- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
İsmi bile hazırdı oğlumun... ay pardon kızımın yağız İsmail ( sonuçta bizde aile büyüğünün adını koymak şart)daha cinsiyeti belli olmadan odasını hazır mı ettiniz
sağlıcakla büyüsün, ben de olsam çok kızarım kv ye, özür dilerse belki ancak öyle geride kalır bu sohbet.
İsmi bile hazırdı oğlumun... ay pardon kızımın yağız İsmail ( sonuçta bizde aile büyüğünün adını koymak şart)
Canım sen dert etme eşine bak bir gün döner de senin kızının eline kalırlar merak etmeSanırım tek avuntum eşimin tüm kalbi ile benim tarafımda olması
bu bebeği cidden istiyor musunuz karı koca siz dedi.
budamı fake. cinsiyet ayrımcılığından tartışma yaratmayamı çalışıyoSabah çocukluğunuza inelim mi ? Ama sabah şimdi değil !
ben hamileyken her gören kız mı erkekmi diye sorunca bende heyecanla kız derdim.. hemen suratları değişirdi olsun nolacak üzülme ikinci erkek olur derlerdi ! sanki ben karalar bağlamışım gibi davranırlardı çok sinirlenirdim..
Cok ilgincler gercekten.ama senin kvalide en azindan kiz bebek seviyormus kiz bebek istemis.benim kvalide kiz cocugum olsaydi die cok soyleniyordu onceden kizim yok die uzuluyordu ben hamile kaldim erkek istemeye basladi ki iki oglu var yani.benimkisi daha anormal.diyorum ya Allah akil fikir versinValla bizimki de tam tersi kv min oğlu yok, benimkinin cinsiyetini öğrenince çok üzülmüştü, erkek bizimki de.. Benim kv de kız bebek hastası, bazen bizim oğlana kızım diye sesleniyo, sonra bana aa ben buna hep kızım diyorum arkasından kız gelecek heralde diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?