erkek cocuk olmasi icin..

siz bi kadın doğumcuyla görüşün sayın konu sahibi. en azından ihtimalin biraz daha yüksek olduğu tarihleri konuşabilirsiniz. Allah ın dediği olur tabi en nihayetinde.

ve beyin koşarak uzaklaşır

Valla konu sahibine baya hizli yürümüzsün ama A-Z ye haklisin. Insallah 2.bebegim tabi önce saglikli hayirli ve kiz olur. Kizlara bayiliyorum oglumun yeri tabikide ayri ama kiz cocuguda ayri gzl. Konu sahibi size gelince hersey Allahtan bsyi duayla isteyebilirsin ama yok pozisyon yok gün etkilemez sacma sacma bulus bunlar. Önce hayirlisini isteyin. Allah gönlünüze göre versin

Eşin bol bol maden suyu içsin şimdi mevsimi değil ama domates yesin demişlerdi bize de :)

Hickimse bana bir kızım var veya bir oğlum var ikinciside hayırlısıyla kız olsa veya oğlan olsa diye içinden gecirmez demesin,herkes ister ikisindende tatmayi ya ne var bunda bu kadar yuklenmissiniz kadına..Zaten kadın hayırlısıyla demiş,Rabbimden hayırlısıni iste sagliklisini iste denmis ee kim ıster sağlıksız olsunda kızım veya oğlum olsun diye...Yapmayın allah aşkına ya rabbimden dile kardeşim ne verirse başın üstüne olduğunu biliyorum hayırlısı olsun inşallah

Git tup bebek yap sanirim orada cinsiyet secebiliyorsun. Yani yurtdisinda yasayan bir doktor akrabamiz yillar once bunun mumkun oldugunu soylemisti. Ama ne kadar saglikli ve hayirli olur bilmem.

Sene olmus 2016 hala hurafeye inanip cocugum oglan olmasi icin diye soru sorabilen var. Sonra biz neden boyleyiz..

Her iki evlat duygusunu tatmayı her anne baba ister.cinsiyeti erkekten gelen y kromozomu belirler .o yüzden yanlış yöntemlerle hem günaha girip sonra da olmazsa üzülmeyin ama dua edebilirsiniz Rabbim eğer hakkımda hayırlı ise erkek evlat duygusunu tatmak istiyorum bana hayırlı bir erkek evlat nasip et diye .bence dua et. Inşallah Allah sana sağlıklı hayırlı bir erkek evlat nasip etsin inşallah olmazsada vardır Rabbimin bir bildiği :)

Herhalde eşimle bende bir tuhaflik var

Bir kizimiz var ikinci olursa o da kiz olsun istiyoruz
Sirf kizimizin bir kiz kardesi olsun bizde bir kiz evlat daha buyutelim diye

Erkek kardesle bir sure sonra araya cinsiyet farki girecek
Dogum yapsa gelip bakamaz, bebegin bakimina yardimci olamaz, ozel bisey konusamaz, birlikte alisveris vs yapmazlar diye

Bir kiz bir erkek istemek anne babanin bencilligi bana gore
Oglum olsaydi ikinciyi de oglan isterdim

ne kadar abartıyosunuz arkadas ya kadın sanki kzımdan nefret ediyorum keske erkek olsaydı ınu yerine falan yazdı beddua etmek ondan daha cahil bir düşünce!

aynen benimde oyle..
oyle bir eksiye aserdim ki,limonu agzima sIkiyordum o derece,geceleri limonlu yaprak sarmasi enginar hayali kurmaktan cok uyuyamadigimi bilirim
herkes kiz dedi benimkine ama ben oglan tasiyorum diyordum cunku bi sekilde hissettim.
hatta hamile kaldigim ay esime de soylemistim,karnimdaki erkek diye.

