- 27 Ocak 2011
- 1.989
- 1.672
- 358
- 34
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
bende hep bir kızım olsun isterdim oldu çok şükür kızımı gören bütün kocakarılar bunun arkası erkek diyor.sebebinş duyunca çok güldüm neymiş burnunun ıstundeki mavi damar belli oluyorsa sonraki erkekmiş belli olmuyorsa kızmışBen kendimi bildim bileli kız evlat istedim. Ikinci yi de kız istedim. Çünkü iki kız kardeş birbirlerine yoldaş arkadas olmalarını istiyordum. Hep dua ederdim. Çok şükür allah bana laik görüp iki kız evlat verdi. Iki oğlum olsun istiyorum. Çok dua ediyorum. Iki oğlum olsun diye. Kızlarına kavuştum. Önyargı olmadım şimdiye kadar. Ama olanları anlamiyorum. Kız evlat istediğimi söyleyince millet ay ne güzel, ne güzel düşünüyorsunuz. Ama erkek evlat istediğimde niye neden niçin bu gibi sorularla karşılaştım. Birde hayırlı olsun sağlıklı olsun iki lafları olsun diye konuşan insanlara aldırma. Biz zaten müslüman bir ülkede yaşıyoruz bu tür lafları bilmiyorsak nerde bizim muslumanligimiz. Yaşadığım için yazıyorum. Iki laf diye yazmıyorum. Nasipte varsa canım olur. Biz duamizi edip allahın takdirine bakarız
Taktir onun ne emre derse bas goz üstüne. Allah sana bir an önce ne istiyor isen onu hayırla sana etsin iyi günler canım.
Bende duymuştum. Çok saçma bence benim ilk kızında da vardı. Sonuç ben kazandım.bende hep bir kızım olsun isterdim oldu çok şükür kızımı gören bütün kocakarılar bunun arkası erkek diyor.sebebinş duyunca çok güldüm neymiş burnunun ıstundeki mavi damar belli oluyorsa sonraki erkekmiş belli olmuyorsa kızmış
Ne alaka yaaa olayı abartmışta abartmışsınız gönül istiyorki bir kızım varken birde oğlum olsun bunda ne var Allahın verdiğine razı olmamakmı bu tekrar kız olursa çöpemi atılacak ne alaka yani rabbim olmayanada nasip etsin versin kucaklarını boş bırakmasın ama konu sahibinin oliyor istiyorki kızım var bide oğlum olsun insan oğluyuz ne olmazsa onu istiyoruz çok doğal bişey benceBir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
eger ovulyasyon günü iliskiye girilse erkek olma ihtimali daha yüksek. önceki günler iliski yasanmazsa daha iyi olur.iki kizim var ve oglum olmasini istiyorum.doktorumun tavsiyesi böyle. y kromozomları daha hızlı ilerliyor ve cabuk ölüyorlar.k .kromozomları ise daha yavaş ilerliyor.Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Yavv ben deli gibi kız istiyorum şuan millet erkek diyor. Evet bir oğlum var ama onu da çok kız istedik ailecek olmadı çünkü kız evlat evin neşesi bereketidir. Şimdi oğlumu atmış gibi olmayim ama kız çocuk daha içten oluyor ve sana ilerde arkadaş oluyor. Gerçi bunlar benim düşüncem rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu arada insan sadece ister rabbim de hayırlı olanını verir.Bir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
Ben yazacaktım siz yazmışsınızben size ebemin söyledigi bir seyi anlatabilirim.Eger cinsel iliski yumurta catladiktan sonra oluyorsa erkek, yumurta catlamadan önce oluyorsa kiz oluyormus.bunun nedeni de spermlerin hizli hareketiymis.yani erkek olmayi belirleyenler daha hizli hareket ediyor.böyle bir seydi.bilimsel dayanagi oldugunu söyledi.
tam olarak hangisi hangisiydi tam olarak yanilabilirim ama böyle bir sey varmis.arastirin bir isterseniz.
Ayy inanamıyorum yaaaBir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
ben Azerbaycanda yasiyorum ve burda ne kadar kiz cocuğu doğmadan kertajla öldürülüyor.Türkiyedede bpyle birşey varmı bilmiyorum.bu cok korkunc birsey minlerce kadin eşleri tarafında bunu yapmaya mecbur birakiliyor. aile planlaması diye bi kavram var.biz Allahın işine karışmıyoruz. sadece dr kontrolünde planlı hamile kalınıyor. ülkemizde bütün insanlar bunu bilsede keşke kiz cocuklarinin kürtajına son verilse!
Evet ben bile kötü oldum ya. Bu ne herkes düşüncelerini fikirlerini söyleyebilir ama hakaret ve beddua çok ayıp. Bizim gibi kadinlara yakışmaz.Ay
Ayy inanamıyorum yaaa
Ne kadar kötü kalpli bi insansınız
Tüylerım ürlerdi ettıgınız bedduadan
Unutma! Beddua nereyi bulacagını vok ıyı bılır
Evladınız varsada henuz yoksada allah muhafaza sızde evlatla sınanabılırsınız !!! Dıkkatlı konusun bundan sonra
Inanamıramben Azerbaycanda yasiyorum ve burda ne kadar kiz cocuğu doğmadan kertajla öldürülüyor.Türkiyedede bpyle birşey varmı bilmiyorum.bu cok korkunc birsey minlerce kadin eşleri tarafında bunu yapmaya mecbur birakiliyor. aile planlaması diye bi kavram var.biz Allahın işine karışmıyoruz. sadece dr kontrolünde planlı hamile kalınıyor. ülkemizde bütün insanlar bunu bilsede keşke kiz cocuklarinin kürtajına son verilse!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?