erkek çocuk takıntısı

Cinsiyet belirleyen hücre erkekten gelir sizin soyunuzda sıkıntı var demekki deseydin ....ey Allah im peygamber efendimizin soyu kızından devam etmiş bilmiyorsa kv ye söyle bari ....

Kvne de ki:
Oglunuzdan erkek cinsiyet kromozomu gelmedi ben napayim annecigim, oglunuza kizin de. Durum benlik degil deyin.

Bu zihniyetteki herkesi alip kaynar kazana atcann

Valla dunya Marsa yerlesmenin yolunu ariyor, biz hala erkek cocuk derdindeyiz.
Vay bizim halimize...

Ben olsam dogurduktan sonra cocugumu gostermezdım
Sız ıstemıyordunuz bu cocugu derdım
Kurban olsun o cahıl ınsanlar kızına

Uzme canını

daha cinsiyeti belli olmadan odasını hazır mı ettiniz

sağlıcakla büyüsün, ben de olsam çok kızarım kv ye, özür dilerse belki ancak öyle geride kalır bu sohbet.

daha cinsiyeti belli olmadan odasını hazır mı ettiniz

sağlıcakla büyüsün, ben de olsam çok kızarım kv ye, özür dilerse belki ancak öyle geride kalır bu sohbet.
İsmi bile hazırdı oğlumun... ay pardon kızımın yağız İsmail ( sonuçta bizde aile büyüğünün adını koymak şart)

İsmi bile hazırdı oğlumun... ay pardon kızımın yağız İsmail ( sonuçta bizde aile büyüğünün adını koymak şart)

ahaha,
bişi deyim mi, o zaman bu yaşadığınız daha başlangıç,
şimdi cinsiyet şokuna böyle yapmış olabilir kv, ama geri adım atacak elbette,
ama sonrası yine de iyi olmaz gibi, isme misme karışmaya daha şimdiden başlıyor, daha cinsiyeti belli olmadan sanırım 3-4 aylık hamilesiniz sadece odası hazır ediliyorsa,
vah ki ne vah. Her bir şeye karışılacak demektir, belki de böyle olduğu iyi olmuştur, öyle düşünün, biraz araya mesafe koyabilirsiniz böylece.

Oooohhhhhh içimin yağları eridi, nasıl tepki verdi eşiniz annesine? Biraz anlatsanıza şöyle, neler saydı siz şimdi bunu istiyor musunuz deyince?

ben hamileyken her gören kız mı erkekmi diye sorunca bende heyecanla kız derdim.. hemen suratları değişirdi olsun nolacak üzülme ikinci erkek olur derlerdi ! sanki ben karalar bağlamışım gibi davranırlardı çok sinirlenirdim..

Allah'ın cezaları ya! bir bitmediler. ne demek çocuğu istiyor musunuz?? Ay keşke evden kovsaydınız o laf üzerine. çok sinirim bozuldu.

Gerikafalı yobaz ya valla eskiden ilk evlendiğimde 2,5 sene önce bende öyle düşünmüştüm sonra dedim ne kafasızmışım ne farkeder kız erkek hayırlı sağlıklı olsun yeterki şuan hamile kalsam keşkede kızım olsun oğlum olsun farketmez Allah böyle düşünenleri ıslah etsin

ahahaha aynı ben doğumuma bir hafta falan var soranlar kız olduğunu öğrenince bana üzülme ikinci erkek olur diyolar sanki uzuluyormusum gibi esiminde benimde en büyük hayalimizdi kizimizin olması milet bi tuhaf ya oğlu olanın başı göğe eriyor sanki

Doğunca verme bebeği kucağına öptürme sevdirme size bu soruyu soran doğunca ne yapar o çocuğa tek kalınca düşünemedim

Cok ilgincler gercekten.ama senin kvalide en azindan kiz bebek seviyormus kiz bebek istemis.benim kvalide kiz cocugum olsaydi die cok soyleniyordu onceden kizim yok die uzuluyordu ben hamile kaldim erkek istemeye basladi ki iki oglu var yani.benimkisi daha anormal.diyorum ya Allah akil fikir versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…