- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
Sen kimsin sana ulasamiyormus kapasiten i pek merak ettim doğrusu bence birazcık kendini yargila konu yu mahveden sensin senin on yargın. Artik rahatla kimseye satasma bence sana yazanlar senden buyuk ve bilgiliBakın hanımefendi, benim kapasiteme siz 40 uğraşsanız ulaşamazsınız, sizin araştırdıklarınız ortada, benimkilere sizin kafanız yetmez.
h
Amin inşallah, sokaga terk edilmiş çocuk haberleri falan olduğunda büyük ablam ağlamaktan kendine gelemiyorİnşallah boy boy çocukları olur hayırlısıyla. Hayırlı anne olacak herkes sıkıntısız kolayca çocuk sahibi olsun
Kapasitesi çok yetiyorsa kendini eğitseydi. Bilmem anlatabildim mi?Sen kimsin sana ulasamiyormus kapasiten i pek merak ettim doğrusu bence birazcık kendini yargila konu yu mahveden sensin senin on yargın. Artik rahatla kimseye satasma bence sana yazanlar senden buyuk ve bilgili
Iki ablaninda olmamasi cok enteresan cnm sorunlari aynımı acabaAmin inşallah, sokaga terk edilmiş çocuk haberleri falan olduğunda büyük ablam ağlamaktan kendine gelemiyorikisininde hayirlisiyla iki eli dolar inşallah en yakin zamanda
Sen cokmu egitilmissin acaba oyle olsa kabaligini dizginlerdinKapasitesi çok yetiyorsa kendini eğitseydi. Bilmem anlatabildim mi?
Ayrıca asıl o kim ki gelip onun kapasitesi yetmez boşuna anlatma diyor?Sen cokmu egitilmissin acaba oyle olsa kabaligini dizginlerdin
Diğerinde siz baskın olursunuz olur biter. Lise de öyle duymuştum, kadın baskında kız oluyor, erkek baskinsa erkek. Pek anlamam bu işlerden. Allah herkese hayırlı evlat versin deyip geçmek lazım.yaa ne bileyim ben cinsiyet taktiği olayını hiç duymadımdı..ilk çocuk olduğu için gebeliğim de son derece sürpriz bi gebelik olduğu için taktik maktik olmadı yani eşim oğlumuza çok sevindi ama içten içe hep kız istemiş itiraf etti geçen gün bende eğer bi totemi bişeyi varsa kız için, onu öğreneyim dedim konu sahibinden..
Srn benim anneligimi gordunmu biliomsn. 4 kizimmi var yada 4 oglanministedim. Iki cock dusunuyorum frkli.olablr demisim.ne var bunda. Cevremde kac kisi senin kdr sabırlı anne yoktur derler bana. Senin tuttufun taraf boş on kizimda olsa mevlama sukrederim ben. Tek sey merak yani onuda mahvettinAyrıca asıl o kim ki gelip onun kapasitesi yetmez boşuna anlatma diyor?
Evet ben gayet eğitimli ve hala eğitim gören bir insanım. Kabalığım da kız çocukların gördüğü bu muamelelere.
Küçük ablam 4 ay önce evlendi yeni sayılır. Büyük ablamin 2 yılı geçik. Bebek oluyor ama durmuyor. Tüp bebekte öyleIki ablaninda olmamasi cok enteresan cnm sorunlari aynımı acaba
Diğerinde siz baskın olursunuz olur biter. Lise de öyle duymuştum, kadın baskında kız oluyor, erkek baskinsa erkek. Pek anlamam bu işlerden. Allah herkese hayırlı evlat versin deyip geçmek lazım.
Rabbim hayirli yavrularinin olmasini nasip etsinncnm inşallah en ksa zmaanda alırsnz mutlu haberleriKüçük ablam 4 ay önce evlendi yeni sayılır. Büyük ablamin 2 yılı geçik. Bebek oluyor ama durmuyor. Tüp bebekte öyle
Etsever olmama rağmen ilginç tir ki hamile lik boyunca değil yemek pişirmedim bile. O hamburger den bir ısırık alıp yiyemiyorum dediğimi eşim asla unutmaz bildiğin şok geçirdi. Hamilelik boyunca içine limon giren ne varsa çekti canım prasa bamya hele limonata en ekşi gerçek limonatayı bulmak için Eminönü aksaray gezdim. Sonuçta yedim eķşiyi ama ayşe çıkmadı :)))Vucutta bir şeylerin kız veya erkek spermleri etkilediğine inanıyorum mesela anestezi uzmanlarının kız çocuğu olduğunu duymuştum.Et severlerin de genelde erkek çocuklarının fazla olduğunu gözlemledim .
http://www.haberturk.com/polemik/haber/872225-erkek-cocuklari-olmuyor-diye-meclise-basvurdular.
Ben erkekleri kastetmiştim canım benim ki gözlemdi sadece gerçeklik payı tartışılırEtsever olmama rağmen ilginç tir ki hamile lik boyunca değil yemek pişirmedim bile. O hamburger den bir ısırık alıp yiyemiyorum dediğimi eşim asla unutmaz bildiğin şok geçirdi. Hamilelik boyunca içine limon giren ne varsa çekti canım prasa bamya hele limonata en ekşi gerçek limonatayı bulmak için Eminönü aksaray gezdim. Sonuçta yedim eķşiyi ama ayşe çıkmadı :)))
Bu iyiymisCidden bu soruyu sordunuz mu?
Hayır ben de neler duyuyorum, yatağa soldan girince ikiz falan oluyormuş
Offf offf, ne olacak şu halimiz.
Ben buna inanmiyorum pek sonucta cinsiyeti erkek belirliyo o yuzden bu dogru degil bence. Ama elbetteki bi formulu vardir biraz daha arastirin insallah olur bir oglunuz.Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
bilmediğiniz bi konuyla ilgili dehşete düşecek kdr bilmişlik taslamanızda beni dehşete düşürdü yorum yapmadan duramadım. oyle ortaokuldaki gibi bu x bu y kromozomu kadar basit değil olayYa ortaokulda bile eğitimini veriyorlar şunun. Nasıl cinsiyeti belirleneceğinin, gayet net bir açıklaması varken hangi gün, ne şekilde ilişkiye girileceğinin bunu değiştirebileceğine inanma ihtimaliniz beni dehşete düşürdü doğrusu. Neyse siz devam edin, bilgi alın bu konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?