erkek cocuk olmasi icin..

ilk kizi olmus sonra erkek istemis ne var bunda?
Tam tersi de olabilirdi? Gelen cocugu her haliyle kabul ettikten sonra istemekte ne sorun var?
Ne abarttiniz !

Dahi anlamındaki -de eki de ayrılmamış. Tam tahmin ettiğim gibi içerik yok ama biçim de yok

Aaaa ne guzel bugun de mutlu olman icin bir sebep cikti sana sevgili nest :) kucuk seylerle mutlu olan insanlari hep takdir etmisimdir.. sen mutlu ol nest :)

dipsiz not: verecek cevabın yoksa yok de nest, kız veriyoruz diyenle, erkektir yapan diyenler kadınlar.. senin gibi tiplerin yetiştirdiği kadınlar :)

dipsiz not: verecek cevabın yoksa yok de nest, kız veriyoruz diyenle, erkektir yapan diyenler kadınlar.. senin gibi tiplerin yetiştirdiği kadınlar :)
Yalnız o iki kadın aynı bünyede barınmıyor tatlış office girl :)
Çok yanlış anlamışsın sen.
Ama dediğim gibi baya zamana ihtiyacın var anlamak için.
Hayat uzun, mutlaka bir gün olur endişelenme :)

neyse nasıl olsa banlanacağım, şu notu da ekleyeyim..

hanımlar mesele hangi cinsiyeti doğurduğunuzda değil, onları nasıl yetiştirdiğinizde.. lütfen şu forumdakileri örnek alıp bu tarz yetiştirmeyin.. ortada yığınla prenses sendromlu geziyor..

sende olduysa bende olmaması için bir sebep yok, ama sende olmamışsın.. sen mutlu ol bugünlük o bana yeter nescik :)

neyse nasıl olsa banlanacağız, suyundan da koyalım..

Benim de esim ve ben çok et severiz ve yeriz alakası var mi bilmiyorum ama biz de erkek bebek bekliyoruz :) Allah gönlünüze gore versin sizin de...

Nasıl olsa banlanacağım diye diye roman yazmak :)
Kimin olup kimin olmadığını bilemeyiz tabi de senin anlama sıkıntın olduğu cidden çok açık :)
Neyse şarjım %5, sen suyundan koyarken ben seni hiç tutmayayım office girl, hadi selametle :)

zaten şarjın bitmese susacağın yok, altta kalma sendromu varsa hadi hadi yaz rahatla ne diyeyim sende roman yaz derdim ama bir birikim olmadığı için seviyesizlikten başka bir şey verebileceğini sanmıyorum.. o yüzden sen birleşik yazdığım "de" ile mutlu ol yeter sana :)

Benim oglum var tesadüf mu bilmiyrm adetten sonra hemen hamile kaldim. Bu isler nasip kismet annemin de kaynanamin da ilk cocuklari erkek bizim de oyle oldu.

Efenim eğer fil b.ku yerseniz Y kromozomu güçleniyor ve X e depar atıp geciyor diye biliyorum.Yumurtayı dölleyen Y oluyor.Hatta hırsını alamayıp geri dönüp X i benzetmişliğide vardır.
Zavallı X depresyona giriyor tabi akabinde.Ağız ,göz dağılmış salya sümük ağlıyor..yazık la
Neyse benim bildiklerim bu kadar umarım işinize yarar.Deneyin mutlaka

Ya officecanım ve sevgili nest elin bebesinin derdi size mi kaldı
Geçen sefer birinin tüyü yüzünden birbirimize girdik, şimdi de bebesi yüzünden
Ben de mantıksız bulduğumu söyledim, inkar etmiyorum. Bilimselciler geldi diye laf vuranlar da olmuş da, bilim bir şey söylüyorsa kanıtlarla gelir. Ama bu uygulamalar sadece varsayımlar üzerinden hareket ediyor, kaç kişinin üzerinde kontrollü bir ortamda denenmiş de genelgeçer sayılabilecek miktarda olumlu sonuç alınmış söyler misiniz? Jinekologlar söylüyor diyorsunuz da hepsi aynı yargıya varabilmiş mi? Sanmıyorum.
He sonuç olarak isteyen uygular bana ne, ben sadece saçma olduğunu, boşa bel bağlanmaması gerektiğini dile getirdim o kadar. Sen o kadar takvim hesaplarsın, günü gününe dikkat edersin; erkek bebeğe psikolojik olarak hazırlanırsın, sonra pırt diye kız gelir. İster istemez hayal kırıklığı yaşarsın, bu da o bebeğe haksızlık olur. Benim karşı çıkmamın tek sebebi bu.
Çünkü ben de erkek diye beklenen bir bebektim, sonra doğumdan 10 dakika sonra doğumhanenin önünde bekleyen tüm akrabalarım dağılmış ve evlerine gitmiş, sırf kız doğdum diye

Benim kızlarım var. ikinciye biraz üzüldüm ama insan kendisi için daha hayirlisi olduğunu sonradan anliyor. Allah kararlaştırıp veriyor.

Benim iki oğlum var kızım olmasını istiyordum hamile kalmadan önce kadın dogumcuya gittim ama cinsiyet için birşey sormadim Dr kaç doğum yaptım falan sorarken iki oğlun var kız istiyorsundur muhtemelen dedi evet dedim yumurtlama günümü hesapladı ve ben adetimin 14. günü yumurtluyormusum ama ilişki 12. günü olacak yanı yumurtlamadan iki gün önce dedi erkek için de yumurtlama günü oluyormuş benim iki gün önce iliski oldu ondan sonrakilerde korundum hamile kaldım ve kızım oldu
Bu şöyle bir yontemmis x kromozomları daha yavaş ve daha uzun omurluymus y kromozomlar ise daha hızlı daha kısa ömürlü yumurtlamadan iki gün önce iliski oldu hızlı olan y kromozom gidiyor ama yumurta olmayınca bekleyip ölüyor x kromozom yavaş ilerliyor uzun omurlu yumurtaya ulaşıyor ve kız olma ihtimali oluyor senin yumurtlama gününde iliski olması lazım erkek için tabi bu sadece bir yöntem denenebilir doktorum bana önerdi ben denedim bana kesin olmadığını herşey öncelikle Allahtan ama dene demişti

bıdı bıdıya ve seviyesizliğe tahammül edemiyorum sorunlum.. bu da benim kusurum olsun her güzelin bir kusuru vardır demi

Adetten sonra yumurtluyorsan hamile kalabilirsin ama cinsiyeti nasil seçersin bilmiyorum.

Bir de evde cinsiyet seçme diye bir şey yok. Yıllarca her yöntemi deneyen oldu. Gene başaramadı. Konu vardi burda. Hala devam ediyor başlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…