- 4 Aralık 2015
- 9.882
- 23.463
- 348
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Dahi anlamındaki -de eki de ayrılmamış. Tam tahmin ettiğim gibi içerik yok ama biçim de yokOlsun sizin gibilerde gerek bu foruma sikmayin caninizi, seviyesiz ama aforizma dolu :)
Dahi anlamındaki -de eki de ayrılmamış. Tam tahmin ettiğim gibi içerik yok ama biçim de yok
Yalnız o iki kadın aynı bünyede barınmıyor tatlış office girl :)dipsiz not: verecek cevabın yoksa yok de nest, kız veriyoruz diyenle, erkektir yapan diyenler kadınlar.. senin gibi tiplerin yetiştirdiği kadınlar :)
Yalnız o iki kadın aynı bünyede barınmıyor tatlış office girl :)
Çok yanlış anlamışsın sen.
Ama dediğim gibi baya zamana ihtiyacın var anlamak için.
Hayat uzun, mutlaka bir gün olur endişelenme :)
Nasıl olsa banlanacağım diye diye roman yazmak :)neyse nasıl olsa banlanacağım, şu notu da ekleyeyim..
hanımlar mesele hangi cinsiyeti doğurduğunuzda değil, onları nasıl yetiştirdiğinizde.. lütfen şu forumdakileri örnek alıp bu tarz yetiştirmeyin.. ortada yığınla prenses sendromlu geziyor..
sende olduysa bende olmaması için bir sebep yok, ama sende olmamışsın.. sen mutlu ol bugünlük o bana yeter nescik :)
neyse nasıl olsa banlanacağız, suyundan da koyalım..
Nasıl olsa banlanacağım diye diye roman yazmak :)
Kimin olup kimin olmadığını bilemeyiz tabi de senin anlama sıkıntın olduğu cidden çok açık :)
Neyse şarjım %5, sen suyundan koyarken ben seni hiç tutmayayım office girl, hadi selametle :)
Ya officecanım ve sevgili nest elin bebesinin derdi size mi kaldı
Geçen sefer birinin tüyü yüzünden birbirimize girdik, şimdi de bebesi yüzünden
Ben de mantıksız bulduğumu söyledim, inkar etmiyorum. Bilimselciler geldi diye laf vuranlar da olmuş da, bilim bir şey söylüyorsa kanıtlarla gelir. Ama şunlar sadece varsayımlar, kaç kişinin üzerinde kontrollü bir ortamda denenmiş de genelgeçer sayılabilecek miktarda önemli sonuç alınmış söyler misniz? Jinekologlar söylüyor diyorsunuz da hepsi aynı yargıya varabilmiş mi? Sanmıyorum.
He sonuç olarak isteyen uygular bana ne, ben sadece saçma olduğunu, boşa bel bağlanmaması gerektiğini dile getirdim o kadar. Sen o kadar takvim hesaplarsın, günü gününe dikkat edersin; erkek bebeğe psikolojik olarak hazırlanırsın, sonra pırt diye kız gelir. İster istemez hayal kırıklığı yaşarsın, bu da o bebeğe haksızlık olur. Benim karşı çıkmamın tek sebebi bu.
Çünkü ben de erkek diye beklenen bir bebektim, sonra doğumdan 10 dakika sonra doğumhanenin önünde bekleyen tüm akrabalarım dağılmış ve evlerine gitmiş, sırf kız doğdum diye
Adetten sonra yumurtluyorsan hamile kalabilirsin ama cinsiyeti nasil seçersin bilmiyorum.Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye."Geldigim yere gidiyorum"demiş ...!İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
Öyle de işte, değmeyecek meseleler yüzünden kaç defa banlandım. Yazık oluyor diye söyledim ben de.bıdı bıdıya ve seviyesizliğe tahammül edemiyorum sorunlum.. bu da benim kusurum olsun her güzelin bir kusuru vardır demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?