Kadın doğum doktoruna gidin tüp bebekte cinsiyet belirleyebiliyorsunuz

canim adetten 3 gun once hamile kalmak imkansiz bisey cunku luteal faz diye birsey var,ovulasyondan sonra baslayan 12-14 gunluk bi periyod,eger bu faz yasanmazsa gebelik olusmaz,buna da luteal faz yetmezligi denir.
cunku yumurtanin dollenip rahime ilerlemesi nerdeyse 1 haftayi buluyor.
o 3 gun once hamile kaldim diyen arkadaslarin ciddi anlamda adet duzensizlikleri vardir.
benim arkadasimda adet gunu hamile kaldigini idda ediyor ama kimi zaman 40 gunde bir adet olurdu zaten,yani bi duzeni yoktu.
cinsiyeti erkek belirliyor denir ama yumurta da istemedigi spermi icine almaz ki kilitler kendini.
yani bence evlat cinsiyeti tamamen bi ortak yapim.
bol bol dua et madem.

Benim bir oğlum var ikincisi kız olsun isterim fakat yapılacak bisey yok sanırım Allah hayırlısı versin diye dua edeceğim yine de :) Çin takvimi çoğu zaman doğru çıkıyor takvime gore deneme yapabilirsiniz. Ama çin başınıza gore hesaplayınız veya otomatik hesaplayıcı ile yapın. Tabi her anne iki cinsiyeti de tatmak ister fakat bence bir kız için kız kardeşin yeri daha başkadır. Rabbim size de hayırlısını versin.

Şimdi regliden sonraki 1 hafta 10 günlük dönem için erkek derler çünkü regli zamanı eşin spermleri dinlenmiş ve güçlenmiş olur. Regliden sonra ki ilk günler eğer az sayıda ilişki olursa muhtemelen erkek olur. İlk günler korunarak ilişki olup 1 hafta 10 gün sonraki dönem korunmadan sık sık ilişki olursa muhtemelen kız olur. Tabİ önce dua.

Okları üzerime alabilirim fakat denenmiş ve pek istisnası olmayan yöntemdir. Tabi sizin çocuğunuz bundan dolayı kız yada erkek oldu diyemem bu sadece bir yöntem.

Dediğim gibi erkek olacak spermler güçlü spremlerdir ve hızlıdır. Kız olacak spremler daha yavaş ve uzun ömürlüdür.

1 oğlum var suan kızıma hamileyim. İnşallah herkesin gönlüne göre hayirli evlat nasip olsun.

Ben kendimi bildim bileli kız evlat istedim. Ikinci yi de kız istedim. Çünkü iki kız kardeş birbirlerine yoldaş arkadas olmalarını istiyordum. Hep dua ederdim. Çok şükür allah bana laik görüp iki kız evlat verdi. Iki oğlum olsun istiyorum. Çok dua ediyorum. Iki oğlum olsun diye. Kızlarına kavuştum. Önyargı olmadım şimdiye kadar. Ama olanları anlamiyorum. Kız evlat istediğimi söyleyince millet ay ne güzel, ne güzel düşünüyorsunuz. Ama erkek evlat istediğimde niye neden niçin bu gibi sorularla karşılaştım. Birde hayırlı olsun sağlıklı olsun iki lafları olsun diye konuşan insanlara aldırma. Biz zaten müslüman bir ülkede yaşıyoruz bu tür lafları bilmiyorsak nerde bizim muslumanligimiz. Yaşadığım için yazıyorum. Iki laf diye yazmıyorum. Nasipte varsa canım olur. Biz duamizi edip allahın takdirine bakarız
Taktir onun ne emre derse bas goz üstüne. Allah sana bir an önce ne istiyor isen onu hayırla sana etsin iyi günler canım.

Isvicreli bilim adamlarinin yaptigi arastirmaya gore x kromozomu sag testisten, y kromozomu da sol testisten geliyormus. Bu hesaba gore esiniz ameliyatla sag testisini aldirirsa kesin erkek cocugu olur.

Kaynak: Az once uydurdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…