erkek cocuk olmasi icin..

bende hep bir kızım olsun isterdim oldu çok şükür kızımı gören bütün kocakarılar bunun arkası erkek diyor.sebebinş duyunca çok güldüm neymiş burnunun ıstundeki mavi damar belli oluyorsa sonraki erkekmiş belli olmuyorsa kızmış

Bende duymuştum. Çok saçma bence benim ilk kızında da vardı. Sonuç ben kazandım.

ben size ebemin söyledigi bir seyi anlatabilirim.Eger cinsel iliski yumurta catladiktan sonra oluyorsa erkek, yumurta catlamadan önce oluyorsa kiz oluyormus.bunun nedeni de spermlerin hizli hareketiymis.yani erkek olmayi belirleyenler daha hizli hareket ediyor.böyle bir seydi.bilimsel dayanagi oldugunu söyledi.
tam olarak hangisi hangisiydi tam olarak yanilabilirim ama böyle bir sey varmis.arastirin bir isterseniz.

N
Ne alaka yaaa olayı abartmışta abartmışsınız gönül istiyorki bir kızım varken birde oğlum olsun bunda ne var Allahın verdiğine razı olmamakmı bu tekrar kız olursa çöpemi atılacak ne alaka yani rabbim olmayanada nasip etsin versin kucaklarını boş bırakmasın ama konu sahibinin oliyor istiyorki kızım var bide oğlum olsun insan oğluyuz ne olmazsa onu istiyoruz çok doğal bişey bence

Konu sahibi kız çocuk diye konu acsaydı bu kadar tepki almazdı. Çünkü onun bir kızı var ve olmayanı istiyor. Kiz ya da erkeği birbirinden üstün görmüyor.
Tanıdığım tüm oğlu olan anneler ikincinin kız olması için ölüyor. Bu istekler normal , herkes için hayırlısı ne ise o olsun.
Kromozomlar erkekten gelir, ama x ve y nin yapıları farklıdır. Yumurtaya ulaşma süreci ve şekli farklıdır. Adet günü ve cinsiyet arasında bu açıdan bir korelasyon vardır ama ÷100 tutmaz

Bende yumurtlama döneminde ilişki olursa erkek olma riski fazla diye biliyorum
X ve Y kromozomu taşıyan spermlerin dayanıklılığı ile ilgili durum Y kromozomu taşıyan sperm hızlı ama dayanıksızmış yumurtlama döneminde olursa ilişki yumurtayı dölleme ihtimali yüksek X kromozomu da dayanıklı ama yavaşmış Oyüzden adetten yumurtlama gününe kadar ilişki olursa ihtimal kız ihtimali yüksek diye biliyorum

eger ovulyasyon günü iliskiye girilse erkek olma ihtimali daha yüksek. önceki günler iliski yasanmazsa daha iyi olur.iki kizim var ve oglum olmasini istiyorum.doktorumun tavsiyesi böyle. y kromozomları daha hızlı ilerliyor ve cabuk ölüyorlar.k .kromozomları ise daha yavaş ilerliyor.

Yavv ben deli gibi kız istiyorum şuan millet erkek diyor. Evet bir oğlum var ama onu da çok kız istedik ailecek olmadı çünkü kız evlat evin neşesi bereketidir. Şimdi oğlumu atmış gibi olmayim ama kız çocuk daha içten oluyor ve sana ilerde arkadaş oluyor. Gerçi bunlar benim düşüncem rabbim herşeyin hayırlısını versin. Bu arada insan sadece ister rabbim de hayırlı olanını verir.

Son düzenleme:
ben Azerbaycanda yasiyorum ve burda ne kadar kiz cocuğu doğmadan kertajla öldürülüyor.Türkiyedede bpyle birşey varmı bilmiyorum.bu cok korkunc birsey minlerce kadin eşleri tarafında bunu yapmaya mecbur birakiliyor. aile planlaması diye bi kavram var.biz Allahın işine karışmıyoruz. sadece dr kontrolünde planlı hamile kalınıyor. ülkemizde bütün insanlar bunu bilsede keşke kiz cocuklarinin kürtajına son verilse!

