erkek çocuk takıntısı

Çok erkek istiyorsa bi tane daha kendi yapsın ayarlı bişey sanki.

Doguncada gosterme nasil olsa sen istemiyodun diye geri kafali insanlar

Sanki imparator ailesi de taht erkek toruna kalacak.

benimki de kız diye diye beni bunaltıyo, birine beddua etmek istersen Rabbim sana erkek evlat versin diye dua edicen, erkek anaları sevilmiyo diyo

Ya niye böle saçma bi konuda hesap açayım ki? Evet buraya yeni üye oldum . Bu siteyi biliyordum üye olmadan bazı şeylere de baktım fakat için çok daraldı çok üstüme geldi Kayinvalidem açtım hesabı içimi döktüm eğer cidden hala fake olduğu kanısı üzerindeyseniz söyleyin admine sapmalar mı ne yapar kapansın hesabım Bu soruyu sormak için açtım hesabı sadece.

Milletin ağzı torba değilki büzesin diye boşuna dememişler boşverin takmayın sağlıkla kucağınıza alın. Birde cinsiyeti ne diye sorup , kız deyince olsun, bir sonrakine oğlan olur diyen teyzeler var :)

Kız ismi elif ve Ayşe çok severim ben

benimki de kız diye diye beni bunaltıyo, birine beddua etmek istersen Rabbim sana erkek evlat versin diye dua edicen, erkek anaları sevilmiyo diyo
Sana laf mi atmis acaba,erkek analari sevilmiyo ne demek kendide erkek anasi.ilginc valla.neden sevilmiyorlar o sevilmeyenlerde olur olnaz herseye burnunu sokanlar karisanlar laf sokanlar.hanim hanimcik yerinde agir olanlari neden sevmeyelim degilmi

Kazen niye çocukluğuna inmek istedi o zaman. o elinde delil olmadan konuşmaz

erkek olaydı iyiydi mi? sen yapmışın erkek olmuş daha neyin derdindesin deseydin keşke?
çok istiyosa bir tane daha doğursun o da erkek olsun..
bu kv'ler iyice sapıttı ya

Kovamadiniz mi esin yada sen?
Kendiside kiz cocuk olarak dunyaya gelmis manyak mi ruh hastasi mi nedir.gidip dovesim geldi

Böyle salak bi düşüncemi olur ya? Hangi hanedana mensuplarmış da soyumuz devam etsin derdindeler? Ne kadar iğrençler ki kız olduğunu duyunca bu bebeği istiyomusunuz diye sorabiliyolar!

Görme, duyma, umursama...
Bu tip insanların mutluluğunuzu gölgelemesine, hevesinizi kırmasına asla izin verme.
Eşinle konusunu bile açmayın..
Böyle kokuşmuş zihniyetli cahil insanların hastalıklı düşüncelerinden kurtulmanın tek yolu onları yok saymak..
1,5 yaşında kızım var dünyalara değişmem.
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün..

Kızıma dokunma de dgunca kuvagından al sen bunu ıstemıyodun de verme bence :)

ben şimdi tamda senın dediğini yapıyorum , kızım şuan 9 yaşında saniye süre kalıyor kucaklarında ve devamlı gözleri bende ,

allah kalplerini islah etsin bunların

hasta bu insanlar ya. dert etmeye bile değmez. hiç değer verme sen de, önemsenmeyince belki saçma sapan konuşmaktan da vazgeçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…