erkek eninde sonunda aldatır mı? aldatmayan erkek var mıdır?

hamsikolonisi

cennet sevdiğinin yanıdır
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
438
7
118
45
kızlar...
babam annemi pek çok kez aldattı..aynı zamanda çevremizdeki bir çok insan da eşlerini aldattılar...
erkeklere güvenim sarsılmıştı..uzun yıllar boyunca kimseyle çıkmadım ve güvenmedim...ama güvendiğim bir insan çıkınca karşıma evlendim..
hala merak ediyorum birgün eşim de aldatır mı diye?
aıkcası bilemiyorum...:uhm::uhm::uhm:

kendi fikrimce her erkek aldatır diye bişey yok kesinlikle..

tamam günümüzde çoğunluk aldatıyo ve yaygın bi durum ama beş parmağın beşi bir değil

her erkek aldatır demek yanlış bence..

eşinizin de sizin şüphlenceğiniz güvenini sarsıcak bişey yapmadıysa bu düşünceyle kendinizi

kemirmeyin derim tabiki haklı nedenleriniz olabilir çevrenizden ama eşinize güveniyosanız hiç sıkılmayın..

canım
mailini yakaladım birgün..evlendikten 3 ay sonra..
maili eski kız arkadaşına göndermiş...biz nişanlıyken yapmış bunu..çok pişmanmış,onu unutamamış,kıskanırmış çünkü onu kazanacak erkek çok şanslıymış..kızı aramış ama açmamış kız telefonu..eş adayı var galiba mutluluklar dileyerek maili sonlandırmış..

bana kesinlikle hatırlamadığını söyledi bu maili...yalan tabi..yeminler etti beni sevdiğine dair..o kıza yaptıklarından pişman olduğundan dolayı kafamın karışık olduğu bir anda yazmışım galiba dedi..arkadaşlarım da bir mektup yüzünden bitirme evliliğini dediler..
bitirmedim..ama hergün aklımda...hep bileceğim aklında başka birisinin olduğunu..
bana daha nişanlıyken kazık atmış..ve çok ilginçki o kız bizden ay önce evlendi..hep acaba diyorum onu unutmak için mi evlendi benimle?
bilmiyorum
işin aslı bu evrende daima yalnız olacağımızdır kızlar..birlikte olduğumuz insanın gerçekten ne hissettiğini, sevip sevmediğini, dürüstlüğünün ölçüsünü asla bilemeyeceğiz..

canım şuan bilemeyiz eşinin duygularını sen nişanlıyken mi öğrendin bunu?

ozmandan konuşup tedbirini alsaydın ben canım şimdi kendi kendini yiyosun eşine

güvenmeyi dene hayt böyle geçmez ki

Benim babam annemi hiç aldatmadı buna eminim ama hep ağzında kadın lafları vardı annemi kızdırmak için eşiminde beni aldatacağını düşünmüyorum kesin katii diyemem ama sanmıyorum.Fazlası ile derli toplu düşünceleri vardır çünkü ikili ilişkilerde çok sınırcıdır.Ondan sanmıyorum dememdeki neden.

canım şuan bilemeyiz eşinin duygularını sen nişanlıyken mi öğrendin bunu?

ozmandan konuşup tedbirini alsaydın ben canım şimdi kendi kendini yiyosun eşine

güvenmeyi dene hayt böyle geçmez ki

canım 2008temmuzda evlendik..ben bu maili 2008ekiminde gördüm..kıza ocak 2008de göndermiş..yani biz evlenmeden 6 ay önce...nişanlı olduğumuz dönemde..

işin tuhaf yanı hayatta tahmin edemezdim..çok güvenmiştim..maili yazdığını unuttuğunu söylüyor ama olabilir mi? unutabilirmi insan?

unutmasada unutmak isteyebilir canımcım sende sürekli gündeme getirme

artık iki ayrı aile olmuşlar o kızda evlenmiş eşinde seninleyerimseniben

evliliğine şans ver bunalma ve bunaltma sadece bumu böyle düşünmene sebep?

benim eşimde kuralcıdır..aldatabileceğine inanmazdım normalde..allah korkusu olan,insana saygısı olan bir insan..ama anlam veremiyorum..nasıl yapabildi?
nişanlıydık ve eski kız arkadaşına böyle bir mail atmanın ne gereği vardı?
kız okey gel dese belki benimle olan nişanı bozacaktı..

bana kesinlikle maili hatırlamadığını,hayatta en çok beni sevdiğini söyledi..ama bilemiyorum..