Ben yazacaktım siz yazmışsınız

Y kromozomu küçük ve hafif X büyük ve ağırmış

Y ler hemen ilerliyormuş yumurta çatlak ise giriyormuş X ler biraz geriden geliyormuş yumurta sonra çatlarsa giriyormuş

Ben bu mantıkla tüp bebeğimin kız olacağını düşünmüştüm sonuçta o sperm daha büyük dayanıklıdur o zaman demiştim ama benim tüp bebek erkek

Ama bu kadar takarsanız oğlunuz olmaz

Bir de bir konu sahibi vardı karnındakinin kız olduğunu öğrenince erkek çocuk duası aramaya kalkmıştı

umarım kızınızı dışlamazsınız oğlunuz olsa da

Konu sahıbesi için degıl bu yorumum o kadar fazla anne tanıdım ki erkek cocugu olması için can atan ,hatta erkk çocugu olanları kıskanan, hatta ve hatta ezıklık hissettıgı ıcın hırcınlaşan yada baska sekılde hiç umrunda degılmış gıbı davranmaya calışıp iyice batıran..
Bı oglum vardı bi tane daha olsun istedım bı kızım oldu dunya guzeli:) onun da bı kız kardesi olsun ısterdım.
Erkek çocuguna sahıp olmak ayrıcalık degıldır bunu bu devırde düşünülüyor olması cok tuhaf geliyor bana

Ay
Ayy inanamıyorum yaaa
Ne kadar kötü kalpli bi insansınız
Tüylerım ürlerdi ettıgınız bedduadan
Unutma! Beddua nereyi bulacagını vok ıyı bılır
Evladınız varsada henuz yoksada allah muhafaza sızde evlatla sınanabılırsınız !!! Dıkkatlı konusun bundan sonra

Korkunç bir şey, bunu neden yapıyorlar, kanım dondu

Evet ben bile kötü oldum ya. Bu ne herkes düşüncelerini fikirlerini söyleyebilir ama hakaret ve beddua çok ayıp. Bizim gibi kadinlara yakışmaz.

Neden bu kadar üstüne gidiyorsunuz konu sahibinin, gerçekten de böyle açıklamalar var.
Ama yinede tabiki kısmet Allah bilir en iyisini hayırlısını

Bız uc kız bır erkek kardesız
Annemınde erkek cocuk ısraryla galıba en kucugumuz erkek
Ikı ablam ve ben cok sukur evımızde mutlu huzurluyuz
Erkek kardesımse hayatın her donemınde annemı babamı uzdu
Isı olmadan evlendı
Ne evınde huzuru oldu ne ısınde
Babamı ıflas ettırdı bır ekmege muhtac ettırdı
Annem cocu zaman der keskede dogurmasaydım
Ama ımtıhanları kardesımdı demek
Benımde ıkı kızımvar hep hayırlısını ıstedım
Zaten kardesımden gozum korktugu ıcın erkek cocugjna nedense hıc ozenmedım allahım evlatlarıma guzel yazgılar yazsın sansları talıhlerı acık olsun benım ıcın en onemlı seyler bunlar gerısı boooş

Inanamıram

Doktorlar da onayliyomus da vs vs..Ben böyle şeyleri hep duyduğum ve komik olarak bulduğum için merakımdan doktoruma sordum bunu; "tamamen saçmalık,hangi spermin ulaşacağı tamamiyle tesadüf ve bunun için yapılan uğraşlar ise sadece zaman kaybı" dedi..Yani bu konudaki düşüncemi onaylamış oldu.

Kesinlikle zaman kaybı,oldu diyenlerin de tesadüf eseri gerçekleşmiş bir durumdur. Böyle şeylere inanmayın allahinaşkiniza ya yazık günah umutlarınıza..

Bence konu sahibini taslayin.. bu kadar kisi kiz istiyorum demis bir tanesine girismemissiniz ama erkek istiyorum diyeni yerden yere vurmussunuz..

Kardesimle ben kucukken kiz cocuklarindan nefret ederdik.. cevremizde bir iki tane vardi ve icimize gelen tek his kafasini duvara surtup kivilcim cikartmakti.. simdi kardesimin iki kizi var, ask boyle bir sey diyorum ama onlar haricindeki kizlardan yine cok hoslandigim soylenemez.. hadi lutfen bana da saydirin.. bu ne yahu, cok para harciyorum diye konu acana asgari ucretle 4 cocuk buyuten ornegi verilir, erkek bebek istiyorum diyene bebegi olmayanlar ornek verilir.. eee kiz istiyorum diyene de yardirsaniza..

Pes ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…