- 17 Eylül 2015
- 261
- 124
- 18
- Konu Sahibi hayatkadereinat
-
ve beyin koşarak uzaklaşırMerhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Valla konu sahibine baya hizli yürümüzsün ama A-Z ye haklisin. Insallah 2.bebegim tabi önce saglikli hayirli ve kiz olur. Kizlara bayiliyorum oglumun yeri tabikide ayri ama kiz cocuguda ayri gzl. Konu sahibi size gelince hersey Allahtan bsyi duayla isteyebilirsin ama yok pozisyon yok gün etkilemez sacma sacma bulus bunlar. Önce hayirlisini isteyin. Allah gönlünüze göre versinYavaş mavaş değil. Böyleleri yüzünden kız çocukları değersiz görülüyor, itilip kakılıyor. Rabbim en hayırlısını versin deyip gelen çocuğunu bağrına basacağına cinsiyet derdine düşmüş insana zerre merhamet duyamam.
Vucutta bir şeylerin kız veya erkek spermleri etkilediğine inanıyorum mesela anestezi uzmanlarının kız çocuğu olduğunu duymuştum.Et severlerin de genelde erkek çocuklarının fazla olduğunu gözlemledim .
http://www.haberturk.com/polemik/haber/872225-erkek-cocuklari-olmuyor-diye-meclise-basvurdular.
ne kadar abartıyosunuz arkadas ya kadın sanki kzımdan nefret ediyorum keske erkek olsaydı ınu yerine falan yazdı beddua etmek ondan daha cahil bir düşünce!Bir kız için doktor kapılarını aşındıran gözü yaşlı kadınlar var Allah aşkına yazıktır ayıptır ya, açıktan açığa ''Senin verdiğin cana ve cinsiyete burun büküyoruz Allahım, erkek istiyoruz.'' demek bu.
Kız olsa ne olur? Nereniz eksik kalır? ''Beyime erkek evlat veremedim'' diye boynunuz mu bükülür? Osmanlı hanedanlığı mısınız siz? Doğurduğunuz erkek nerenin veliahtı olacak yani?
İnşallah 2.yi hiç doğuramazsınız da kız bebeği de mumla ararsınız ! Sizin gibiler bunu hakediyor.
Etsever olmama rağmen ilginç tir ki hamile lik boyunca değil yemek pişirmedim bile. O hamburger den bir ısırık alıp yiyemiyorum dediğimi eşim asla unutmaz bildiğin şok geçirdi. Hamilelik boyunca içine limon giren ne varsa çekti canım prasa bamya hele limonata en ekşi gerçek limonatayı bulmak için Eminönü aksaray gezdim. Sonuçta yedim eķşiyi ama ayşe çıkmadı :)))
Merhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
Ben kendimi bildim bileli kız evlat istedim. Ikinci yi de kız istedim. Çünkü iki kız kardeş birbirlerine yoldaş arkadas olmalarını istiyordum. Hep dua ederdim. Çok şükür allah bana laik görüp iki kız evlat verdi. Iki oğlum olsun istiyorum. Çok dua ediyorum. Iki oğlum olsun diye. Kızlarına kavuştum. Önyargı olmadım şimdiye kadar. Ama olanları anlamiyorum. Kız evlat istediğimi söyleyince millet ay ne güzel, ne güzel düşünüyorsunuz. Ama erkek evlat istediğimde niye neden niçin bu gibi sorularla karşılaştım. Birde hayırlı olsun sağlıklı olsun iki lafları olsun diye konuşan insanlara aldırma. Biz zaten müslüman bir ülkede yaşıyoruz bu tür lafları bilmiyorsak nerde bizim muslumanligimiz. Yaşadığım için yazıyorum. Iki laf diye yazmıyorum. Nasipte varsa canım olur. Biz duamizi edip allahın takdirine bakarızMerhaba. Benim bir kizim var bir de oglum olmasını cok istiyorum. Nette okudugum kadariyla adetten sonraki 3 gun hamile kalanın erkek cocugu oluyormus. Once Mevlam isterse tabi ama tibben varmi gerçekliği acaba? Yasayanlar yazarsa cok sevinirim.
yok atrıkDua ile cinsiyet değiştiriliyor inanmıyorum bilmiyor olamazsınız. Kulakları çınlasın buradan bi hatun dedi bize de. En son gecenin karanlığında hayvan kanı akıtacaktı, bidaha da ses çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?