirine laf sokma derdinde..Heyecan yapmaya başladım kim daha iyi laf sokacak,kim kimi alt edecek diye buranın atmosferinden mi nedir arada ben de yapıyorum bunu..

Ama tek bir gerçek var planla programla çocuğun cinsiyeti belirlenmeezz.. O uğraşlarda bile bir tesadüf var. Bu zırvaya inanıp bu uğraşa girmek stres yaratır ve stres hamileliğe bile engel bir durumdur bunun gözönünde bulundurulması gerekiyor aslında.. Ama nerdeee..Milletin hiçbirşeye tahammülü yok birşey dendiği anda anında saldırıya geçiyor ne demek isteniyor anlamaya çalışmıyor bile..

Anlamamanizi normal karsiliyorum zira ilk mesajimi da anlamadan dunya bir toz bulutundan ibaretti diye girismistiniz.. olmayan seviyenizle eglenceli bir sohbetti, iyi gunler :)
Benim içinse zaman kaybıydı.
Çünkü "insanın söyledikleri karşıdakinin anladadığı kadardır" sözü gerçekten çok doğru bir söz ve şahane bir örneğisiniz.
Ben sayfalarca anlatsam da siz bir noktaya kadar anlayabiliyorsunuz.
Sevgiler :)

Ne sataşmadı anlamadım. Nerede hakaret etmişim. Kısaca dedim ki bilmiyorum siz biliyorsanız söyleyin öğreneyim. Bu konuda bir eksikliğim(cehaletim) varsa bendeoğrenmiş olurum dedim. Bunu nasıl hakaret ve sataşmak olarak anladınız anlamadım. Ama oyle bir niyetim yoktu.

Olsun sizin gibilerde gerek bu foruma sikmayin caninizi, seviyesiz ama aforizma dolu :)

Özür diliyorum... Cehaletimiz kısmını cehaletiniz olarak okumuşum. Gereksiz bir çıkış olmuş kusura bakmayın.

Yumurtlama gununden 3 gun once ve yumurtlama gununde iliskiye girin. Bir daha girmeyin.
3 gun once olan iliskide esiniz prezervatif kullansin.

Son düzenleme:
Ben cok merak ediyorum ya yumurtladigimiz gun adetten once 14. Gunken nasil ilk 3 gun hamile kalinabilir ki?
Hadi 2 3 gun kayar ok, gec yumurtlarsin ok ama regl bitimi de garip geliyor bana.
Var mi bir mantigi bunun?
yumurtlama zamana adetin bitimine denk geliyor. Herkes aynı Zaman'da yumurtlamıyor. Döngülerimiz farklı. Bir de çok nadir de olsa bazen ayda iki kere yumurtlarmışız. Ben mesela ilkinde adetin 12. Ve 16. Günleri arası ilişki olmuştu hamile kaldım. İkinciye adettin 8. Günü ve tek ilişkiyle hamile kaldım. Yani adet bitti yıkandım ve gebe kaldım. İmkansız değil demekki

2. Bebeğime hamileyim. Ne ilkinde ne de bunda oturup kız olsun erkek olsun diye aklımdan bile geçirmedim. Cinsiyeti merak ediyorum ama asla birini ötekinden çok istemiyorum. Rabbim lütfetmiş de evlat vermiş, kız ya da erkek diye burun kıvırmak haddime mi? Böyle bir şey düşünmekten allah'a sığınırım.

Sağlikli uzun omurlu hayirli evlat olsun bebegin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…