- 30 Mart 2009
- 438
- 7
- 118
- 45
- Konu Sahibi hamsikolonisi
-
canım şuan bilemeyiz eşinin duygularını sen nişanlıyken mi öğrendin bunu?
ozmandan konuşup tedbirini alsaydın ben canım şimdi kendi kendini yiyosun eşine
güvenmeyi dene hayt böyle geçmez ki
canım 2008temmuzda evlendik..ben bu maili 2008ekiminde gördüm..kıza ocak 2008de göndermiş..yani biz evlenmeden 6 ay önce...nişanlı olduğumuz dönemde..
işin tuhaf yanı hayatta tahmin edemezdim..çok güvenmiştim..maili yazdığını unuttuğunu söylüyor ama olabilir mi? unutabilirmi insan?
Benim babam annemi hiç aldatmadı buna eminim ama hep ağzında kadın lafları vardı annemi kızdırmak için eşiminde beni aldatacağını düşünmüyorum kesin katii diyemem ama sanmıyorum.Fazlası ile derli toplu düşünceleri vardır çünkü ikili ilişkilerde çok sınırcıdır.Ondan sanmıyorum dememdeki neden.
unutmasada unutmak isteyebilir canımcım sende sürekli gündeme getirme
artık iki ayrı aile olmuşlar o kızda evlenmiş eşinde seninleyerimseniben
evliliğine şans ver bunalma ve bunaltma sadece bumu böyle düşünmene sebep?
elimden geleni yapacağım ama bu duygular bende 'eşim eski kız arkadaşını unutamıyor' forumunda okuyunca yeniden uyandı...
ya dedim 10 yıl sonra bizimki de yolda görür..kız boşanmış olur ve kızın adını sayıklamaya başlarsa...elimde çoluk çocuk..ne yapacağımı bilemez halde kalıverirsem...
insan korkuyor açıkcası..
canım 2008temmuzda evlendik..ben bu maili 2008ekiminde gördüm..kıza ocak 2008de göndermiş..yani biz evlenmeden 6 ay önce...nişanlı olduğumuz dönemde..
işin tuhaf yanı hayatta tahmin edemezdim..çok güvenmiştim..maili yazdığını unuttuğunu söylüyor ama olabilir mi? unutabilirmi insan?
ya bu herkes için geçerli olan bi kural değildir...
nasıl her kadın aldatmazsa her erkekte aldatmaz diye düşünüyorum....
elimden geleni yapacağım ama bu duygular bende 'eşim eski kız arkadaşını unutamıyor' forumunda okuyunca yeniden uyandı...
ya dedim 10 yıl sonra bizimki de yolda görür..kız boşanmış olur ve kızın adını sayıklamaya başlarsa...elimde çoluk çocuk..ne yapacağımı bilemez halde kalıverirsem...
insan korkuyor açıkcası..
kim ne derse desin ben her erkegin karsisina cikan firsati geri tepmeyecegine inaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?