erkek cocuk olmasi icin..

Bakın hanımefendi, benim kapasiteme siz 40 uğraşsanız ulaşamazsınız, sizin araştırdıklarınız ortada, benimkilere sizin kafanız yetmez.
h
Sen kimsin sana ulasamiyormus kapasiten i pek merak ettim doğrusu bence birazcık kendini yargila konu yu mahveden sensin senin on yargın. Artik rahatla kimseye satasma bence sana yazanlar senden buyuk ve bilgili

İnşallah boy boy çocukları olur hayırlısıyla. Hayırlı anne olacak herkes sıkıntısız kolayca çocuk sahibi olsun
Amin inşallah, sokaga terk edilmiş çocuk haberleri falan olduğunda büyük ablam ağlamaktan kendine gelemiyor ikisininde hayirlisiyla iki eli dolar inşallah en yakin zamanda

Diğerinde siz baskın olursunuz olur biter. Lise de öyle duymuştum, kadın baskında kız oluyor, erkek baskinsa erkek. Pek anlamam bu işlerden. Allah herkese hayırlı evlat versin deyip geçmek lazım.

28 günde 1 regli olan kadının yumurtası ortalama 14. Gğn çatlar ..çatlayan yumurta 24 saat yaşar yani sadece yumurta canlıyken hamile kalabilirsiniz.
X kromozomlar uzun süre canlı kalır ama yavaş ilerler
Y kromozomları kısa süre yaşar ama hızlı ilerler
Eğer yumurtan çatladıktan bir süre sonra ilişki yaşarsan erkek olma ihtimali yükselir

Ayrıca asıl o kim ki gelip onun kapasitesi yetmez boşuna anlatma diyor?
Evet ben gayet eğitimli ve hala eğitim gören bir insanım. Kabalığım da kız çocukların gördüğü bu muamelelere.
Srn benim anneligimi gordunmu biliomsn. 4 kizimmi var yada 4 oglanministedim. Iki cock dusunuyorum frkli.olablr demisim.ne var bunda. Cevremde kac kisi senin kdr sabırlı anne yoktur derler bana. Senin tuttufun taraf boş on kizimda olsa mevlama sukrederim ben. Tek sey merak yani onuda mahvettin

Diğerinde siz baskın olursunuz olur biter. Lise de öyle duymuştum, kadın baskında kız oluyor, erkek baskinsa erkek. Pek anlamam bu işlerden. Allah herkese hayırlı evlat versin deyip geçmek lazım.

aminnnn rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 3,5 yıl sonra tattım bu duyguyu allah kimseyi aratmasın kucaklarını doldursun inşallah hayırlı ömürlü evlatlarla

Etsever olmama rağmen ilginç tir ki hamile lik boyunca değil yemek pişirmedim bile. O hamburger den bir ısırık alıp yiyemiyorum dediğimi eşim asla unutmaz bildiğin şok geçirdi. Hamilelik boyunca içine limon giren ne varsa çekti canım prasa bamya hele limonata en ekşi gerçek limonatayı bulmak için Eminönü aksaray gezdim. Sonuçta yedim eķşiyi ama ayşe çıkmadı :)))

Ben erkekleri kastetmiştim canım benim ki gözlemdi sadece gerçeklik payı tartışılır

Allah hayırlı saglikli evlat nasip etsin. Evladın kızı erkeği mi olur yahu .. Dayımda erkek diye tutturdu. Büyük laflar etti.Kızı oldu ama sağlığı yerinde değil. Onun dışında millet sadece bir çocuğu olsun diye ne tedaviler görüyorlar siz erkek çocuk mu arıyorsunuz?. Herşeyin hayırlısı. Allah gönlünüze göre verir inşAllah
.

Ayy yine gelmis bilimselciler. Hamilelik takvimi cinsiyet takvimi olayi var arkadaslar insanlar bunu yapiyo ve karailigini aliyo ha 3 gun icinde olur ha bilmem ne sekilde ama evet bu demekki mumkun bi sekilde yani. Dalga gecer gibi yazanlara da sinir oluyorum kadin size burda bisey danismis ona gore cevap verin yani. Ama yok illa oyle sacma sey mi olurr bilmemne baska bi konuda da kurtajla ilgili kiz ne sormus insanlar ne demis. Laf kalabaligi baska bisey degil. Ayrica bence siz forumda gercekten oldu diyen birine mesaj atip sorun. Internette de bu tip seylerle ilgili cok fazla arastirma ve tecrube var onlara da bakin bence. Allah en basta saglikli ve hayirli bir evlat sonra da gonlunuze gore versin

Ben buna inanmiyorum pek sonucta cinsiyeti erkek belirliyo o yuzden bu dogru degil bence. Ama elbetteki bi formulu vardir biraz daha arastirin insallah olur bir oglunuz.

konunun başlarını okudum da millet çok saçma bulmuş dalga geçmiş, çok bilmeden bilmişlik yapmışlar çunku kadın doğumcudan duydum bende yumurtlama tarihide cinsiyette belirleyici faktör. sebebini sormamıştım ozman bekardım çok ilgimi çekmemişti ama y kromozomunun daha dayanıksız olmasından kaynaklanıyo olabilir yani sprem vücudu girer girmez yumurtayı döllerse erkek olur gibime geliyo tabi bu kısmı benm yorumum yanlş olma ihtimali yuksek.

bilmediğiniz bi konuyla ilgili dehşete düşecek kdr bilmişlik taslamanızda beni dehşete düşürdü yorum yapmadan duramadım. oyle ortaokuldaki gibi bu x bu y kromozomu kadar basit değil olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…