- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi ebegumecimisin
-
Neden genelleme? Güneydoğuluyum benim ailemde öyle birşey yok çevremde gördüklerim varmı evet var ama türkiyenin her yerinde bu şekilde düşünen insanlar var.Ondan sebep erkeği bulana kadar çocuk yapıyorlar
Valla tam geri kafalilik kız evlat evlat değil sanki
En son almayacaksan sağda solda anlatıp insanları kandırma diyeceğim o olacakSebebi az cok belli oldu bosanma :)
Ev alacagini soyleyenlerin yaninda aa baba x bana ev alacagini soyledi cok sevindim de belki zorunda kalir
Evet evet batman siirtten ayrıldı doğru hatırlıyorsun. Siirtten daha çok geliştirdi ama kendini batman. Tabi fiziki olarak :) kafalar hala aynı.Evet bana da hamile kalmadan once esimin yengeleri Allah saglikli erkek cocuk nasip etsin deyip durdular. Kopuruyordum her seferinde.
Ayni seyi ben de kv'me dedim. Sizin soyunuz devam etmese de olur neticede Ingiliz kraliyet ailesi degilsiniz dedim. Ayrica diger ogullarinin erkek cocuklari var dedim.
Simdi de tek cocuk veya 2 cocuk yapmami kabul etmiyor. Sana soracak degilim dedim ama anlatmak ne mumkun :).
Batman Siirt'ten ayrilip il oldu diye hatirliyorum esim Batmanli. Siirtlinde eltim var. Hemseri sayiliriz
Bizimkilerde şey var bir de. Bir kızın var mesela ikinciye hamilesin ve o da kız duyunca yazık diyorlaray sinirim bozuldu yine.
İnşallah bizim nesilden sonrakiler duymaz bu lafları.
Herkesin bir kusuru var iste senin babanda boyle demekki olsun belki birinin gazina gelir alirEn son almayacaksan sağda solda anlatıp insanları kandırma diyeceğim o olacaknapalım canı sağolsun. Bu konu dışında iyidir babam hakkını yiyemem.
İnşallah dinimiz aminHerkesin bir kusuru var iste senin babanda boyle demekki olsun belki birinin gazina gelir alir
Bunu yapanlar kadınlar bir de ya. Ben susmuyorum ama söylüyorum pat pat.Bunun bir de kiz olacagini ogrenince "olsun" deyip sessizlige gomulen versiyonlari var
Aynen. Kocani hic ilgilendirmez. Abine bir ev veriyorlarsa ok ama ikinci evden hak verdirmeyin. Bir de 3 haftada bir gorusmeleri cok normal. Ben bazen 3 ayda bir goruyorum annemi.Eşin neden bozuluyormuş? Bu ihtimali yazman bile saçma. Onu ilgilendiren bi durum yok ortada
Neden genelleme? Güneydoğuluyum benim ailemde öyle birşey yok çevremde gördüklerim varmı evet var ama türkiyenin her yerinde bu şekilde düşünen insanlar var.
Benim 2 erkek kardeşim var en küçük kız benim yazın ben tek balkonda yatardım ikisi içerde sıcaktan pişerdi,ve benimde Bir kızım var şükürler olsun..erkek bulana kadar doğurmayada niyetli değilim en fazla bir tane daha olur Rabbim ne kısmet ederse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?