Erkeğin karakterine bağlı.Her erkek aldatır ,diyemem.Ama çoğunun önüne sunulan bir fırsatı da kaçırmayacağını düşünüyorum.O yüzden kadınların her zaman dikkatli olması gerekir.
Ummadık taş,baş yarabilir.yerimseniben

elimden geleni yapacağım ama bu duygular bende 'eşim eski kız arkadaşını unutamıyor' forumunda okuyunca yeniden uyandı...

ya dedim 10 yıl sonra bizimki de yolda görür..kız boşanmış olur ve kızın adını sayıklamaya başlarsa...elimde çoluk çocuk..ne yapacağımı bilemez halde kalıverirsem...

insan korkuyor açıkcası..

canım bakma öyle şeylere davranışlarından eşinde etkilenmesin

ay kız belki boşanmaz neden böyle düşünüyosun sen evliliğine bak tatlişimkaydirigubbakcemile2

Alalade söylenmiş şeyler değl ki eşinizin yazdığı şeyler, unutsun ama tabiki unuttum diyecek, ben şunu anladım hiç bir kadın hayatını tam olarak bir erkeğe bağlamamalı kendini geliştirmeli o erkek bir gün olmazsa yine de yaşamayı bilmeli..

ya bu herkes için geçerli olan bi kural değildir...

nasıl her kadın aldatmazsa her erkekte aldatmaz diye düşünüyorum....

tabii ki genelleme yapılamaz. benim babamda annemi hiç aldatmadı. bunu bilirsiniz zaten böle bişey varsa. bazı erkekler zayıftır, yada mutlu olmadıkları konular vardır, boşluktadır. ben iddia ediyorum ki hayatında böle bir boşluk yoksa aldatmaz ne erkek ne kadın. ya eşinden ilgi görmüyordur. ya cinsel hayatları kötüdür. ya hiçbir şey yaşamadan evlenmiştir. ünlü bir evlilik terapistinin hep kullandığı bir söz var bi insan ağzına kadar toksa ona en sevdiği yemeği ver genede canı istemez. ayenn erkekler de öle. adam ağzına kadar mutluysa seninle eski sevgilisi değil angelina yı getir gene de ı-ıh der.

ya bu herkes için geçerli olan bi kural değildir...

nasıl her kadın aldatmazsa her erkekte aldatmaz diye düşünüyorum....

buna ben de katılıyorum a.s

bence eskiyi unutamamak değil de belkide kızın evlendiğini duymuş ve birden eski duygularının depreştiğini hissetmiş olabilir. eş adayı var galiba diyerekte ondan laf almaya çalışmış olabilir. ama kızdan beklediği tepkiyi alamayınca geçmiştir heyecanı..

erkekler heyecanı, adrenalini seviyorlar kimi bunu kaçamaklarla yaşıyor kimi de başka heyecan duyacağı alan bularak..

düşünüyorum aynı şeyi ben yaşamış olsam ne yapardım diye.. gerçekten ortalığı iyice bi alt üst ederdim. ama sonuçta o seni seçmiş, senle evlenmiş. ve senle nişanlıyken kıza mail atmış, yani seni seçtikten sonra.. sana karşı davranışlarını sen biliyorsun ve bunu hiç beklemem dediğine göre öyle bir davranışı olmamış.. burnunu sürt biraz dicem ama üzerinden çok geçmiş..

her erkek altatır bunu duymak istemiyorum ama bi çok kişiden duyuyorum erkeklerde bu söze güvenerek aldatıyo olabilirler çok yanlışş bi düşünce aldatmayanlarda var yaa bu kadar umutsuz olmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…